Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 3 минута, Bokisd рече

Pa, recimo ovako, do 99% jos uvek je zasladjena kafa, jer je i taj jedan procenat dovoljan da bude zasladjena kafa, to je bar jasno.

Nije mi jasno :). Do 99% čega?

пре 5 минута, Bokisd рече

Sad, kada ima podjednako 100% kafe i secera, sta dobijamo, pa, opet recimo, ne mozemo da tvrdimo da je secer sa ukusom kafe, jer mozemo da tvrdimo da je i kafa sa ukusom secera, zasecerena kafa 100%.... jer imamo jednak procenat zastupljenosti kafe i secera.

Au!

пре 6 минута, Bokisd рече

Ja celo vreme pricam o makro evoluciji, ne znam zasto se ubacuje u pricu i evolucija

Još jednom: Au!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Branka62 рече
пре 9 минута, Bokisd рече

Pa, recimo ovako, do 99% jos uvek je zasladjena kafa, jer je i taj jedan procenat dovoljan da bude zasladjena kafa, to je bar jasno.

Nije mi jasno :). Do 99% čega?

pa, Branka, kafa je zasledjena sve dok stavljas u kafu 99% secera,.....100g. kafe, ...99g. secera,....to je zasladjena kafa....

пре 3 минута, Branka62 рече
пре 12 минута, Bokisd рече

Sad, kada ima podjednako 100% kafe i secera, sta dobijamo, pa, opet recimo, ne mozemo da tvrdimo da je secer sa ukusom kafe, jer mozemo da tvrdimo da je i kafa sa ukusom secera, zasecerena kafa 100%.... jer imamo jednak procenat zastupljenosti kafe i secera.

Au!

pa,Branka kontekst cele price je takav (ko je ispratio ..),..... da li imamo zasecerenu kafu ili secer sa ukusom kafe ako sipamo 100g. secera  u 100g. kafe ....itd...

пре 7 минута, Branka62 рече
пре 15 минута, Bokisd рече

Ja celo vreme pricam o makro evoluciji, ne znam zasto se ubacuje u pricu i evolucija

Još jednom: Au!

pa i ovo je u vezi konteksta kafe i secera,.... (male promene ) su malo secera u celoj prici....:POPOcorn1:  .. :945729:

odo' malo da odmorim mozak od ovog kafenisanja... :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisd рече

pa, recimo, ako me teras da cepidlacim, :D sve sto vise sipas zrna secera( male promene), imaces sve vise i vise procentualno vise secera i sve manje kafe, ...ali, nikada neces dobiti da bude 100% secera, ...uvek ce ostai i najmanji ( 0,0000... u beskonacno) procenat kafe i tako ne mozemo dobiti cist secer,.... promenu kafe u secer.... itd..

Pa? Upravo to je ono što TE i predviđa i što viđamo među vrstama... ni jedna nije 100% drugačija od ostalih... kod svake ostanu neke osobine predaka...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Heraklit рече

Pa daj nam objasšnjenje evolucije sunđera i da se koristiš naučnim metodom,od koga vode poreklo po evoluciji?

Nisi odgovorio na pitanje. :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

pa,Branka kontekst cele price je takav (ko je ispratio ..),..... da li imamo zasecerenu kafu ili secer sa ukusom kafe ako sipamo 100g. secera  u 100g. kafe ....itd...

Ne znam da li ti je ovih 100% lapsus ili ne razumeš da je to onda 50% kafe i 50% šećera

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, GeniusAtWork рече

Ужас, не може човек више ни расиста да буде на миру а да се тамо неки за које ради и који га плаћају нешто не буне око његових ставова.

Realno, čovek je očigledno posenilio pa utripovao da postoji sloboda naučnog istraživanja i sloboda izražavanja.

I dalje živi u 1950tim kada je njegov bend postao slavan sa svojim čuvenim one hit wonderom.

Zanesenjak koji nikako ne može da prihvati realnost da je on samo običan naučni radnik koji radi za plaću i doprinose u okviru SRMR (Sovjetske Republike Multikulturnog Rada) koja ima svoju jasnu ideologiju o čijem sprovođenju se stara časni Komesarijat.

Ljudi inače u toj humanističkoj egalitarisitičkoj Sovjetskoj Republici bivaju krivično sankcionisani za takav verbalni delikt. Očigledno je su napravili izuzetak iz poštovanja prema njegovom nagrađenom hitu iz 1953. A i star je čovek, 90 dina brt.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Tumaralo. рече

Realno, čovek je očigledno posenilio pa utripovao da postoji sloboda naučnog istraživanja i sloboda izražavanja.

