Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, Golub рече

окачили плакат са ликом актуелног председника Барака Обаме са натписом „Збогом, убицо“.

nezavisno od toga koliko je provjervljiva ova informacija, lancana reakcija ovakvih i slicnih vijesti u fasistickim medijima po srbiji i crnoj gori je ocekivana.

samo se potpaljuje jos vise, inace, kretensko biracko tijelo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

31 minutes ago, Grizzly Adams рече

Аха, сироти људождери су гладни... треба их разумети...

Ne nego treba razumeti jadne republikance jer su se  godinama zlopatili u obamoj vladavini zato sto su bili prisiljavani na politicku korektonst i nisu smeli crncu da kazu da je crnac... znas li ti koliko to utice na klvalitet zivota? nije to za zajebanciju, ;) stvarno moze samo da ti bude zao tih jadnih ljudi koji su  godinama ziveli u strahu da ce neko (mozda (!)) da im otme automatske puske i mini topove koje cuvaju u podrumu (pu, pu zlu ne trebalo) :D

Pa welfare! Ej, kako li su izdrzali cak ovoliko stvarno je pitanje... 

A sto se tice libtarda... oni su takodje budale... samo sto je njihov strah da ce Trump da ih odvede u propast i da im unsti i drzavu i zivote... ti mozes da kazes da je to neopravdan strah, ali kakav god da je, ozbiljniji je od kuknjave zbog politicke korektnosti i slicne gluposti...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ne nego treba razumeti jadne republikance jer su se  godinama zlopatili u obamoj vladavini zato sto su bili prisiljavani na politicku korektonst i nisu smeli crncu da kazu da je crnac... znas li ti koliko to utice na klvalitet zivota? nije to za zajebanciju, ;) stvarno moze samo da ti bude zao tih jadnih ljudi koji su  godinama ziveli u strahu da ce neko (mozda (!)) da im otme automatske puske i mini topove koje cuvaju u podrumu (pu, pu zlu ne trebalo) :D

Pa welfare! Ej, kako li su izdrzali cak ovoliko stvarno je pitanje...

A sto se tice libtarda... oni su takodje budale... samo sto je njihov strah da ce Trump da ih odvede u propast i da im unsti i drzavu i zivote... ti mozes da kazes da je to neopravdan strah, ali kakav god da je, ozbiljniji je od kuknjave zbog politicke korektnosti i slicne gluposti...

Па и мене је било страх све ове године, ал` нисам излазио на улицу да рушим и палим.

Страх није оправдање за насиље.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Grizzly Adams рече

Па и мене је било страх све ове године, ал` нисам излазио на улицу да рушим и палим.

Страх није оправдање за насиље.

Od cega te bilo strah? Da ce Obama da te natera da postujes feminstikinje? I da moras da pazis da nekome ne povredis osecanja? :D

Iskreno nisam pratio, ali kolko mi se cini ekonomija i privreda nisu bile nesto posebno ugrozene za vreme Obame  pa da se covek uplasi za buducnost? (ako izuzmemo svetsku ekonomsku krizu, koja tesko da je Obamino maslo :D )

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, cloudking рече

Od cega te bilo strah? Da ce Obama da te natera da postujes feminstikinje? I da moras da pazis da nekome ne povredis osecanja? :D

Iskreno nisam pratio, ali kolko mi se cini ekonomija i privreda nisu bile nesto posebno ugrozene za vreme Obame  pa da se covek uplasi za buducnost? (ako izuzmemo svetsku ekonomsku krizu, koja tesko da je Obamino maslo :D )

Чини ти се.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, Pancakes рече

nezavisno od toga koliko je provjervljiva ova informacija, lancana reakcija ovakvih i slicnih vijesti u fasistickim medijima po srbiji i crnoj gori je ocekivana.

samo se potpaljuje jos vise, inace, kretensko biracko tijelo.

Човече, докле је догурала Милова неокомунистичка пропаганда...

Криминалац и дуванџија Мило Монтенегринац напада Трампа да је фашиста...

U Vašingtonu osvanuo plakat "Zbogom ubico" posvećen Obami

U Vašingtonu aktivisti su okačili plakat sa likom aktuelnog predsednika Baraka Obame i natpisom "Zbogom, ubico".

Activists hang anti-Obama banner on the Arlington Memorial Bridge in DC (via @LeroyLovesUSA) pic.twitter.com/XguTRgYTfJ

— Washington Online (@WashingtOnline) November 10, 2016

"Na ovaj način želeli smo da se oprostimo od ubice Baraka Obame. On je odgovoran za smrt hiljada civila u Libiji, Siriji, Iraku, Jemenu i Ukrajini. Tokom svog predsedavanja pokrenuo je mnogo krvavih ratova. On ne zaslužuje Nobelovu nagradu za mir. Prava ’nagrada‘ ga čeka na optuženičkoj klupi Haškog suda", napisao je jedan od učesnika akcije na Tviteru.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Хахахаха,па ови амери су луђи него шти сам икад помислио...:smeh1:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Још један пример Хилариних фашиста:

Дете у школи на "изборима" (који су наравно само игра...) гласало за Трампа и направило плакат, мајка му спаковала кофер и избацила га из куће.

