Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Опет они о мени :smeh1:... Ко о чему, клаудкинг о томе да нема појма о еволуцији ал` верује у њу :smeh1:...

Него, да се вратим на тему, ко да се бави овим дечјим болестима скретања са теме, за то још није измишљена вакцина ..

Дакле, ово је још један научник који одбацује еволуциону бајку за децу, Финац, зове се Мати Леисола. Пазите, све су то бивши дарвинисти, нико од њих није одмах постао противник дарвинистичке бајке, већ су се прво дуже време бавили дарвинизмом па су онда одбацили исти на основу научних чињеница.

Ево о коме је реч: Dr. Leisola is the former dean of Chemistry and Material Sciences at Helsinki University of Technology, and the author of 140 peer-reviewed science publications on enzymes and rare sugars. Among other distinctions, he is a winner of the Latsis Prize of the ETH Zürich.

Његова књига коју бих препоручио свим надобуднима одавде:

38372537._UY900_SS900_.jpg

Ево шта каже др Леисола Scientists are supposed to investigate mysteries with an open mind, not assume an explanation from the outset. I came to see that the best approach is to evaluate which explanation among the live options is more logical and fits the facts better.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ево шта о горепоменутој књизи пише на Амазону 

What happens when an up-and-coming European bioscientist flips from Darwin disciple to Darwin defector? Sparks fly. Just ask biotechnologist Matti Leisola. It all started when a student loaned the Finnish scientist a book criticizing evolutionary theory. Leisola reacted angrily, and set out to defend evolution, but found his efforts raised more questions than they answered. He soon morphed into a full-on Darwin skeptic, even as he was on his way to becoming a leading bio-engineer.

Matti_Leisola.jpg

Heretic is the story of Leisola's adventures making waves--and many friends and enemies--at major research labs and universities across Europe. Tracing his investigative path, the book draws on Leisola's expertise in molecular biology to show how the evidence points more strongly than ever to the original biotechnologist--a designing intelligence whose skill and reach dwarf those of even our finest bioengineers, and leave blind evolution in the dust.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Горан рече

Опет они о мени :smeh1:... Ко о чему, клаудкинг о томе да нема појма о еволуцији ал` верује у њу :smeh1:...

Ja verujem da si ti svestan koliko si veze nemas al da neces da priznas zbog ega. Otud ta patologija sa "pobedom" i otud to bezanje od svakog pitanja... kako da odgovoris kad veze nemas...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, о.Горан рече

Него, да се вратим на тему, ко да се бави овим дечјим болестима скретања са теме, за то још није измишљена вакцина ..

Дакле, ово је још један научник који одбацује еволуциону бајку за децу, Финац, зове се Мати Леисола. Пазите, све су то бивши дарвинисти, нико од њих није одмах постао противник дарвинистичке бајке, већ су се прво дуже време бавили дарвинизмом па су онда одбацили исти на основу научних чињеница.

Ево о коме је реч: Dr. Leisola is the former dean of Chemistry and Material Sciences at Helsinki University of Technology, and the author of 140 peer-reviewed science publications on enzymes and rare sugars. Among other distinctions, he is a winner of the Latsis Prize of the ETH Zürich.

Hahaha, evo ga ovaj luzer od "naucnika" kojeg su obrisali cak i sa vikipedije :D:D:D 

Busted! 

Ovog smo razotkrili, daj sledeceg Goso- spreman sam!

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Vladan :::. рече

Мада... мислим да ово тумачење за Божије незнање о Адаму од @Bokisd може, ако се изгура до краја, да се споји са духовним падом који даје @Zoran Đurović тј. да Бог стварно није знао где је Адам али не просторно него духовно јер је Адам својим преступом окренуо Богу леђа, одвојио се од Бога, није са њим, Адам више не постоји знањем Бога него (само) знањем добра и зла и тиме прешао у непостојање... "Где си?" је: "више те не видим уз себе", Бог не зна где је Адам јер више није са њим него са знањем и гордошћу. Тако и Исус може да каже онима који су чинили чуда итд.: "никада вас нисам знао" иако их тачно зна (ко су).

