Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

6 minutes ago, Господин Дареалис рече

Repeat after me, Miss Kasparian.

"I am part of the reason why Trump got elected."

Она је само глупа. Гледам неке иначе паметне људе који се невиђено бламирају и срозавају... то је стварно туга... :(

Они овде живе у неком свом имагинарном свету, потпуно су несвесни како живе и како се осећају обични људи. Ја им кажем - иди бре брате у неки бар у неком малом градићу у Индијани па поразговарај са оним брадатим аутомеханичарем уз пиво. Слушај га, нек ти отвори срце шта мисли о целој тој политичкој банди која га је оставила без посла, отима му од плате, присиљава га на разне ствари, одузима му права... И све би он то и истрпео, то су реднекс - имају дебелу кожу. Ал` знаш шта је прелило чашу? Кад су почели да му набијају на нос да је расиста, сексиста, хомофоб, силоватељ итд. Е ту је пуко. И кад је видео кандидата ко им свима "поздравља фамилију" без пардона реко је - е сад ћу да вам вратим. И вратио им је.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ево, жена све објаснила:

I’m a Muslim, a woman and an immigrant. I voted for Trump.

Asra Q. Nomani is a former Wall Street Journal reporter and a co-founder of the Muslim Reform Movement. She can be found on Twitter at @AsraNomani.

A lot is being said now about the “silent secret Trump supporters.”

This is my confession — and explanation: I — a 51-year-old, a Muslim, an immigrant woman “of color” — am one of those silent voters for Donald Trump. And I’m not a “bigot,” “racist,” “chauvinist” or “white supremacist,” as Trump voters are being called, nor part of some “whitelash.”

...

After Hillary Clinton called Trump to concede, making him America’s president-elect, a friend on Twitter wrote a message of apology to the world, saying there are millions of Americans who don’t share Trump’s “hatred/division/ignorance.” She ended: “Ashamed of millions that do.”

That would presumably include me — but it doesn’t, and that is where the dismissal of voter concerns about Clinton led to her defeat. I most certainly reject the trifecta of “hatred/division/ignorance.” I support the Democratic Party’s position on abortion, same-sex marriage and climate change.

But I am a single mother who can’t afford health insurance under Obamacare. The president’s mortgage-loan modification program, “HOPE NOW,” didn’t help me. Tuesday, I drove into Virginia from my hometown of Morgantown, W.Va., where I see rural America and ordinary Americans, like me, still struggling to make ends meet, after eight years of the Obama administration.

...

Finally, as a liberal Muslim who has experienced, first-hand, Islamic extremism in this world, I have been opposed to the decision by President Obama and the Democratic Party to tap dance around the “Islam” in Islamic State. Of course, Trump’s rhetoric has been far more than indelicate and folks can have policy differences with his recommendations, but, to me, it has been exaggerated and demonized by the governments of Qatar and Saudi Arabia, their media channels, such as Al Jazeera, and their proxies in the West, in a convenient distraction from the issue that most worries me as a human being on this earth: extremist Islam of the kind that has spilled blood from the hallways of the Taj Mahal hotel in Mumbai to the dance floor of the Pulse nightclub in Orlando, Fla.

Прочитајте цео чланак, веома поучно:

https://www.washingtonpost.com/news/global-opinions/wp/2016/11/10/im-a-muslim-a-woman-and-an-immigrant-i-voted-for-trump/?hpid=hp_no-name_opinion-card-a%3Ahomepage%2Fstory

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Young Earth Creationist Ben Carson Could Be America's New Secretary Of Education

http://www.iflscience.com/editors-blog/young-earth-creationist-ben-carson-americas-secretary-education/

Slazem se ja s Grizlijevom radoscu al osecam da nam zesce smejanje tek predstoji :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, cloudking рече

Young Earth Creationist Ben Carson Could Be America's New Secretary Of Education

http://www.iflscience.com/editors-blog/young-earth-creationist-ben-carson-americas-secretary-education/

Slazem se ja s Grizlijevom radoscu al osecam da nam zesce smejanje tek predstoji :D

Mmmmmmmmmmm, delicious :navijanje:

Подели на овим сајтовима

Фора је у томе да у слободној земљи лична уверења неког бирократе немају никакве везе. Његов посао није да одлучује шта ће ко да учи, него да спроводи закон.

Исто као што нема никакве везе које је вере министар вера. Његов посао није да људе учи вери, већ да брани права сваког грађанина да верује шта год жели.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

I’m a Coastal Elite From the Midwest: The Real Bubble is Rural America 

'I have friends and acquaintances who are Trump supporters. They genuinely do not understand today’s shock, particularly from minorities. These Trump supporters do not understand that many minorities believe the people who voted for Trump endorse his racism and bigotry — that those voters care more about sending a message to the political establishment than they do about the rights and welfare of human beings.'

