Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Да подсетим да ми сад причамо о коментару који та лујка (brain shaming?) никад неће ни да види... Докле иде тај бесмисао...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Pancakes рече

Ko su ti ljudi koji se drzi istog modela? Koji je to model? Ko su ti drugi ljudi koji su "emirijski dokazali" da je pogresan? Daj izvore.

Sticem utisak da ti  pricas o nekim "ljudima", a nisi svjestan da ljudi u nauci koji predvidjaju, ma koliko to lose bilo, su uglavnom isti oni, ili njihovi direktni naslednici, koji se na datim greskama uce i prave nova predvidjanja. U nauci danas, ostaje vrlo malo prostora i vremena za drzanje dogmatskih lekcija u bilo kojoj sferi.

Ne uce. I dalje pricaju kako ce svi da propadnemo ukoliko pod hitno ne uradimo nesto o globalnom zagrevanju. Samo pomeraju datume. Podsecaju me na zonu sumraka koja nam izlazi sa novim smakom sveta na svakih par meseci.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aurelije рече

Ne uce. I dalje pricaju kako ce svi da propadnemo ukoliko pod hitno ne uradimo nesto o globalnom zagrevanju. Samo pomeraju datume. Podsecaju me na zonu sumraka koja nam izlazi sa novim smakom sveta na svakih par meseci.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Avocado рече

Nije. On je pokazivao želju za izigravanjem svetskog razbojnika:

У првом клипу каже да САД није требало да буде на Блиском Истоку уопште, у другом говори о ИСИС-у. Док су његови ставови о Русији нпр. далеко блажи од Хилариних. А што се и самог БИ тиче, резултат Бушове и Обама/Хиларине политике је шта - неколико ратова, убиства људи без пресуде дроновима (да је по Хиларином и Асанж би слично прошао), Гвантанамо. Ако мене питаш, све и да се потруди тешко ће надмашити тај низ.

Трам може бити неотесан, необразован, лажов итд итд, али сама чињеница да још увек није испрљао руке (макар и само зато што није имао прилике), на начин на који их је Хилари испрљала, га ставља у потпуно другу категорију штетности. Бар док не видимо каква ће бити његова политика, можда буде и гора, али то још не знамо, док су Клинтонови своје већ показали.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Срђан Шијакињић рече

Трам може бити неотесан, необразован, лажов итд итд, али сама чињеница да још увек није испрљао руке (макар и само зато што није имао прилике), на начин на који их је Хилари испрљала, га ставља у потпуно другу категорију штетности. Бар док не видимо каква ће бити његова политика, можда буде и гора, али то још не знамо, док су Клинтонови своје већ показали.

Tramp moze samo da zvuci tako. Daleko je on od toga. Covek nije postao multibilioner tako sto je bio neotesan neobrazovan i lazov. Postao je tako sto je zvucao kao neotesani neobrazovani lazov, o cemu pise u svojoj knjzi art of a deal. 

Подели на овим сајтовима

13 minutes ago, Ћириличар рече

Vox populi, vox Dei.

Хау, јес, ноу. Но, лепо каже Чола - "...а свијет нек' пропаадне и није нека штетаааа".

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

22 minutes ago, Grizzly Adams рече

Још један одличан чланак, који се дотиче и ове последње теме о "финоћи

Стварно одличан, мислим да је погодио разлоге зашто су демократе изгубили изборе на свим нивоима.

Подели на овим сајтовима

7 minutes ago, Срђан Шијакињић рече

У првом клипу каже да САД није требало да буде на Блиском Истоку уопште, у другом говори о ИСИС-у.

U prvom klipu kaže da su trebali da otmu svu naftu iz Iraka... u drugom govori kako bi trebalo ubijati porodice terorista i pojačati mučenje... ne znam kako si uspeo da to previdiš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Ronald рече

Genius

Stavovi o nauci Trampa i njegovih saradnika su katastrofa.

Знам, зато и кажем. У ствари, једино луђе од идеје да је глобално загревање измишљотина је идеја да су га измислили Кинези да би уништили америчку привреду, што је чини ми се став који заступа president-elect :)

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Avocado рече

Ovaj debunk i nije neki debunk. Kompletan video je vadjenje iz konteksta da crowder treba da debunkuje nekih naucnih mitova. Crowder debunkuje popularne mitove koje sire mediji i politicari. Samim tim kompletna kritika klipa koji si mi dao koja se odnosi "a ne crowdere ne debunkujes nauku" je tipicno vadjenje iz konteksta. 
Vecina naucnika nema pojma sta ce konkretno da se desi sa globalnim zagrevanjem, ne racunajuci politicki aktivne. Oni znaju sve, i sta ce da se desi i ko i kako treba da nam resi to i da ce svi da pomremo ako Trump i Pence pobede. 

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, GeniusAtWork рече

Знам, зато и кажем. У ствари, једино луђе од идеје да је глобално загревање измишљотина је идеја да су га измислили Кинези да би уништили америчку привреду, што је чини ми се став који заступа president-elect :)

Па посао председника није да се бави науком, него спровођењем закона и одбраном.

Науком треба да се баве научници.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Avocado рече

U prvom klipu kaže da su trebali da otmu svu naftu iz Iraka... u drugom govori kako bi trebalo ubijati porodice terorista i pojačati mučenje... ne znam kako si uspeo da to previdiš...

Океј, али ови досадашњи то заправо раде, то о чему је он причао. Нека буду исти што се става о Блиском Истоку тиче (а нису, јер ови лицеменрно осуђују Русију за начин борбе против ИСИС-а), опет имају другачије ставове према Русији. Само кажем да ми се чини да спољна политика САД не може бити гора од досадашње. Ако не може бити гора, значи да може бити само подједнако иста или боља, што је солидна почетна позиција.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...