Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

2 hours ago, Pancakes рече

Tvoj post uopste ne odgovoara na moju repliku Ronaldovom postu, niti sadrzaju u linkovima koje je okacio.

Мој пост одговара твом понашању на овој теми, као и на оној другој теми, као и на свакој теми о политици где се јави неко ко се са тобом у било чему не слаже. Ако не успеш да пониѕиш саговорника на било који начин, онда правиш ружне и заједљиве коментаре и вређаш своје саговорнике, своју браћу и сестре са овог форума, глумећи неку моралну громаду која је послата међу нас глупе и покварене да нас посаветује шта све треба да раидмо у животу не бисмо ли се узнели на један ступањ твоје висине. Ти, који качиш полуголе слике једног Мила Ђукановића  на православни форум и то зовеш нормалном дискусијом.

Чак и не капираш шта ти је речено и због чега, него си узео мени да објашњаваш шта је смисао Роналдовог поста, и ко је Њут Гингрич, или шта значи а шта не значи победа једног човека на једним изборима, па макар то били избори у најмоћнијој земљи на свету. Ево, хвала ти, али веруј ми да не желим да ми ти ишта објашњаваш. Желим да на теми видим нормалну дискусију, а не инфантилне заједљиве коментаре пуне нескривеног презира.

То је управо оно понашање којим је била загађена сцена не само у САД, него и у Европи у огромном делу. Људи су изгубили право да кажу шта мисле од страха од такве умишљене моралне милиције и реаговали су онако како знају - казнили су на изборима све оне које виде као представнике таквих идиотских светоназора. И казниће их и у Европи, јер је свима више пун кофер таквог глумљења морала, поготово што се сада у поразу види шта иза тог "морала" стоји - огољена жеља за наметањем свог мишљења, свог обрасца понашања и свог стила живота као једино нормалног. Такви су и упропастили све оне које су наводно подржавали, што се видело на примеру Брегзита, а видело се и сада. А кренуће талас одрицања од таквих и по целој Европи.

Тако да ми је, још једном понављам, веома драго кад тебе и ликове попут тебе на свим меридијанима видим како се копрцате и показујете своје право лице јер сте сад огољени, немате више некога иза себе са тољагом у руци. Надам се да ћу још тога да гледам у будућности. То је једино добро што може да изађе од било којих избора у скорије време.

Ај сад, настави, уживање ми је да те гледам на овој теми.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

2 minutes ago, RYLAH рече

То је управо оно понашање којим је била загађена сцена не само у САД, него и у Европи у огромном делу. Људи су изгубили право да кажу шта мисле од страха од такве умишљене моралне милиције и реаговали су онако како знају - казнили су на изборима све оне које виде као представнике таквих идиотских светоназора. И казниће их и у Европи, јер је свима више пун кофер таквог глумљења морала, поготово што се сада у поразу види шта иза тог "морала" стоји - огољена жеља за наметањем свог мишљења, свог обрасца понашања и свог стила живота као једино нормалног. Такви су и упропастили све оне које су наводно подржавали, што се видело на примеру Брегзита, а видело се и сада. А кренуће талас одрицања од таквих и по целој Европи.

Риле за прецедника! :)

Мада је већ прецедник... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Grizzly Adams рече

Добар и забаван коментар о томе шта нови прецедник заиста (не)може:

In short, I think he can’t do or won’t do most of the things he said he would do. The question here is not whether he should do them–I think several are splendid ideas–but whether he can or will.

Реално, што рече Шиф, већа је шанса да ће да направи дил са ђаволом и да ће да штампају паре и одлажу Day of reckoning (као до сада...). :(

Све док берза не каже да је крај журке. 

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Господин Дареалис рече

Не знам шта да кажем на ово...

Кажем ја, Богу треба далеееееко боља ПР служба... Ој Господе Боже...

Бај д веј, мејк Скајрим грејт аген!

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Господин Дареалис рече

I play (Oblivion) with Dark Elves and I find this very offensive!

They're coming over our borders and they're not sending us their best. They're sending skooma dealers, bandits, daedra worshippers, Imperial spies... and some, I assume, are good mer. But, we are going to build a wall near Riften and make Morrowind pay for it! Make Skyrim great again! Skyrim is for the Nords!

Подели на овим сајтовима

14 minutes ago, Господин Дареалис рече

I play (Oblivion) with Dark Elves and I find this very offensive!

Бај д веј, знаш ли неки сајт одакле могу бесплатно скидати модове за Обливион? На Нексусу су бесплатни смао ситни модови :/

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ћириличар рече

Бај д веј, знаш ли неки сајт одакле могу бесплатно скидати модове за Обливион? На Нексусу су бесплатни смао ситни модови :/

Nope... :/

Подели на овим сајтовима

Ах, ако је ово тачно, онда за Демократе можда и има наде за 2 године:

Elizabeth Warren, Bernie Sanders duo will lead liberals in the Senate

BILL CLARK/CQ ROLL CALL

Sen. Bernie Sanders, I-Vt., and Sen. Elizabeth Warren, D-Mass., left a policy luncheon in May 2015.

