Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 минута, cloudking рече

Nemas ti pojma o cemu ja pricam... zivi bili! 

То о чему ти причаш се заврши тако да муџахедин Шиптар иде по Бечу и убија људе. 

То је последица те политике јадни мали мигранти јадни мали хрчки.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Управо сада, Вилер Текс рече

То о чему ти причаш се заврши тако да муџахедин Шиптра иде по Бечу и убија људе. 

ех али он је само један! 

А оно.. и нациста је у немачкој било само 19 % ...... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Мораћеш да нађеш неког другог да се занимаш. Трошиш ми превише енергије да ти доказујем неке глупости, коју могу да уложим у креативнији ствари а онда када те искулирам будеш батхурт па ме прозивап да сам подвукао реп. 

U prevodu - nemam šta da ti odgovorim, osim da izmislim neku novu glupost za koju ćeš me opet prozvati, pa je besmisleno, tako da mogu da idem da izmišljam nešto drugo nekom drugom... ali pošto naravno neću to da priznam, onda ću da te kao prozivam da si "bathurt" i da kao odem jer sam kao nešto uvređen (time što nisi prihvatio moje sumanute kvalifikacije tvog ponašanja) i traćiš mi vreme jer kad izmislim nešto za tebe moram da nađem neku potvrdu u realnosti da je to tako, a to oduzima mnogo kreativne energije...

пре 3 минута, haveaniceday рече

Одма да ти кажем једноставно ми се више не губи време са тобом, а ти то тумачи како оћеш. 

To je divno... samo budi istrajan u tome...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

А оно.. и нациста је у немачкој било само 19 % ...... 

замишљам клаудкинга 1944 .. немојте људи да нападате немачку можда са њима може да се прича, то су већином нормални људи.. нациста је само 19 % .... 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

Него шта него сам десничар нећу да се правим луд да исто не може да се деси ако ми гомила људи који долазе из клерофашистичких држава неће донети исте проблеме. 

Pa zar nije "brat mio ma koje vere bio"?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Оћу али бих те замолио да ме не увлачиш различитим провокацијама типа подвукао си реп и побегао. Нисам, могу ја са тобом да терам до сабајле, само оћу да радим друге ствари. 

Možeš dok ne dođeš u ćorsokak... onda podvučeš rep ali uz neki parćanski hitac... i posle par dana ili nedelja pokušaš ponovo... kao i sada... zato ti i kažem da budeš istrajan...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

замишљам клаудкинга 1944 .. немојте људи да нападате немачку можда са њима може да се прича, то су већином нормални људи.. нациста је само 19 % .... 

Mmm tako je maco, sad poredi migrante i naciste... tako je... :))

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, SrbinKatolik рече

Za Hrvatsku je bolji Biden.

(#Zaboleme)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

КлаудКомарад. Кинг је мало ипак националистички :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...