Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Ово нема код нас. Било је деведесетих.

Неко је написао коментар "ови муте више него милошевић"

Замисли ти тај систем, где ја могу поштом да пошаљем глас..... без икакве провере.... то је та демократска лоповска стратегија. Сама та идеја носи са собом ниво моралне корупције, неискрености и преваре. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 34 минута, haveaniceday рече

Лолчина значи, буквално од једно испливавају гласови "поштом" и сви су чудом за бајдена.. прво су синоћ прекинули бројање у државама које су критичне а владају демократе.. и сад од једном из ведра неба, АХА ЕВО КОВЕРТИ За БАЈЕДАН СУ 

Pa ne bas... sasvim je logicno da ce glasovi postom velikom vecinom da budu za Bajdena posto je Tramp porucivao svojim biracima da ne glasaju postom. A sad odjednom "nelogicno" sto su postanski glasovi Bajdenovi... idi begaj...

пре 27 минута, haveaniceday рече

koja mentalna bolest sunce ti... 
image.png.014d57fe112401e07bd790b179654bc1.pngimage.png.500fc0f1be785f932805dd2fcf1692e9.png

image.png.d402e66a075eb166fe69c16b6507754e.png

image.png.aa60940658813450501a3e922ff6ab39.png

Bukvalno citam ove demokrate i sve su mi drazi republikanci.. ovakvih bolesti kod njih ima mnogo manje. :D

Msm meni je zanimljivo da gledam liberale kako placu upravo jer su ovako nenormalni... ljudi se ponasaju kao da je tramp bukvalno hitler. :D

E sad... kako se istorija brzo zaboravlja :D

Oces da ti vadim tvitove od pre 4 godine kad je glavna vest bila ne to sto je pobedio republikanac pa ce sad republikanci imati svog predesednika i gurati svoje politicke ideje... ne... najvece zadovoljstvo je bilo u tome sto "levonjare placu" jer je izgubila baba.

A ovi cheripikovni nekakvi tviter bajdenovci koje ovde trijmufalno postavljas su male bebe u odnosu na odlpoklonstvo koje smo bili prisiljeni da gledamo i slusamo ne samo u svetu nego i na ovom forumu. Junacina, imperator, ploditelj, zveda istoka, sunce zapada, car, kralj, prvak u skoku u dalj... ;) 

Odlazak Trampa ce biti dobar makar za jednu stvar, malo ce se ameri trgnuti iz kulta vodje i malo se vise okrenuti demokratskim principima po kojima ne vlada jedan covek nego institucije i sistemi... jos samo i nas to june da mune i na konju smo.

Ja se za to spremam. Potoci desnicarskih suza ce biti zabavniji i vredniji od svake stete koju Bajden napravi kao predsednik :D :D:D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, fsa рече

Baš takav je i trebao onima čija će biti marioneta 

Да. Хтео сам да кажем онај ко гласа за њега је просто....немам речи....не знам како да опишем тај ниво не расуђивања.

Прво ти силни црнци, хиспано и остали који су топовско месо у амаеричким офанзивним ратовима уместо да славе Трампа што 4 године никога није послао у рат они причају јо демократс јо ај ам блек браум блек лајфс метер трамп рејсист. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Неко је написао коментар "ови муте више него милошевић"

Замисли ти тај систем, где ја могу поштом да пошаљем глас..... без икакве провере.... то је та демократска лоповска стратегија. Сама та идеја носи са собом ниво моралне корупције, неискрености и преваре. 

ok... ko gubi ima pravo da se ljuti.

Vazno je samo ne biti desnicar i biti dostojanstven cak i u pobedi.

Ja ne naravno... ja cu dusu da ti izvadim sad.... muhahahahaha

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, fsa рече

Baš takav je i trebao onima čija će biti marioneta 

Kako to mislis "biti"? Vec je :D 

Ali jbg, Ameri su sad osetili nas srpski problem kad si prinudjen da glasas za manje zlo...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Прво ти силни црнци, хиспано и остали који су топовско месо у амаеричким офанзивним ратовима уместо да славе Трампа што 4 године никога није послао у рат они причају јо демократс јо ај ам блек браум блек лајфс метер трамп рејсист. 

Трамп је поправио свој рејтинг са свим мањинама
Црнци су гласали за њега више него прошле године
Хиспаноси су гласали више
Азијати су гласали више. 
Свуда је у плусу. 

Знаш где је у минусу, ко је гласао мање? Бели мушкарци. Једина група која се прешалтала од трампа ка бидену. 

Значи медијска пропаганда добро ради посао у томе да набија притисак и страх људима да не буду осуђивани да су расисти и слично. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Kako to mislis "biti"? Vec je :D 

Ali jbg, Ameri su sad osetili nas srpski problem kad si prinudjen da glasas za manje zlo...

Ако ти је Бајден са камалом харис мање зло од Трампа ти си стварно отишао у неповрат. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Значи медијска пропаганда добро ради посао у томе да набија притисак и страх људима да не буду осуђивани да су расисти и слично. 

Дакле скувани вана би гуд бој људи. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Ако ти је Бајден са камалом харис мање зло од Трампа ти си стварно отишао у неповрат. 

Da ti kazem, ovaj Nepovrat fino mesto. Svidja mi se.

Dodji, sedi da popricamo. Drzi: 

image.png

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Дакле скувани вана би гуд бој људи. 

Баш то, ево сада гледам клаудкинга и авокада они су одлични примери тога. Набацају им како је трамп лош и они пошто као овце верују званичним изворима и мере инфгормације само по ономе што могу да чују од неких званичних канала .. падну у ту неку .. дилузију да је трамп неки гори лик. 

Мислим они и дан данас верују да је трамп већи лажов од џо бајдена само зато што су им медији месецима набацивали неке трампове глупости, од којих многе ни нису лажи. 

Чист трибализам и социјална манипулација иначе интелигентним људима. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Прво ти силни црнци, хиспано и остали који су топовско месо у амаеричким офанзивним ратовима

Izbegavaj da pises ovakve stvari, moze neko da pomisli da  u USA postoji sistemski rasizam :))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Da ti kazem, ovaj Nepovrat fino mesto. Svidja mi se.

Dodji, sedi da popricamo. Drzi: 

image.png

Као што рекох стварно си разведен од реалности. Ако ти стварно мислиш да ће иједан конзервативац да плаче јер трамп губи онда си стварно забагрео.... 

Мислим знам да би ти волео.. али мораш да схватиш да постоји суштинска разлика између левичара и десничара, а прва је та да десничари нису плачипичке. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, cloudking рече

i biti dostojanstven cak i u pobedi.

Ако Бајден победи на крају видећемо како ће изгледати то достојанство.

2016. достојанство левичара је било на нивоу. Онако како се од њих очекује, коклет, штангла и револуција. 

Али најлепше у свему томе је када им тапшу домаћи левичари кукавице који нон стоп плачу и причају о нпр. страшној багри десничарској навијачкој која чак и када са песмом у колони иде на утакмицу као да је град срушен.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...