Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 3 минута, Avocado рече

Kako sam ja razumeo, u tim državama su tek počeli da broje glasove poslate poštom (po lokalnim pravilima su prvo brojali one sa biračkih mesta) i Tramp traži da prestanu da ih broje i da ga proglase pobednikom.

Није свугде.

Гренел се жали што је у неколико држава потпуно стопирано бројање. У Џорџији нпр. се чекају нека приградска насеља, а стоји 94% обрађених задњих 6 сати.

Северна Каролина исто.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

Kako sam ja razumeo, u tim državama su tek počeli da broje glasove poslate poštom (po lokalnim pravilima su prvo brojali one sa biračkih mesta) i Tramp traži da prestanu da ih broje i da ga proglase pobednikom.

Nije govorio da treba da se prestanu brojati i da ga treba službeno proglasiti, nego da ima suviše ubjedljivu prednost i da je dobio izbore samim tim, a da ubacuju dodatne glasove nakon završetka glasanja, i da na taj način pokušavaju da pokradu izbore. To su mu sad zamjerili što je izjavio u vezi navodne krađe. 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Trampovi glasači su znatno manje glasali poštom jer je Tramp bio protiv toga, a u nekim od ključnih država te glasove broje među poslednjima. Sem toga, ostalo je još puno glasova da se prebroji u nekim većim gradovima ( Atlanta, Philadelphia, Detroit... ), što ide u prilog Bajdenu. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Много више него 2016. године. 

Uzimajući u vidu Tramopve stavove o imigraciji iz latinske Amerike, zidu itd...zbog čega su se tako odlučili šta misliš, ti poznaješ prilike?

Pretpostavljam da spadaju mahom u niži socijalni sloj, i osjećajju da im je dosta leftarske priče gdje vide da im to ne pomaže da poprave svoj socijalni status, ili je nešto drugo u pitanu? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Justin Waters рече

Uzimajući u vidu Tramopve stavove o imigraciji iz latinske Amerike, zidu itd...zbog čega su se tako odlučili šta misliš, ti poznaješ prilike?

Pretpostavljam da spadaju mahom u niži socijalni sloj, i osjećajju da im je dosta leftarske priče gdje vide da im to ne pomaže da poprave svoj socijalni status, ili je nešto drugo u pitanu? 

Трамп је против илегалне имиграције, не сећам се да је говорио против имиграције генерално. Легални латиноси не воле илегалце из више разлога.

Друго је то што си написао, само што не спадају сви латиноси у ниже слојеве. Доста им је приче да их третирају као вазда подређену и неспособну класу у тој измишљеној левичарској хијерархији. Баш то је расизам. 

Иначе су ови што гласају друга или трећа генерација, не тек придошли имигранти.

Подели на овим сајтовима

Od jutros stoji da je Pensilvanija na 64% prebrojanih....izgleda pukla vodovodna cijev negdje. 

Подели на овим сајтовима

Мени изгледа да добија Бајден. Окренуо је Висконсин, а у Мичигену се примакао на само 20-ак хиљада гласова и делује да ће обићи Трампа. 

Води и у Невади.

Ако сам добро видео са Невадом, Висконсином и Мичигеном има тачно 270. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Вукашин рече

Мени изгледа да добија Бајден. Окренуо је Висконсин, а у Мичигену се примакао на само 20-ак хиљада гласова и делује да ће обићи Трампа. 

Води и у Невади.

Ако сам добро видео са Невадом, Висконсином и Мичигеном има тачно 270. 

U Nevadi ima puno okruga gdje Tramp ubjedljivo vodi, a prebrojano je oko 70% za te okruge. S obzirom na malu razilku, ako tu dobije Bajdenu neće pomoći ni da dobije Mičigen. 

Подели на овим сајтовима

Трампу на ових 213 није уписано сигурних 3 са Аљаске. То је 216.

Ако кани победити мора задржати Пенсилванију, Џорџију и Северну Каролину. Ако изгуби једну од њих, готов је. 

Висконсин је изгледа пукао, сад губи и Мичиген. мора добити Неваду, поред ове 3 горе наведене. 

Подели на овим сајтовима

Jel oni nemaju neko centralno tijelo koje službeno objavljuje podatke?

CNN, Foxnews, ABC, CNBC svi imaju svoje verzije uživo podataka. Na CNN i FOX-u stoji isti broj glasova za Trampa i Bajdena recimo za Nevadu, ali na FOXu da je obrađeno 67%, na ABC 86%. Mnogo kontradiktorno. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Вукашин рече

Трампу на ових 213 није уписано сигурних 3 са Аљаске. То је 216.

Ако кани победити мора задржати Пенсилванију, Џорџију и Северну Каролину. Ако изгуби једну од њих, готов је. 

Висконсин је изгледа пукао, сад губи и Мичиген. мора добити Неваду, поред ове 3 горе наведене. 

Да, мора да преокрене Неваду - где тренутно Бајден води са око 8000 гласова - и да добије све државе у којима тренутно води. А у некима од њих има само пар процената предности, и то без бројања гласова који су пристигли поштом за које се очекује да су већина за Бајдена.

Биће чупаво.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...