Браво! Love trumps hate!

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, Grizzly Adams рече

Дете у школи на "изборима" (који су наравно само игра...) гласало за Трампа и направило плакат, мајка му спаковала кофер и избацила га из куће.

Браво! Love trumps hate!

Брате гледајући ово и остале лудаке које си поставио, могу само да кажем да ни слутио нисам колико је стање лоше. Трамп још није ни преузео власт а већ је истерао гомилу бубашваба испод камења. Није ни чудо што се змије у ЕУ тресу од страха.

Подели на овим сајтовима

Sad mi je jos draze sto je Tramp pobedio!

Neka celi svet vidi koji agresivni, netolerantni primitivci i banditi se kriju iza  ugladjenih i progresivnih kicosa koji su na celu sa Hilari bandom drzali lekcije celom svetu o ljudskim pravima, neretko direktno bombama!

Koji su to foliranti i lazovi! Sve im je lazno i fabrikovano, jedino im je histerija autenticna. 

Подели на овим сајтовима

59 minutes ago, Grizzly Adams рече

Браво! Love trumps hate!

Ovo je strasno!!! Kako bi cuvala tudju decu kad ovo radi svom i jos sve snimila kamerom. Stvarno sam ostala bez teksta. Za mene je ovo zver a ne ljusko bice!!! I naravno da bih imala isto misljenje i da ga je izbacila jer je glasao za Hilari!!! Proklete komunjare!!!

Подели на овим сајтовима

Срби су еуфоричан народ, поводљив, склон брзим променама расположења. Једино Срби у језичкој употреби имају синтагму братски народ. То код других не бива, смешно је, крајње неозбиљно. Просечан Србин је спреман да свог најљућег непријатеља пригрли само ако је овај у стању да каже неколико речи које Србину легну на срце. Срби без резерве верују у колективна пријатељства и братства и није им јасно због чега их неко мрзи, не подноси, блаже речено, иако том неком ништа лоше нису учинили. Једино код Срба постоји пројекција са личног на колективно: ако је успоставио пријатељство с неким Словенцем, на пример, Србин након краћег времена односе Срба и Словенаца тумачи кроз своје лично искуство и чудом се чуди кад му неко принесе доказе који говоре да на колективном нивоу ствари баш нису за пример.

lg.php?cppv=1&cpp=3MSu23x6RmF3MmloRDZ0UDU5QkpDeWtzRU5ydDdON3FjRWpiMmdHbkJTbU5oMEFodTRkaU5uTnhwbjNQZUpOUVRiYk9EdC9KWG9kOEZ2cFN5ampMVlMxZzMvcWQzQjcxaTc1MkZLamtFcjJITjFPb3JoVnpENXFjTVRITDc4YUk4UThRcFhMamw2WSt0NFZDT0JPR0FvSGxpbW1mSGwrTXRwUHZaYkpHeUZFd3dVQ0RRdE5ZSHdySi83SE9YZXQ3SnV6bzY2N2xmdEcreW1uVkRGcW1vNndGRytTRDRWN3RhNVVEcHBlaHFBc2Y5TXBjPXw%3D

Многи у Београду и данас мисле да је бомбардовање Србије 1999. године, од "наших традиционалних савезника", последица некаквог неспоразума, лоше процењеног стања. Па ми смо били на истој страни и у Првом и у Другом светском рату, кажу такви Срби. Међу њима, таквима, највише је ових који у Доналду Трампу виде човека спремног да Србима пружи братску руку, врати Србији Косово, откине Републику Српску од Босне и припоји је Србији.

То што већ неколико дана један део Срба испољава, поводом Трампове победе у председничкој трци са Клинтоновом, не иде нам у прилог, напротив, а друге који све посматрају са стране наводи на закључак да с нама нешто није у реду. Трамп још није казао ни једну једину реченицу о томе што ће учинити сада када је председник САД, а Срби већ знају да ће им ђувегија Словенке Меланије вратити Косово, доделити Републику Српску и на крају, задовољства ради, ухапсити "криминалца Мила Ђукановића". Све по ономе: како је баби мило, тако јој се и снило.

У овом часу нико не зна шта са Доналдом Трампом као председником Америке чека Америку и свет. Плашим се да то не зна ни сам Трамп. Он је изузетно успешан и способан човек, екстремно богат, зна да прави новац, али то у политици ништа не значи, или не мора да значи. Нешто ће се, нема сумње, променити, али шта и у којој мери, то је у магловитој сфери претпоставки. Клинтонови напуштају светску политичку сцену, растаче се једна организација, бандитска и злочиначка, по свему што су оставили иза себе, али ми не знамо шта ће урадити Трамп, пре свега у Европи и на Балкану. Предизборна кампања је једно, чврст четворогодишњи мандат, нешто друго. Будимо стрпљиви. Ваљда смо, након свих несрећа и мука, нешто научили.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...