Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 1 минут, cloudking рече

Dobro... kako stoje stvari u USa. Sta je najnovije?

nista jos konkretno

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Нити подржавам идеју да наркомани требају да се туку. Као што не подржавам ни жене у црном и остале слепце са друге стране штапа.

A migrante? "Medju kojima ima ratnika isis-a"?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

sad bi smo svi pricali o desnicarskim falanagama koje polako uzimaju zakone  u svoje ruke

Никада те групе неће преузети власт. Оне (не све него неке) служе властима овако или онако а неке су испостав удбе. Али ја о њима нисам причао нити их бранио.

Него америка...

Подели на овим сајтовима

Nazalost deluje mrka kapa za Trampa

Sad gledam

Odose Arizona i ....New Mexico ako dobro vidim

Nevada jos pod upitnikom

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, haveaniceday рече

Баш то, ево сада гледам клаудкинга и авокада они су одлични примери тога. Набацају им како је трамп лош и они пошто као овце верују званичним изворима и мере инфгормације само по ономе што могу да чују од неких званичних канала .. падну у ту неку .. дилузију да је трамп неки гори лик. 

Jedina osoba koja u toj diskusiji ima veru i ponašanje ovce si ti... pa se projektuješ...

Цитат

Мислим они и дан данас верују да је трамп већи лажов од џо бајдена само зато што су им медији месецима набацивали неке трампове глупости, од којих многе ни нису лажи. 

Jok... smatram da je veći lažov najviše iz razloga što kad Trampovi botovi krenu da pravdaju Trampove laži i preuveličavaju Bajdenove uvek ispadnu smešni...

Цитат

Чист трибализам и социјална манипулација иначе интелигентним људима.

Čista projekcija... koja se jasno ogleda i u tome da u svim ovim raspravama nisam nikada napisao da je Bajden bolji od Trampa... jer to i ne mislim... mislim da su obojica goveda... ali to te ne sprečava da fantaziraš da sam isti kao i ti i deo nekog "plemena"... iako ti stalno ponavljam da u skupu nas dvojice postoji samo jedna osoba koji se tripuje da je član podmlatka neke američke partije, koja ima svog kandidata na američkim izborima, itd...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

A migrante? "Medju kojima ima ratnika isis-a"?

А мислиш да мирганит међу којима је 90% војно способних мушкараца нема исисоваца?

Ако то мислиш идеш на блок вечно.

Подели на овим сајтовима

А мислиш да мирганит међу којима је 90% војно способних мушкараца нема исисоваца?

Naravno da mislim da medju ima ne samo isisovaca nego i serijskih ubica i onih koji ne vracaju knjige u biblioteku i lopova i saobracajnih prestupnika...

Ja te pitam jel ok da te migrante koji su Isisovci (medju kojima je 90% muskaraca od kojih su neki cak i u Isisu) pretrisu nekakve ultradesnicarske narodne patrole?

Mislim vec si rekao da ti je ok nego aj da potvrdimo gradivo...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Sta je ovo? U kom ste vi to svemiru da vam je ovo nekakva pretnja? Bouze, odrasli ljudi... 

Kad se blokira blokira se a ne kukumavci se kako ce da blokiras... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

image.png.c81a72737377d008cbb8646361b418db.png

a za Bajdena kazu da je dobio najvse glasova od svih kandidata za predsednika USA  u poslednjih 50 godina.... 

bravo deda, jesi krme, ali bravo nonetheless :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Naravno da mislim da medju ima ne samo isisovaca nego i serijskih ubica i onih koji ne vracaju knjige u biblioteku i lopova i saobracajnih prestupnika...

Ja te pitam jel ok da te migrante koji su Isisovci (medju kojima je 90% muskaraca od kojih su neki cak i u Isisu) pretrisu nekakve ultradesnicarske narodne patrole?

Иначе јако си безобразан јер како ти ово пишеш испада да ја позивам на линч миграната. Свако ко има мозга види да не позиван ни на какав лич него кажем да треба  да се одбранимо од ликова који нпр. пуцају из кратежа на православног свештеника, секу главе људима или их убијају по улици.

И за разлику од тебе има сроднике који су друге боје коже као и оне друге вере. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Jedina osoba koja u toj diskusiji ima veru i ponašanje ovce si ti... pa se projektuješ...

Jok... smatram da je veći lažov najviše iz razloga što kad Trampovi botovi krenu da pravdaju Trampove laži i preuveličavaju Bajdenove uvek ispadnu smešni...

Čista projekcija... koja se jasno ogleda i u tome da u svim ovim raspravama nisam nikada napisao da je Bajden bolji od Trampa... jer to i ne mislim... mislim da su obojica goveda... ali to te ne sprečava da fantaziraš da sam isti kao i ti i deo nekog "plemena"... iako ti stalno ponavljam da u skupu nas dvojice postoji samo jedna osoba koji se tripuje da je član podmlatka neke američke partije, koja ima svog kandidata na američkim izborima, itd...

Посвећујеш своје време на интернету констатно нападању једне те исте групе људи(грубо речено десничара) и скоро апсолутно игнорисању глупости друге групе људи(губо речено левичара). 

Имамо право на погрешно мишљење али моја интелигенција ми не дозвољава да видим како је твоје понашање ишта ако не требиалистичко. Једноставно нема логике да се неко тако понаша ако није трибалистички окренут. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

То нису ултрадесничарске пароле. То је истина коју одбијаш да видиш. Мигранти са собом доносе своје културне норме, понашања, обрасце понашања, гледања на људе. 

Ако гомила иранац дође у немачку без икакве промене немачка ће почети да личи на иран, унеће те културне норме. 

Као што рекох, застранио си. То је толико очигледна истина, да мораш да радиш такву менталну гимнастику да би је игнорисао и све опасности тих масовних и непроверних миграција.

Сама чињеница да људе који су против миграција сматраш ултрадесничарима говори колико си застранио.... 

Подели на овим сајтовима

Иначе јако си безобразан јер како ти ово пишеш испада да ја позивам на линч миграната. Свако ко има мозга види да не позиван ни на какав лич него на то да се одбранимо од ликова који нпр. пуцају из кратежа на православног свештеника, секу главе људима или их убијају по улици.

И за разлику од тебе има сроднике који су друге боје коже као и оне друге вере. 

Ne znam sto menjas temu. Lepo te pitam jel ok da narodne patrole presrecu migrante i legitimisu ih i zastrasuju... ovo vrdanje ti nikako ne ide na ruku u pokazivanju da je teza s pocetka tvog posta netacna...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...