Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 1 сат, Muramasa рече

Ljudski životi? Jel ti zapravo ovaj šljam nazivaš ljudima?
Islam_Dominate_55.jpg

пре 55 минута, Аурор рече

Sirote *šmrc* jadne *šmrc* male *šmrc* žrtvice *šmrc*...

Prokleti altrajt povampireni nacisti!

Slatki ste :D

Znaci kad se nacisti okupe u USA, to je onda sloboda govora, oni nikoga ne diraju, oni samo zele da ubijaju nize rase i nista drugo, oni su zrtve, oni su prosto bili prinudjeni da gaze ljude kolima... :D:D:D 

A sto se tice pitanja da li taj sljam nazivam "ljudima", o da svakako... zasto bi bio sljam neko ko "mirno protestuje i nikoga ne ugrozava? Mozda su ovi transparenti napravljeni od otrovnog papira? Ili su motke zapravo radioaktivni materijali? Ne bih znao stvarno.. al jel znate sta znam?

Znam da je sljam svaki desnicar koji uzme ovakvu jednu fotku, zatim na nju ubaci fotosopom facu svog liberalnog neprijatelja a potom tu fotku plasira  u javnost. E vidis- to je sljam. Sljam je (ste) jer kad neko ima istinu na svojoj strani onda taj nema potrebe da izmislja vesti i pravi lazne fotografije. 

Ovo je orginalna fotografija

C39woYsWAAAqOmW.jpg

A ovo je fotka koju je vas ultra desnicarski drugar Geert Wilders obradio u fotosopu i stavio glavu vodje liberalne partije Aleksandra Pechtolda

C39ul19W8AEVyjI.jpg

A evo i tvita u kojem je tu fotku objavio (posto sam siguran da ste vec zagrejali tipke tastature pisuci NAMESTALJKAAAAA! Pa posto nije namsetaljka jedino vam ostaje da se vratite na stari diskurs "on je jadan primoran bio na taj korak"

Ocemo li da redefinisemo rec "sljam"?

Ja ipak nisam budala, jasno mi je da ni jedan od vas dvojice nece dati smislen osvrt na moj post zato bih samo ponovio pitanje: Zasto, lazete, podmecete i fotosopirate ako je vec istina na vasoj strani?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 13 минута, cloudking рече

A evo i tvita u kojem je tu fotku objavio (posto sam siguran da ste vec zagrejali tipke tastature pisuci NAMESTALJKAAAAA! Pa posto nije namsetaljka jedino vam ostaje da se vratite na stari diskurs "on je jadan primoran bio na taj korak"

Зашто је толики проблем што га је фотошоповао ? Ваљда би и том типу ,као вођи либерала, требало да буде поноси и дика да буде на челу једног таквог мирног протеста грађана, који никог не угрожава. Зашто би то било примљено као нека увреда или блаћење ?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, -Владимир- рече

Зашто је толики проблем што га је фотошоповао ? Ваљда би и том типу ,као вођи либерала, требало да буде поноси и дика да буде на челу једног таквог мирног протеста грађана, који никог не угрожава. Зашто би то било примљено као нека увреда или блаћење ?

Eto, mozes aurora da pitas zasto necu ni da razmotrim mogucnost davanja odgovora na ovo urnebesno glupo (ali ipak) zicer pitanje...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Eto, mozes aurora da pitas zasto necu ni da razmotrim mogucnost davanja odgovora na ovo urnebesno glupo (ali ipak) zicer pitanje...

Па озбиљно, овако ће испасти да су ти јадни људи, који само траже своја права, неки дивљаци са којима ни најпрогресивнији либерал не жели да буде повезан. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, -Владимир- рече

пре 53 минута, cloudking рече

Dobro pitanje, Klaude. Zašto diskriminišeš između grupa mirnih građana koja traže svoja prava? 

Da nema neke veze sa bojom kože možda? :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Аурор рече

Dobro pitanje, Klaude...

Zašto diskriminišeš između grupa mirnih građana koja traže svoja prava? Da nema neke veze sa bojom kože možda?

Mozemo da pricamo na tu temu cim mi objasnis zasto je altrajtovcima laganje o protivnicima u medijima apsolutno prihvatljivo? 

Obojica ste  u fazonu "pa dobro, pa sta ako je fotosopovan", msm, jel sam ja  u nekoj skrivenoj kameri sad? Ashtone gde si! :D 

Znaci, drugari... ne mozes da fotosopujes drugu osobu i da budes  u fazonu da je to sasvim ok jer i ta osoba "ionako voli to za sta je fotosopovana" i da pritom taj fotosop koristis za inkrimnisanje te osobe... molim vas recite mi da ne moram da vam ovo objasnjavam  u 21. veku i da se vi samo mnogo dobro zajebavate. Jel kapirate kolko je bolseno SVE za sta se zalazete i sto ste do sada izneli na ovom forumu... ali BUKVALNO SVE. NEma jedn atacka da se covek zapita pa da kaze, dobro ovo im je ok argument... ne bre.

