Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Ако се неко више радује Трампу од срба ,то су руси...гледајући јутрос вести,чини ми се да је Трампова кампања а везано за односе са Русима,донела пресудну предност у свим његовим предизборним причама...

Тешко је то замислити,али што да не,да се амери и руси мало зближе,одраде исламисте заједно, и унесу мало спокоја и мира овој планети...:dobro:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

10 minutes ago, Зосима рече

Ако се неко више радује Трампу од срба ,то су руси...гледајући јутрос вести,чини ми се да је Трампова кампања а везано за односе са Русима,донела пресудну предност у свим његовим предизборним причама...

Тешко је то замислити,али што да не,да се амери и руси мало зближе,одраде исламисте заједно, и унесу мало спокоја и мира овој планети...:dobro:

Ne mogu možda da iskorene terorizam,uvek će da se nađu neki fanatici al mogu da zbrišu sa lica zemlje ID.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, Зосима рече

Apsolutno se nista nece promeniti u americkoj spoljnoj politici. Ni-sta.

Će viš...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Да не кварим славље, али Трумп је само нова формулација спољне политике корпоративних и банкарских елита које управљају Америком. Сада ће то бити "његова" политика. Ускоро можемо очекивати немире у Л.Америци. 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Neko reče da bi bolje bilo da se bavimo melanijom pa u to ime :D

Резултат слика за ảnh khoả thân vợ donald trump

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

@Господин Дареалис, dare, aj leba ti, kad imas vremena, pusti mail ovom liku da i njemu objasnis kako tramp nema nilakve veze s rasistima i desnicarima... da ne uzima trampa u usta, ovako bzvz

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...