Pa postoji sloboda izražavanja... Votson je slobodan da izrazi svoje mišljenje o crncima... Cold Spring Harbor Laboratory je slobodan da izrazi svoje mišljenje o Votsonu tako što će mu oduzeti počasne titule koje mu je dodelio... ne razumem u čemu je problem? Jel samo rasisti imaju slobode?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Tumaralo. рече

I dalje živi u 1950tim kada je njegov bend postao slavan sa svojim čuvenim one hit wonderom.

Zanesenjak koji nikako ne može da prihvati realnost da je on samo običan naučni radnik koji radi za plaću i doprinose u okviru SRMR (Sovjetske Republike Multikulturnog Rada) koja ima svoju jasnu ideologiju o čijem sprovođenju se stara časni Komesarijat.

Ljudi inače u toj humanističkoj egalitarisitičkoj Sovjetskoj Republici bivaju krivično sankcionisani za takav verbalni delikt. Očigledno je su napravili izuzetak iz poštovanja prema njegovom nagrađenom hitu iz 1953. A i star je čovek, 90 dina brt.

Jok, nego da kazu da mu nije zdravlje ok i da ga malo posalju u banju/penziju ili da se prave ludi dok ne zastari slucaj. Za spriralni lanac DNK dobio Nobela, za rasisticko blebetanje dobio oduzimanje titula.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Avocado рече
пре 4 часа, Bokisd рече

pa, recimo, ako me teras da cepidlacim, :D sve sto vise sipas zrna secera( male promene), imaces sve vise i vise procentualno vise secera i sve manje kafe, ...ali, nikada neces dobiti da bude 100% secera, ...uvek ce ostai i najmanji ( 0,0000... u beskonacno) procenat kafe i tako ne mozemo dobiti cist secer,.... promenu kafe u secer.... itd..

Pa? Upravo to je ono što TE i predviđa i što viđamo među vrstama... ni jedna nije 100% drugačija od ostalih... kod svake ostanu neke osobine predaka...

kratko,... jasna mi je ta postavka TE i mislim i da treba izmedju vrsta da postoje slicne osobine....samo sto smo ovde kod 'kafenisanja' govorili u analogijama o tome da li dodavanjem secera (male promene) u kafu, dobijamo slatku kafu ili kafu koja je zasecerena,.... tj. da li se menja sama priroda kafe (vrsta) dodavanjem secera (male promene).... da se ne ponavljam i ponovo otvaram pricu,....

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bokisd рече

kratko,... jasna mi je ta postavka TE i mislim i da treba izmedju vrsta da postoje slicne osobine....samo sto smo ovde kod 'kafenisanja' govorili u analogijama o tome da li dodavanjem secera (male promene) u kafu, dobijamo slatku kafu ili kafu koja je zasecerena,.... tj. da li se menja sama priroda kafe (vrsta) dodavanjem secera (male promene).... da se ne ponavljam i ponovo otvaram pricu,....

Ale...tebi ne treba nikakva prenesena značenja navoditi. 

U prirodi "kafa sa malo šećera" je jedna vrsta "kafa sa mnogo šećera" je druga vrsta i ne mogu da se pare jedno s drugim. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Bokisd рече

(kratko,.....puno'  zasladjenu kafu,... ali je kafa i dalje kafa',.. :945729:)

E, a kako razlikujes kafu od secera kad su to sve i onako protoni, neutroni i elektroni?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Bokisd рече

samo sto smo ovde kod 'kafenisanja' govorili u analogijama o tome da li dodavanjem secera (male promene) u kafu, dobijamo slatku kafu ili kafu koja je zasecerena

Nismo o tome pricali.... Pricali smo da dodavanjem malo secera dugi niz godina dobijemo brdo ili planinu secera... ali mislimda cak i da dodamo toliko secera da narpavimo citavu secernu planetu ti ces  i dalje da teras pricu kako je to zapravo planeta kafe...

Mogu samo da kazem da si dostojan goranov ucenik, svaka ti cast. 

пре 23 минута, Bokisd рече

tj. da li se menja sama priroda kafe (vrsta) dodavanjem secera (male promene)

I? Do kojeg si zakljucka dosao? Menja li se?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...