To su vrednosti za koje se zalazu desniari i altrajtovci... totalitarizam, cist, gde neko moze mirne duse da medijima dostavi tvoju fotosopovanu fotku sa naznakom "nema veze sto je sopovana fotka, poudano znamo da bi on to svakako uradio jer to mnogo voli"...  i to je vama OK.

A da... posle cemo da se uvredimo kad nas neko nazove nacistima i fasistima jer smo mi "samo za slobodeeee"...

пре 16 минута, Аурор рече

Da nema neke veze sa bojom kože možda?

O da... ovi "obojeni" bar jasno i glasno kazu kog zele da ubijaju tako da mozes da pravis adekvatni odgovor na tu opasnost.

Vi lazete kako zinete i niko normalan ne bi smeo da pomisli da da podrsku ijednoj vasoj ideji jer niko ziv ne moze da zna kog bi ste vi koliko sutra ponovo trpali u vagone... mnogo bre lazete stvarno. I mnogo volite naciste. Evo tu me pljuni ako znam zasto bi iko ko nije bolestan u mozak mogao da voli naciste i da pravda njihova zlodela slobodom govora... ne razumem stvarno.

Oni bre ubiju zenu, urade ono sta im je  u opisu ideologije i vi ih pravdate. Ovi muslimani se deru po ulicama sa transaprentima i oni su sljam... ovi prvi su valjda gospoda sta li...

Подели на овим сајтовима

Еминем се обрушио на Трампа у новој песми

Амерички реп музичар Еминем извео је нову песму у којој се окомио на председника САД Доналда Трампа, којег је исмејао као „камиказу који ће вероватно изазвати нуклеарни холокауст“.

Еминем се обрушио на Трампа у четвороминутном реп снимку емитованом синоћ у оквиру доделе хип хоп награда БЕТ, а у песми се неколико пута осврнуо на Трампове нападе на лигу америчког фудбала НФЛ, наводи Асошиејтед прес.

„Фокусирамо се на то уместо да причамо о Порторику или праву на ношење оружја у Невади. Све те ужасне трагедије, а њему је досадно и радије изазива олују на Твитеру с (клубом америчког фудбала) Пекерсима“, реповао је Еминем.

Еминем завршава песму наводећи да људи који не подржавају председника САД воле војску и земљу, али „мрзе Трампа“.

РТС

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Muramasa рече

Kake protiv oružja, iza naoružanuh telohranitelja.

kad se ukine nosenje oruzja, nestace i naoruzani telohranitelji.

пре 45 минута, Muramasa рече

Kake o globalnom zagrevanju, a lete privatnim avionima.

Jos uvek nismo ni blizu da avionima nadjemo adekvatnnu zamenu za fosilna goriva. Jednostavno receno, ako nema nafte nema  ni avio saobracaja. Za sve druge vrste saobracaja postoje alternative (elektro, biogoriva...) ali za avione nema tako da cak i kada bi sutra bio donet zakon o zabrani upotrebe fosilnih goriva, avio saobracaj bi verovatno bio izuzet.

пре 49 минута, Muramasa рече

Kake protiv granica, a žive u ograđenim naseljima.

Zar nije ovo liberterijanski san?

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Аурор рече

Ne interesuju me vizigotski i franački sukobi pre 1300 godina (lepo je što si i za to eksperat), okačio sam ono za godišnjicu bitke u kojoj je islamska invazija zaustavljena.

Nisam na to referisao u poruci na koju repliciras vec na tvoju poruku klaudu... koju sam i citirao.

P.S. ja sam ekspert samo za odredjene oblasti gradjanskog prava i nikad nista drugacije nisam ni tvrdio.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Muramasa рече

Celebrity libtarde ne treba ni za šta zarezivati. Kake protiv oružja, iza naoružanuh telohranitelja. Kake o globalnom zagrevanju, a lete privatnim avionima. Kake protiv granica, a žive u ograđenim naseljima.

Samo celebrity libtarde ili sve celebrities ne treba ni za šta zarezivati?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Mislio sam na one "I'm with her".

Pa ovaj nije "I'm with her" nego je:

"Hilary Clinton tried to slap me and call me a pervert
I ripped her fucking tonsils out and fed her sherbet (bitch!)"

Подели на овим сајтовима

Nas mesija, najveci covek nasih naroda i narodnosti, gospodin "super sto je on predsednik, raduje me kolko se libtardi nerviraju" bi sad malo da zatvara medije zato sto pisu ruzno o njemu! :D

Peti amandman treba braniti zivotima ako treba a prvi... ma ko j*** prvi. :D

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, cloudking рече

Nas mesija, najveci covek nasih naroda i narodnosti, gospodin "super sto je on predsednik, raduje me kolko se libtardi nerviraju" bi sad malo da zatvara medije zato sto pisu ruzno o njemu! :D

Peti amandman treba braniti zivotima ako treba a prvi... ma ko j*** prvi. :D

Ali "bad for country" zato sto su pisali ruzno o NJEMU! :D

"Drzava to sam ja", stari libertarijanski moto :D:D :D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...