Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Са неким стварима се не може спрдати и крај приче.

Волим и ја хумор али ово за" јахање попова" није хумор. Обуздај се.

Trt

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Zasto kazes "sa nekim stvarima" a mislis na "ovaj spisak od hiljadu i jedne stvari koje vredjaju prosecnog desnicara"?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Волим и ја хумор али ово за" јахање попова" није хумор. Обуздај се.

Čak i za nas Hrvate i Ustaše previše... :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, SrbinKatolik рече

Da ne znaju ne bi napravili drugu albansku drzavu na Kosovu.

To znaju ljudi iz administracije zaduženi za Balkan. Mogu oni napraviti i drugu italijansku državu na drugoj strani obale Jadranskog mora. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, SrbinKatolik рече

Čak i za nas Hrvate i Ustaše previše... :D

Драго ми је што си коначно признао ко си. Тако су твоји истрчали да поздраве Швабе 41. у Загребу ко ти Бајдена на форуму.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ignjatije рече

To znaju ljudi iz administracije zaduženi za Balkan. Mogu oni napraviti i drugu italijansku državu na drugoj strani obale Jadranskog mora. ;)

Mogu ali neće i nisu jer je Hrvatska vjerni saveznik Zapada stoljećima i sama je Zapad.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, SrbinKatolik рече

Osjetićeš uskoro još kako će da vas zaboli :D

Biden je za Hrvate i Albance vec je poslao poruke i prijetnje Srbiji.

Lažni Srbinu...Može nas zabolili samo uvo ili ona stvar. Vrijeme kada je Amerika nekome prijetila i sprovodila svoje zločinačke akcije je iza nas. Ostala je slika i prilika njena dva izlapela kandidata. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Драго ми је што си коначно признао ко си. Тако су твоји истрчали да поздраве Швабе 41. у Загребу ко ти Бајдена на форуму.

Hvala mrsko mi pisat na srpskom , neprirodno.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Justin Waters рече

Ostala je slika i prilika njena dva izlapela kandidata. 

Дефинитивно подсећа на распад Римске Империје. Што не значи да ће нови "варвари" комунисти из Кине бити добри за нас. А ово варвари можда не треба под наводнике.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Што не значи да ће нови "варвари" комунисти из Кине бити добри за нас. А ово варвари можда не треба под наводнике

Kineze ne moraš nigdje ni očekivati. 

Meni nije jasno zašto ljudi misle da će Kina zamjenuti SAD u ulozi hegemona? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Za vas ne mora biti loš ni Biden ali samo ako budete slijedili njegovu politiku a sjetimo se da je bio aktivan još i devedesetih. Uvijek na strani Hrvata i Bošnjaka upozorio na Srebrenicu još tri godine prije radio aktivno za naše saveznike i prijatelje Albance ali ni vama ne mora bit neprijatelj ne vidim zasto bi ako Srbija nastavi putem euro-atlantskih integracija.

Nema zamrznutih konflikata Kosovo ce se morat riješit kad tad ako ne danas a onda za 10 ili 20 godina a sad tamo ima 2.5 posto Srba. Koliko ce ih bit tada i da li ce...za vase dobro. Jednostavno izgubili ste etnicke granice povlaceci se na sjever  stoljecima prije, Kosovo je cijena.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Justin Waters рече

Lažni Srbinu...Može nas zabolili samo uvo ili ona stvar. Vrijeme kada je Amerika nekome prijetila i sprovodila svoje zločinačke akcije je iza nas. Ostala je slika i prilika njena dva izlapela kandidata. 

Vidjećeš, samo polako. Jako brzo.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, SrbinKatolik рече

Hvala mrsko mi pisat na srpskom , neprirodno.

Vrijeme ti je za Podravkinu juhu prije spavanja 

I malo vrhnja uz to

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, SrbinKatolik рече

Obuj opanke odjeni gunj i van po kačamak :D

Ako si ti Srbin, onda sam ja Eskim. Sram te bilo. Lažno se nacionalno predstavljaš, vređaš srpski narod i ustašuješ ovde. Napiši lepo HrvatUstašaRimokatolik. Da znamo sa kime razgovaramo, kada već želiš isticati svoju nacionalnost.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...