People do not understand the depths of how little rural America travels and sees other people and cultures.

http://www.rollcall.com/news/opinion/im-a-coastal-elite-from-the-midwest-the-real-bubble-is-rural-america

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Grizzly Adams рече

Фора је у томе да у слободној земљи лична уверења неког бирократе немају никакве везе. Његов посао није да одлучује шта ће ко да учи, него да спроводи закон.

Исто као што нема никакве везе које је вере министар вера. Његов посао није да људе учи вери, већ да брани права сваког грађанина да верује шта год жели.

Прави проблем је на нивоу савезних држава, када се ради о дебати "наука против вјере". Али то је битка коју крајња тврдокорна десница у Америци већ деценијама губи, полако.

Него, јеси ли се довољно окупао у сузама преузвишених моралиста Калифорније и Њујорка? :ani_biggrin: Ја уживам као амброзију да пијем, натенане... Ммммм...

Commie Tears.jpg

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Grizzly Adams рече

Znam da je bespredmetno porediti americku i srpsku administraciju, al srpska ministarka obrazovanja onomad htede da izbaci evoluciju iz udzbenika :D:D:D 

Da li to znaci da Trampov licni stav o globalnom otopljavanju ne znaci da ce da preduzme nesto u tom pravcu? 

Takodje, znaci li nesto Trampov licni stav o vakcinama koje izazivaju autizam? Hoce li zabraniti vakcine ili ce se one koristiti kao i do sad bez obzira na njegov "licni" stav?

Al onda kampanje nemaju nikakvu vrednost, s obzirom da kandidati uglavnom bacaju neka svoja licna misljenja... cemu to sluzi ako im ona nista ne znace kad dodju na vlast?

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Pancakes рече

People do not understand the depths of how little rural America travels and sees other people and cultures.

Колико су ти људи несвесни своје несвести... Пробај ти "елито" да путујеш по свету и "упознајеш друге културе" без посла и пребијене паре.

Невероватно... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, cloudking рече

Da li to znaci da Trampov licni stav o globalnom otopljavanju ne znaci da ce da preduzme nesto u tom pravcu? 

То није његов посао, његов посао је да спроводи закон, тј. да штити и брани моја грађанска права.

Takodje, znaci li nesto Trampov licni stav o vakcinama koje izazivaju autizam? Hoce li zabraniti vakcine ili ce se one koristiti kao i do sad bez obzira na njegov "licni" stav?

Није његов посао да ми дозвољава или забрањује вакцине. То је ствар о којој ја треба да одлучим. Његов посао је да брани моје право да одлучујем о свом телу и здрављу.

Al onda kampanje nemaju nikakvu vrednost, s obzirom da kandidati uglavnom bacaju neka svoja licna misljenja... cemu to sluzi ako im ona nista ne znace kad dodju na vlast?

Једино су важња њихова мишљења о мојим грађанским правима. Ако он брани моју слободу да живим како хоћу и сам одлучујем о свом животу, уопште ме не занима шта он мисли о вери, науци и размножавању пингвина.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Grizzly Adams рече

То није његов посао, његов посао је да спроводи закон, тј. да штити и брани моја грађанска права.

Није његов посао да ми дозвољава или забрањује вакцине. То је ствар о којој ја треба да одлучим. Његов посао је да брани моје право да одлучујем о свом телу и здрављу.

Једино су важња њихова мишљења о мојим грађанским правима. Ако он брани моју слободу да живим како хоћу и сам одлучујем о свом животу, уопште ме не занима шта он мисли о вери, науци и размножавању пингвина.

pa cemu onda sluze kampanje i partije?

opisao si nesto sto se podrazumeva bez obzira dal si demokrata ili republikanac...

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, cloudking рече

pa cemu onda sluze kampanje i partije?

Па да се народу продају .... с` опроштење...

Управо сада, cloudking рече

opisao si nesto sto se podrazumeva bez obzira dal si demokrata ili republikanac...

Очигледно да се не подразумева... Видиш шта све раде и једни и други супротно од тога што се "подразумева".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Grizzly Adams рече

Колико су ти људи несвесни своје несвести... Пробај ти "елито" да путујеш по свету и "упознајеш друге културе" без посла и пребијене паре.

Невероватно... :(

Barem se zna ko se primio na njegovu demagogiju i koja vecina je izglasala ovog idiota... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...