Avocado Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 5 минута, sanja84 рече A Avokado samo da Vam ukažem na bogatstvo srpskog jezika. U mom kraju se kaže plava kosa za svetlu kosu zamislite kakva zanimljivost, eto svaki dan se nauči nešto novo. Nije li srpski jezik čudesan. Znam da je svetla=plava kosa... ja pričah o svetloj koži... tj. belcima. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 7 часа, Avocado рече Prosto, lupaš po običaju bez razmišljanja. Па размишљање захтева напор... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Септембар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Имам један предлог ако се администрација сложи. Пошто постоји подфорум Питајте и дискутујте, а ја сам у повременој мејл комуникацији са др Томиславом Терзином, предлажем га за госта на том подфоруму. Просипачи памети су добили пар добрих аперката и крошеа од стране моје маленкости, док су они мене махом омашивали или задали неке површне ударце који су изазвали само подсмех хах, а др Терзин је професионални научник, уз то културан и човек који није задрт-он себе сматра пре свега хришћанином па онда припадником деноминације којој припада тј. секте. Питања би се тицала начелно науке, мада би то свакако администрација исконтролисала, а уједно би и професор Терзин који је један веома ок човек имао прилике да се боље упозна са православљем и евентуално( надам се) оправослави. Дакле, дупла корист. Такође, његови клипови на јутјубу изазивају велико интересовање тако да би форум добио и на посећености. И наравно, ја не обећавам да би он пристао да дође, али ако се администрација сложи, питао бих га. Tumaralo. and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 57 минута, Avocado рече Znam da je svetla=plava kosa... ja pričah o svetloj koži... tj. belcima. e hvala na ovoj informaciji, nisam znala. Pa kažu da nije razjašnjeno do kraja...da to nije dokazano...jer crnci imaju jače kosti i više Ca..tako da...to je još u opservaciji "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 46 минута, о.Горан рече Имам један предлог ако се администрација сложи. Суботар духовник православном попу! Шта дочеках да видим! До твог мозга није допрло оно што сам ти писао. Идеја није лоша, ја ћу са Терзином око теологије, јер нисам др у природним наукама, а @Avocado ће га каштигати на научном плану, како Драги Бог заповеда! Avocado, Ђорђе96, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 6 часа, Justin Waters рече Pa ova recnica ukazuje vise na proces evolucije, ne? Evolucija je odlična stvar ali nije za svakoga, svugdje baš ne učinkuje tako kako bi trebala. Ono kad su neki sablažnjeni i zaprepašćeni nakon što su prvi put u životu čuli da nejde krst na krst! Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Септембар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Разним високоумним теолозима бих препоручио да се мало спусте до наших школа јер ова псеудо теорија, свеопшти мобинг и дезоријентисаност деце, бела куга и много којечега другог су спојени системом спојених судова и у неодвојивој су међузависности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 1 сат, sanja84 рече e hvala na ovoj informaciji, nisam znala. Pa kažu da nije razjašnjeno do kraja...da to nije dokazano...jer crnci imaju jače kosti i više Ca..tako da...to je još u opservaciji Ne znam na šta misliš da nije razjašnjeno do kraja i dokazano i ne razumem ovo sa kostima. Pitala si zašto bi priroda selektovala ljude sa svetlijom kožom u severnijim krajevima... dao sam ti sasvim jednostavan razlog - zato što ima manje sunca, što znači da se sintetiše manje vitamina D od sunca, što je sasvim dovoljno za selekciju... onaj ko je imao svetliju kožu je imao veće šanse da preživi u severnoj Evropi. As simple as that. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 ne nije tako simple. googlaj zanimljivo je "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 ne nije tako simple. googlaj zanimljivo je "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Септембар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Ово је намењено Администрацији: Дошао сам овде добронамерно, са намером да будем конструктиван саговорник. Накотило се много незнања по неким питањима и желео сам и желим да попуним ту празнину. Не улазим у то ко је крив за то, чињеница је да се овом облашћу у православљу ретко ко бави и зато је сасвим логично да је ситуација оваква каква јесте. Пишем аргументовано, износећи гомилу разних података који могу да осветле целу ову причу. Намере су ми искрене. Али да допуштам некакве клевете, лажи и лупетања на свој рачун не дозвољавам вала па таман да неко има 10 доктората. Нисам никога први дирао, зато нека ме свако са таквом намером заобиђе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 пре 2 часа, sanja84 рече jer crnci imaju jače kosti i više Ca..tako da...to je još u opservaciji Crnjci pored jacih kostiju imaju jos i neke druge darove... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 1 hour ago, о.Горан рече Дошао сам овде добронамерно Да нам препоручиш Терзина и Петровића за духовнике? Ти си њихово чадо, али немој и нас да тераш да будемо послушници јеретика. Ти ако си пао, не увлачи и друге. Ниси се формирао као православни теолог, немаш интегритета, тако да су те осуботарили ова двојица. Јелена Вајт са духом твојим! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 3, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 Terzin treba da dodje kao naucnik i naucno da ispalampuca ovog Avocada. I endonucleasu da osveti za sve poraze do sada. A mi ostali da se zavalimo i Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Горан Написано Септембар 3, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2018 1 hour ago, Zoran Đurović рече Да нам препоручиш Терзина и Петровића за духовнике? Ти си њихово чадо, али немој и нас да тераш да будемо послушници јеретика. Ти ако си пао, не увлачи и друге. Ниси се формирао као православни теолог, немаш интегритета, тако да су те осуботарили ова двојица. Јелена Вајт са духом твојим! Пази, у те излизане флоскуле нико више не верује, почевши од тебе па надаље. Сви бре знају и виде из авиона да ја везе немам са јересима и да ме у овој ствари интересује искључиво наука. Треба се држати онога у шта се разумеш, ја поштујем свачије знање у том и том домену па наравно и твоје, зато се повуци у мишју рупу из које си изашао и не враћај се док нешто паметно не научиш. Авокадо је овде могао да баљезга неупућенима док ја нисам дошао, а сад кад је добио гомилу аперката, крошеа, па и по неки директ хахах, може само да пева лабудову песму. Добро, то је за његово добро, интелигентан је момак и није некарактеран, само је застранио дебело, треба га враћати. И не само њега наравно већ и многе друге. Ако се неко пита зашто ме ова тема толико интересује, рећи ћу само оно што сваки пут са дивљењем кажем приликом обављања обреда св.крштења, а то је "Велики си Господе и чудесна су дела Твоја и нема те речи која ће бити кадра да опева Твоја чудеса". Теорија еволуције је школски пример како човеков ум лако може да скрене у бајковитост и прелест, када истражује оно што се једноставно не може истражити, а то је Стварање живог и неживог света ex nihilo. Ту видимо колико је Бог изнад човека, прихватање или неприхватање ТЕ је духовни "лакмус" спремности човека да погнемо главу пред Његовом величанственошћу и да му захвалимо за све што смо добили незаслужено на дар, а знамо да Канон евхаристије почиње управо са "Заблагодаримо Господу". Немам ја бре времена да се овде натежем са тобом, па према томе ти настави да пишеш те твоје флоскуле( мислим, знам да ћеш то урадити), а ја ћу то игнорисати и износити даље кристално јасну аргументацију која сведочи колика је ово превара у питању. И да поновим још једном-ја сам тај који се саглашава са Сабором СПЦ и исповеда "здрави креационизам", а ви који сте "православни дарвинисти" сте у оној групи која треба да се покаје за своје заблуде. Жао ми је што сам досадан са овим, али шта ћу кад су поједини још досаднији са својом тврдовратошћу. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука