Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, Grizzly Adams рече

:smeh1:

Шта ли ти дуваш... оћу и ја... :)

авганистанца 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

14 minutes ago, Pancakes рече

Gradjanski rat je poceo 2012 i dalje se ne zavrsava, zato sto je zlikovac odlucio da ide do kraja, bog zna koliko u buducnosti, pa kud puklo da puklo. 

Ово у Сирији одавно нема везе са грађанским ратом. Да, почело је тако што је Асад мислио да је свемоћан и послао је војску на демонстранте. Само што је то врло брзо прешло из секташког убијања - и грађанског рата - у класичан proxy war, где Америка, Турска и заливске земље подржавају побуњенике и ИСИС, а Русија, Иран и Хезболах Асада. Уз мали милион група и групица које ратују међусобно, тако да нико жив више не може да зна ко је ко у том паклу. Али то је одавно престала да буде само ствар Асада и његових противника. 

Све у свему, ово у Сирији је једна велика срамота за цели свет... 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, GeniusAtWork рече

Све у свему, ово у Сирији је једна велика срамота за цели свет... 

Нешто сам размишљао - прилично личи на Шпански грађански рат... :)

Сви су се исто тако бојали да би могао да пређе у Други светски рат.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, "Tamo daleko" рече

Niko ne osporava cinjenicu da nauka funkcionise u svom domenu kako bi covek prosirivao znanje o svetu u kojem zivi, na kosmoloskom nivou, dalje, da bi uzivao u novim naucnim dostignucima, kao sto Dokins pominje avione, itd. Sve to stoji, ali da li je to sve? Nije coveku bitno da se bavi filosofskim pojmom istine radi nekih teorijskih dokaza, vec covek trazi istinu, zalazeci, ili bolje receno nastoji da dosegne iza materije/lnog, I utoli svoju zedj , bilo da je u pitanju intelektualna, duhovna (namerno ne pisem, religiozna) ili naprosto neka urodjena radoznalost. Dakle, ako Vi tvrdite sta ce nam druga istina ako je bitno samo to sto iskustveno nesto potvrdjujemo--mora da je tako, (I to jos kad Dokins kaze)-- budite spremni na jos jednu cinjenicu, a to je da je covek tajna, stvari nisu crno bele, izuzev ako nam je tako lakse da saznanja grupisemo,

Izgleda da se nismo razumeli... ja ne tvrdim da tebi ili nekom drugom nije potrebno traganje za apsolutnim istinama... samo rekoh da se naučni metod ne bavi time (religija se time bavi na svoje načine i svojim metodama)... ono što je Ivan naveo kao jedinu vrednost nauke (moć predviđanja događaja od značaja za ljude u svetu empirijske stvarnosti) je za nauku sasvim dovoljno...

Цитат

Da li je VP po Vama jedan u nizu "glupih" politicara, ostaje da se vidi, ali give him a break, (tek je dosao na javnu scenu, ne racunajuci sluzbu u Indijani) 

Ne ostaje da se vidi... VP je po meni definitivno jedan u nizu glupih političara... a ne razumem što bi mu "dao" bilo šta?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

24 minutes ago, Pancakes рече

Izgleda da bi ti za promjenu dodijelio libiji jos jednog 'sekularnog diktatora' (lol), to bi po tebi bio civilizacijski iskorak.

U odnosu na ISIS sekularna diktatura je raj na zemlji. 

Цитат

Ta olos koja sada rusi i hara Libijom nije dosla iz nekog podzemlja nego su se na namnozili u diktatorovoj jazbini, kao sto to po prirodi stvari hoce u kucnom dvoristvu koje ne uredjujes.../quote]

Taj olos su oni koje je tvoja voljena klintonovka pomogla, koje je branila, oni koji su bili opresovani ubijani i zatvarani od strane tog sekularnog diktatora. Oni koji su ubili gadafija koje si ti nazvao narod sirije. 

Posto su svi vise manje provalili, jeste ja sam Mladjoni, (posto sam ispricao sta sam imao o trampu sad mogu da me banuju nemam problem) i ja to KUCNO DVORISTE cistim vec godinama. Svadjao sam se sa onim nesrecnikom Baronom i ostalim seseljevcima godinama. Tada sam vam bio super. I tebi i Avocadu i Geniusu i Juanu i ostalima. 