Увек сам био за (фото)синтезу. :)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, cloudking рече

obrisali cak i sa vikipedije

Аха, обрисали га :smeh1:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Matti_Leisola

И лузер је баш, да поновимо градиво пошто брзо заборављају поједини :smeh1:

Dr. Leisola is the former dean of Chemistry and Material Sciences at Helsinki University of Technology, and the author of 140 peer-reviewed science publications on enzymes and rare sugars. Among other distinctions, he is a winner of the Latsis Prize of the ETH Zürich.

И сад је лузер добитник једне престижне награде, а анонимус који нема благе везе о ономе што "заступа" и не знамо ни ко је ни шта је, сад тај није лузер:))...

Докле ли ћете да губите битке, како вам не досади :smeh1:...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Sve ti je ovo ok osim toga da evolucija ima cilj. Nema...

Има.  ЦИЉ  тога што ви називате еволуцијом је покушај створеног суштаства

да преживи и снађе се без Бога.  

Оставши ван  сједињености  са  истинским, нествореним  Животом,

сиштаство се креће  у зачараном кругу самсаре својих природних оквира,

покушавајући да кроз тзв. природну селекцију,  уништењем једних врста на уштрб других,

кроз такав закон  у телу који примећује и Св.  Апостол Павле за који закон каже да се противи закону духа, 

и у неминовном  прилагођавању,  мутацијама и генетском дрифту, 

суштаство покушава да  "живи",    тачније, преживи у оквирима своје ограничене, неосвећене тј. Богу 

непринете природе,  ван входа (уласка) и заједнице са Богом...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Благовесник рече

Има.  ЦИЉ је  покушај створеног суштаства да преживи и снађе се без Бога.  

Veze s vezom. Priroda nisu samo živa bića. Priroda ne pokušava da preživi, kamen, voda, vatra, krečnjak, bazalt, sunce, asteroid, vulkan nemaju nikakve veze sa pokušajima preživljavanja. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Branislav81 рече

Ništa

Tako sam i mislio.:ani_biggrin:

(da li je on ili Elohim?)

Ne lupaj. Ne moraš da znaš jevrejski,da bi znao da je Elohim znači Bog, a Jahve je lično ime.

To je kao kad bi napisao:"Ko je od ove dvojice :teos ili Apolon gađao Grke pod Trojom otrovnim strelama?".

i svakako mi je drago da je ukinuo prinošenje dece na žrtvu, makar i u zamenu za poslušnost. 

Ukinuo je on to i kod drugih naroda, bez da je tražio bilo kakvu poslušnost i da im se uopšte javio. Sad, koji narodi to nisu ukopčali: Kartaginjani i neki drugi, zna se kako su prošli...

Prema mitu o Deukalionu na kojeg sam naleteo,

Ima više verzija tog mita, ako se ne varam...

Zevs

Zevs nije mogao da spreči pogibiju svog sina Sarpedona, pa je mogao samo da cmizdri, dok ga Hera podseća da nema kud jer je tako naredila Ananka...jak bog. A Diomed, čovek, je ranio Aresa, boga rata...jaki bogovi, no ako ti se više sviđaju, nemam ništa protiv. Rodnoverje je danas izbor. Pop Đurović je mogao s tobom da prodiskutuje o ovome, ali se sva njegova misija nažalost svodi na lov na "talibane"...da budem iskren, bolje da budeš deista, panteista ili ateista...

Postanje 18:20 i 18:21 je sasvim dovoljno da me ubedi da nije sveznajući.

Baš se ti nešto lako daš ubediti.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жичанин рече

Како се не стидиш ризе коју носиш просипајући нама овде секташке басне и бајке?

Ti da ćutiš, sinkretisto:ani_biggrin:. Da te blagoslove Hanuman, Ganeša, Garuda. Sveti Nikolaj (Berđajev) da te pomiluje...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

Nije prihvatio nego filozofira, ono što ne bi Bog mogao da hoda iako tad nije imao tijelo, Bog je Bog on može sve i da govori iako nije imao glasne žice, može da gleda iako nije imao oči itd...

Zapravo nisi u pravu. Ja sam mislio ovo:

Ukoliko je Bog tada imao telo, zašto ne bi mogao da šeta, govori...

Tako da padre treba da se izvini mučeniku kome je rekao da lupa ili šta već...

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Благовесник рече

Има.  ЦИЉ  тога што ви називате еволуцијом је покушај створеног суштаства

да преживи и снађе се без Бога.  

Ne.

image.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...