Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

12 minutes ago, Aurelije рече

A to koliko nauka moze da bude korumpirana videli smo jedno 35 godina pre kada nam je rekla da su ugljeni hidrati odlicni za srce, a masti izuzetno lose, pa svaku opoziciju gazila jer su "lobisti industrije jaja".

Видели смо још раније и другу (у ствари исту као ту твоју шећерну) лобистичко-тровачку корпоративну страну која нас је убеђивала да је олово из бензина здраво...

Једну ствар уопште не капирам. Какве везе има, рецимо, политичка коректност и политички конзервативизам са глобалним загревањем? Зашто је могуће са готово непогрешивом тачношћу предвидети нечији став о глобалном загревању ако знамо политичке ставове те особе? Зашто не могу да мислим (на пример) да је Трамп добар избор за председника (из било ког разлога), а да истовремено сматрам да је глобално загревање реалан проблем с којим се мора суочити?

Подели на овим сајтовима

Па они су фашисти који људима забрањују слободу говора, кажњавају и избацују ко каже "недозвољене ствари" итд.

Морам признати да уживам у њиховом кукумавчењу. Не скида ми се осмех с` лица док их гледам како се срозавају све ниже... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Grizzly Adams рече

Па они су фашисти који људима забрањују слободу говора, кажњавају и избацују ко каже "недозвољене ствари" итд.

Морам признати да уживам у њиховом кукумавчењу. Не скида ми се осмех с` лица док их гледам како се срозавају све ниже... :)

Moram da priznam da delim tvoj 'guilty pleasure'

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Видели смо још раније и другу (у ствари исту као ту твоју шећерну) лобистичко-тровачку корпоративну страну која нас је убеђивала да је олово из бензина здраво...

Једну ствар уопште не капирам. Какве везе има, рецимо, политичка коректност и политички конзервативизам са глобалним загревањем? Зашто је могуће са готово непогрешивом тачношћу предвидети нечији став о глобалном загревању ако знамо политичке ставове те особе? Зашто не могу да мислим (на пример) да је Трамп добар избор за председника (из било ког разлога), а да истовремено сматрам да је глобално загревање реалан проблем с којим се мора суочити?

Tacno, kao sto rekoh, nauka moze biti korumpirana kada je dovedena u vezu sa politikom strana nije bitna, jer sve korumpiraju i truju diskusiju. Samo globalno zagrevanje nema nikakve veze. Imaju veze lobisticke grupe po imenu "globalni alarmisti" ljudi koji nas ubedjuju da ce svi da se podavimo ako nam ne lupe masovne poreze na benzin. Oko toga ne postoji nikakav konsenzus. Isto tako promovisu raznorazne programe za bacanje para u "prebacanju" izvora energije sa benzina na cistije.

Ja smatram da je globalno zagrevanje problem, ali taj problem se ne resava tako sto drzava krece svima da nam lupa masovne porze, i krene da subvencionise solarne panele. Ako hoce da rese globalno zagrevanje neka otvaraju nuklearne elektrane. Tako se resava problem globalnog zagrevanja. Tako sto liberalizujes trziste energenata. Licno bih preferirao da vozim auto na struju, posto elektricna energija pruza mnogo bolji preformance. 

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

I da jednu vaznu stvar sam zaboravio. Bill Nye liberalni "naucnik" je mrtav ladan rekao da treba da se hapse ljudi koji pricaju protiv globalnog zagrevanja. Druigim recima, otvoren sam za diskusiju, nisam otvoren za to da me neko hapsi jer se mozda ne slazem sa "naucnim konsenzusom" ili sa politickom pricom koju guraju zbog toga sto postoji neki "naucni konsenzus" to ponasanje van svake pameti. 

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, uros рече

Moram da priznam da delim tvoj 'guilty pleasure'

Још кад би одржао обећање па ове битанге извео пред суд... Уф!

Направио би журку! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Само један снимак човека који ће овај дан славити:

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Grizzly Adams рече

You wish fatty, but no one is interested...

Какве сад везе имају њен физички изглед и твој укус за женске са овим смећем што је написала? Риба је потпуна лујка и расиста, а да ли је дебела и ружна пусти сваког да одлучи за себе. Неко можда баш такве воли (мислим буце, не лујке и расисте)...

А да је написала позитивно о Трампу, онда одједном "дебљина" не би више уопште била важна, него шта је рекла.

Исто ми се згадило што је неко данас написао н аовој теми за Меланију да је спонзоруша која се удала за деду. То су потпуно небитне ствари које се тичу само тих особа. Можда би свет био за нијансу пријатније место кад би људи били мало пажљивији једни према другима, шта знам. 

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Grizzly Adams рече

Још кад би одржао обећање па ове битанге извео пред суд... Уф!

Направио би журку! :)

Uf! Bice jako interesantno posmatrati sta ce da se desi sa tim obecanjem. 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Какве сад везе имају њен физички изглед и твој укус за женске са овим смећем што је написала? Риба је потпуна лујка и расиста, а да ли је дебела и ружна пусти сваког да одлучи за себе. Неко можда баш такве воли (мислим буце, не лујке и расисте)...

Moram da priznam da se slazem sa Juanom. Dosta je to sto je psihicki poremecena i debilna. Njena fizicka gradja je nebitna. :) 

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

I really don't give a fuck... Ако је дебела рећи ћу јој да је дебела. Стварно ме боли дупе за ту новокомпоновану лицемерну "финоћу".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...