Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 46 минута, о.Горан рече

Wannabe професору нпр. смета што је човек угледан професор на једном од 5 најпрестижнијих у Канади

Опис ме подсети на угледног професора Џордана Петерсона. И на њега је исто љубоморан. :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

1 hour ago, о.Горан рече

Али, не брините се, опустите се, немојте да будете нервозни хах., колико видим администрација није заинтересована за ту идеју, колико видим јер се не изјашњавају.

Ја сам за. Не видим зашто би администрација била против, можда нису видели твоју поруку.

Питај га, па ако пристане, не видим разлог да не дође.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, GeniusAtWork рече

Ја сам за. Не видим зашто би администрација била против, можда нису видели твоју поруку.

On ako poznaje Terzina, ja poznajem Dzordza Klunija. Njegova moć da utiče da se on dovede na pouke je ravna mojoj da mu pošaljem privatnu poruku na linkedinu pa ako slučajno pristane pristane. Pravi se nevješt i kao traži odobrenje administracije, iako je dobro poznato da administracija ništa ne bi imala protiv jer za to i ne treba dozvola, Terzin ima pravo da se registruje bez dozvole i sam otvori temu ukoliko sve radi prema pravilima foruma. Goran se samo pravi blesav kao inače i tu glumi nekog papagaja. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, о.Горан рече

Ево сада један мали експеримент. Упецајте неку рибицу у Великој Морави и пустите је на оближњу њиву. Шта мислите, да ли ће да еволуира за 3-4 милиона година у даждевњака? Знам да немате на располагању толике милионе година, али можете знати шта ће бити за двадесетак минута. Е сад, празноверци ће рећи да то није баш тако, да је велика наука нешто друго итд.  Онима који су у OFF brain фази можеш да причаш шта хоћеш, они само аминују хах, врло су захвални за обраду. Пример су наши јеретици овде.

Najveća je verovatnoća da ta ribica iz Morave neće preživeti na obližnjoj njivi i da to važi za većinu riba koje trenutno postoje... ali postoji baš mnogo riba na svetu... (šta sve postoji van tvog sela i tvoje njive, ne bi verovao)... tako da postoji i par vrsta koje će preživeti na obližnjoj njivi i lagano se vratiti u vodu... npr.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mudskipper

KLIP

https://en.wikipedia.org/wiki/Anabas_testudineus

KLIP

https://en.wikipedia.org/wiki/Mangrove_rivulus

KLIP

https://en.wikipedia.org/wiki/Walking_catfish

KLIP

пре 33 минута, о.Горан рече

Дакле, ево мало о томе:

ЗАШТО ЈЕ ПРЕЛАЗ ИЗ ВОДЕ НА КОПНО НЕМОГУЋ?

Еволуционисти тврде да је једног дана једна врста која је живела у води некако ступила на копно и била трансформисана у врсту која живи на копну. Постоји један број очигледних чињеница које чине такав прелаз немогућим:

1. Ношење властите тежине:

2. Задржавање топлоте:

3. Коришћење воде:

4. Бубрези:

5. Респираторни систем:

Iako se navedene ribe nisu preselile na kopno, kao što vidiš, sasvim uspešno mogu da u nekom periodu na kopnu nose svoju težinu, izdržavaju promene temperature, preživljavaju van vode, funkcionišu im bubrezi i dišu.

Kada imaš "teoriju" koja podrazumeva da je nemoguće da neke postojeće vrste (kao one gore navedene) postoje to znači da ti je teorija baš mnooooogo glupa...

Naravno, kad si kreacionista pa zamišljaš da će neka pastrmka da se praćne na obalu i da u roku od 20 minuta postane nosorog, to svakako deluje prilično nemoguće...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Кад ти рекох да је патолошки, ти ми ниси поверовао...

Gde nisam... pa znam ga (forumski) mnogo duže od tebe...  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Овај Горан показује право лице. Кренуо је снисходљиво а сад оптужује за јерес. И не знам што стално пише хах.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жика рече

Овај Горан показује право лице. Кренуо је снисходљиво а сад оптужује за јерес. И не знам што стално пише хах.

Ава је дао дијагнозу. Он пак неће да се покаје и преда посту и молитви и да оде да га Јоиљо истјазава. Без тога му нема спаса, изсебио се.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Ава је дао дијагнозу. Он пак неће да се покаје и преда посту и молитви и да оде да га Јоиљо истјазава. Без тога му нема спаса, изсебио се.

Изгледа да сматра да је мерило истине. Добро је да не пише и на теолошке теме, пре је знао и ту да паметује.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жика рече

Изгледа да сматра да је мерило истине. Добро је да не пише и на теолошке теме, пре је знао и ту да паметује.

Алелуја!

Подели на овим сајтовима

Nego, jel primetio neko da se "Svedočenje biblijskog Stvaranja u svetu kod teologa i naučnika" nekako pretvorilo u "Zašto Goran misli da je teorija evolucije pogrešna"?

Niđe na vidiku ni Biblije, ni Stvaranja, ni teologa ni naučnika... :D

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Pa dobro, ja pročitah samu studiju, a ti veruj Sputnjikovom prevodu članka iz Daily Maila... ili još bolje, vidi da nije i Informer nešto povodom toga napisao...

Zamisli nije nista.:ani_biggrin: Zato cu morati da odem na creation ministers ili jos bolje da pitam Tomu ali ne Nikolica neko Terzina. Jer sigurno su oni u toj studiji nesto sakrili i precutali. Pa ovo su poslednja vremena gde ce necastivi da proba da prevari i izabrane. :D

Подели на овим сајтовима

@о.Горан Оче Горане, остали сте ми дужни одговор на једно питање: Како бисте реаговали када бисте наишли на неког доктора биологије, или доктора физике, без теолошког образовања, да дискутују о сложеним теолошким питањима?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...