Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 минута, SrbinKatolik рече

Za Hrvatsku je bolji Biden.

Zbog čega? Da li samo zato što je lošiji za Srbiju? Ili ima još neke "kvalitete" ta hodajuća mumija?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Брат је мио и муслиман али не муџахедин.

А твоја заједљивост говори доста о теби.

NIsam bre zajedljiv, samo mi dosadno a volim da se zahebavam... nekako mi previse ozbiljno shvatate ovaj forum? 

Zamisli da svaki moj post koji procitas ja kucam smejuci se (to bi skoro pa bilo 100% realna slika) :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Možeš dok ne dođeš u ćorsokak... onda podvučeš rep ali uz neki parćanski hitac... i posle par dana ili nedelja pokušaš ponovo... kao i sada... zato ti i kažem da budeš istrajan...

Ма јок, ја сам све одлично аргументовао. Овде има маса људи који се слажу. А ти ниси представио нешто најсрећније аргументе, јер си убедио једино клаудкинга који 24 сата трабуња у десничарима, оно он ће се сложити са сваким ко пљуцка по десничарима.

То ти је ваљда жељена публика. :) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Zamisli da svaki moj post koji procitas ja kucam smejuci se (to bi skoro pa bilo 100% realna slika) :D

Па добро може бити. Да није од какијех опијата?

Нема везе младос лудос и Че Гевара на вратима собе :))

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Ма јок, ја сам све одлично аргументовао. Овде има маса људи који се слажу. А ти ниси представио нешто најсрећније аргументе, јер си убедио једино клаудкинга који 24 сата трабуња у десничарима, оно он ће се сложити са сваким ко пљуцка по десничарима.

То ти је ваљда жељена публика. :) 

Nemam ja nista sa @Avocado .... ja sam u dnevnoj a on cak u spavacoj sa svojim laptopom...

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Е види. Прозивка и шала међу нама је у реду.

Али ово је безобразлук!

Ma daaaaj, sala na tvoj racun! De ti je elan. Eto, vazdan se vi desnciarsi nesto vredjate... opusti se malo. Slobodno napisi sta god oces o meni ili o ateizmu ili o levicarima.. .slobodno. Ja volim humor i ne nalazim ga uvredljivim nikad!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, SrbinKatolik рече

To je najvažnije za hrvatsko - albanske interese u regiji.

Znači, oni ružni pokliči naših ekstremista: "(LJ)ubi Hrvata da Šiptar ima brata", nije baš bzv. ? Sva sreća, te ni Tramp ni Bajden ne znaju ni gde se nalaze naše države. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

и Че Гевара на вратима собе

Mrzim komuniste.

U USA krenule reakcije na izborni gubitak...

RS.N1INFO.COM

U pucnjavi koja se dogodila u gradu Hendersonu, u američkoj saveznoj državi Nevada, poginule su četiri osobe,...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Ма јок, ја сам све одлично аргументовао.

Da jesi... ja sam Bajdenov bot iako pišem da je Bajden govedo koje nije bolje od Trampa i levičar sam iako sam uvek pisao protiv levice zato što tvoja inteligencija ne dozvoljava da shvatiš drugačije... brilijantni argumenti... jesi li ih sam smislio ili ti je pomogao neko ko je potpuno retardiran?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ma daaaaj, sala na tvoj racun! De ti je elan. Eto, vazdan se vi desnciarsi nesto vredjate... opusti se malo. Slobodno napisi sta god oces o meni ili o ateizmu ili o levicarima.. .slobodno. Ja volim humor i ne nalazim ga uvredljivim nikad!

Са неким стварима се не може спрдати и крај приче.

Волим и ја хумор али ово за" јахање попова" није хумор. Обуздај се.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ignjatije рече

Znači, oni ružni pokliči naših ekstremista: "(LJ)ubi Hrvata da Šiptar ima brata", nije baš bzv. ? Sva sreća, te ni Tramp ni Bajden ne znaju ni gde se nalaze naše države. ;)

Da ne znaju ne bi napravili drugu albansku drzavu na Kosovu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...