Sada, kada sam resio da podrzavam jednog coveka (koji je daleko od sjajnog - trumpa) prvenstveno iz toga sto vidim moralnu obavezu da podrzavam kandidata koji nece treci svetski rat i mislim da je jako vazno da pobedi kandidata koji hoce treci svetski rat, ja vam sad ne valjam. Postao sam rasista, seksista, mrzim crnce, meksikance. Postao sam i patrijota. Ej, ja, Mladjoni, postao patrijota. I nisam vam samo ja postao patrijota, Grizli je postao patrijota, Auror je postao patrijota, Fjorentina, Uros. Svi mi kojima ste juce lajkovali postove kada smo istresali iz gaca prave desnicare i patrijote. 

Sada kada vam pruzamo malo drugacije argumente nego na sta ste navikli sada ne valjamo.  

prosto se valjam od smeha sta citam... Fjorentina, Grizli, Auror, Mladjoni, Uros i jos par nas smo postali u ocima nasih sagovornika neko ko bi podrzavao neko ko je rasista i mrzi meksikance i mi mrzimo crnce i meksikance. 

Tretirate nas kao smece. Sama pomisao da mozete da nam kazete da podrzavamo rasistu bez da se priupitate da li je covek stvarno rasista, mozda mi znamo nesto sto vi ne znate, da li je covek stvarno toliko los, da nam pruzite malo sumnje zato sto nas znate odavno - ne, nista. Mi smo patrijote, podrzavamo fasistu. 

Toliko od mene, posto mi posle ovoga verovatno sledi banchina, sa obzirom da ja ne reagujem smireno kao grizli i auror i fjorentina i tolerisem ovakve stvari kada nam se pricaju. A to se moderatorima ne svidja, oce da vas ljubimo tamo gde sunce ne sija. 
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

VP je po meni definitivno jedan u nizu glupih političara.

Чекај, они су глупи, а ти би им поверио спасавање планете... :)

Откуд?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Господин Дареалис рече

Чекај, они су глупи, а ти би им поверио спасавање планете... :)

Откуд?

1. Ne bih im poverio ništa.

2. Planeti ne treba spasavanje, nije ni najmanje ugrožena. Ugrožen je naš habitat na toj planeti.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

1. Ne bih im poverio ništa.

2. Planeti ne treba spasavanje, nije ni najmanje ugrožena. Ugrožen je naš habitat na toj planeti.

А како онда замишљаш спасавање нашег хабитата на тој планети, ако не кроз некакве политичарске иницијативе, програме, порезе и регулације? :)

The whole thing stinks...

Подели на овим сајтовима

9 minutes ago, Avocado рече

"Како препознати колегу Карлиновца, лекција број 1" :D

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Avocado рече

Ima li neka tema gde diskutujete o tom globalnom zagrevanju zivo me zanima da vidim pregrst dokaza o tome koliko nam je ugrozen boravak i modeli na osnovu kojih prave globalne predikcije, kao i posledice tih predikcija, koliko su ostvarene. 

To mi je uvek bila zelja da vidim, nikad nisam to video, onako naucno izlozeno. Daj i neki youtube ako imas. 

i ako imas vremena iskritikuj ovaj video: 

Подели на овим сајтовима

Енивеј, јесте ли знали да Трамп има свој хералдички грб?

peB8mu.jpg

Само не би требало да има овакве боје, јер је хералдички неисправна комбинација.

Подели на овим сајтовима

11 minutes ago, Ivan Marković рече

Narod Sirije želi da ostane uz svog predsednika. To što ti pričaš veze nema sa realnošću i spada u domen naučne fantastike. One koju nam redovno emituju lažljivi i podlački zapadni mediji. 

A Obama je kriv za gradjanski rat, zar ne?

7 minutes ago, GeniusAtWork рече

Ово у Сирији одавно нема везе са грађанским ратом. Да, почело је тако што је Асад мислио да је свемоћан и послао је војску на демонстранте. Само што је то врло брзо прешло из секташког убијања - и грађанског рата - у класичан proxy war, где Америка, Турска и заливске земље подржавају побуњенике и ИСИС, а Русија, Иран и Хезболах Асада. Уз мали милион група и групица које ратују међусобно, тако да нико жив више не може да зна ко је ко у том паклу. Али то је одавно престала да буде само ствар Асада и његових противника. 

Nazalost intervencija koja je izostala 2011, bi vjerovatno smanjila sav pakao koji je usledio... ali eto, nesto sto se zapadu moze prigovoriti. 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Pancakes рече

Nazalost intervencija koja je izostala 2011, bi vjerovatno smanjila sav pakao koji je usledio... ali eto, nesto sto se zapadu moze prigovoriti. 

Ово није само нетачно, него је помало и disturbing..

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Pancakes рече

И шта након интервенције? Опет подлећи јавном притиску да треба повући војску из државе у којој је она једини гарант стабилности и онда опет доћи до овдје гдје је Сирија сада?

Игноришеш досадашње искуство.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...