By Michael Levenson and Annie Linskey GLOBE STAFF  NOVEMBER 12, 2016

Bernie Sanders did not like to open the phone lines to political critics when he hosted his Friday radio show on WDEV, a shoebox station in Waterbury, Vt. But there was one caller with whom he had no disagreements: Elizabeth Warren, then a Harvard Law professor who would join him for occasional rap sessions about the destruction of the middle class.

“They were kindred spirits, that’s for darn sure,” recalled the station’s longtime owner, Ken Squier, of those radio shows back in 2003 and 2004. Said Warren: “We sometimes could finish each other’s sentences.”

A dozen years later, Warren and Sanders have emerged from the cozy confines of Green Mountain broadcasting to the center of the Democratic Party’s anguished debate over how to blaze a path out of the political wilderness after the election of Donald Trump.

https://www.bostonglobe.com/metro/2016/11/11/elizabeth-warren-bernie-sanders-duo-will-lead-liberals-senate/vjyyHGz38b5ct4w1FIFp4N/story.html

Измењено од RYLAH
Сређено форматирање
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Господин Дареалис рече

In short, I think he can’t do or won’t do most of the things he said he would do. The question here is not whether he should do them–I think several are splendid ideas–but whether he can or will.

Реално, што рече Шиф, већа је шанса да ће да направи дил са ђаволом и да ће да штампају паре и одлажу Day of reckoning (као до сада...). :(

Све док берза не каже да је крај журке. 

Da, svi predvidjaju inflaciju kao dosta realan ishod na osnovu dosadasnjih informacija mada je to sve jos neizvesno.

Ja se kao svaki nepopravljivi optimista opet nadam da to nece desiti.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, florenntina рече

Ja se kao svaki nepopravljivi optimista opet nadam da to nece desiti.

Да то заиста јеси,никад неби палила одавде...0703_read

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Желим да на теми видим нормалну дискусију, а не инфантилне заједљиве коментаре пуне нескривеног презира.

Nema ovdje normalne diskusije, do li jeftine republikanske propagande koja je u sprskom javnom mnjenju ukrstena sa tradicionalnim antiamerikanizmom. Nije da je to prijeko potrebna korelacija, ali efekti se nekad najbolje osjete na domacem terenu. Ovi sto zive po amerikama, na temu Obame su se pokazali kao ignoranti, ne priznajuci mu izuzetan uspjeh i naslijedje koje ostavlja. I oprosti na mom zajedljivom tonu ali to mora da je ona euforija nakon izbora, mada populisti na celu jedne od najboljih zemalja na planeti to i zasluzuju...

A iz tvog ostalog pisanija se nazire samo likovanje nad novim talasom koji se rasptrostire zapadnim svijetom. samo uzivaj u nazadnoj i populistickoj politici. 

Подели на овим сајтовима

Попович објаснио.

b165edfa5aea481d8a8e1dcf7774b199

“Right now I’m just trying to formulate thoughts. It’s too early. I’m just sick to my stomach. Not basically because the Republicans won or anything, but the disgusting tenure and tone and all of the comments that have been xenophobic, homophobic, racist, misogynistic.

“I live in that country where half of the people ignored all of that to elect someone. That’s the scariest part of the whole thing to me. It’s got nothing to do with the environment and Obamacare, and all of the other stuff. We live in a country that ignored all of those values that we would hold our kids accountable for. They’d be grounded for years if they acted and said the things that have been said in that campaign by Donald Trump. […]

“The fact that people can just gloss that over, start talking about the transition team, and we’re all going to be kumbaya now and try to make the country good without talking about any of those things. And now we see that he’s already backing off of immigration and Obamacare and other things, so was it a big fake, which makes you feel it’s even more disgusting and cynical that somebody would use that to get the base that fired up. To get elected. And what gets lost in the process are African Americans, and Hispanics, and women, and the gay population, not to mention the eighth grade developmental stage exhibited by him when he made fun of the handicapped person. I mean, come on. That’s what a seventh grade, eighth grade bully does. And he was elected president of the United States. We would have scolded our kids. We would have had discussions until we were blue in the face trying to get them to understand these things. He is in charge of our country. That’s disgusting.”

A reporter then interrupted him.

“I’m not done,” Popovich said. “One could go on and on, we didn’t make this stuff up. He’s angry at the media because they reported what he said and how he acted. That’s ironic to me. It makes no sense. So that’s my real fear, and that’s what gives me so much pause and makes me feel so badly that the country is willing to be that intolerant and not understand the empathy that’s necessary to understand other group’s situations. I’m a rich white guy, and I’m sick to my stomach thinking about it. I can’t imagine being a Muslim right now, or a woman, or an African American, a Hispanic, a handicapped person. How disenfranchised they might feel. And for anyone in those groups that voted for him, it’s just beyond my comprehension how they ignore all of that. My final conclusion is, my big fear is — we are Rome.

http://sports.yahoo.com/news/gregg-popovich-on-the-election-of-donald-trump-we-are-rome-020433327.html

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...