Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 2 минута, haveaniceday рече

То нису ултрадесничарске пароле. То је истина коју одбијаш да видиш. Мигранти са собом доносе своје културне норме, понашања, обрасце понашања, гледања на људе. 

Ако гомила иранац дође у немачку без икакве промене немачка ће почети да личи на иран, унеће те културне норме. 

Као што рекох, застранио си. 

Gle! i ovaj vidi pitanje a odgovara nesto sasvim deseto... ljudi bre. Ovo izbegavanje  i vrdanje nikako ne izlgeda dobro :D

Pitanje je jasno i konkretno. Posto si se ubacio ko padobranac mozes i da odgovoris na njega. Jel ok da nekakve narodne patrole patroliraju gradom i presrecu migarnte, legitimisu ih i zastrasuju...

Jbt, ko da trazim da mi resite diferencijalnu jednacinu...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 8 минута, cloudking рече

Lepo te pitam jel ok da narodne patrole presrecu migrante i legitimisu ih i zastrasuju...

А шта ти мислиш о томе када мигранти избоду човека на зеленом венцу? И кад упадну у кућу, и када нападну децу или упадну у цркву и пљачкају а држава не реагује или реагује као да је разбијен прозор на физичком.

Шта ти предлажеш друже комесару за исис?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ne znam sto menjas temu. Lepo te pitam jel ok da narodne patrole presrecu migrante i legitimisu ih i zastrasuju... ovo vrdanje ti nikako ne ide na ruku u pokazivanju da je teza s pocetka tvog posta netacna...

nije ok

to je posao za MUP koji ocigledno, radi ko zna koji posao

inace (opet je ovo sve offtopic) sinoc se vracah iz MLadenovca kolima za BG i samo u jednom trenu vidis kolonu koja u mraku hoda ivicom puta

Pre svega nije bezbedno za te ljude (da ne idem u to ko su, sta su)

MUP ili ko vec od tih organa, mora da krene da radi posao

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Сама чињеница да људе који су против миграција сматраш ултрадесничарима говори колико си застранио.... 

Brateeeuuuuu prestajes li ti nkead da lazes?! :D:D :D 

Da te sretnem i da mi kazes dobar dan, morao bih da pogledam nebo da vidim dal je stvarno sunce tu :D

Ovo sto si napisao, niakda  u svom zivotu nisam rekao ni napisao... al su mi tvoje fantazija i projekcije uvek beskrajno zabavne. Ne kazem ti ovo da bi ti prestao sa tim, nego da te obavestim koliko me uveseljava tvoja desnicarska ganglija koju medicina pogresno naziva mozgom :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драшко рече

Оно што друг исисољубац не види је да су народне патроле реакција на нерад мупа.

Системски и политички.

Није ок као што није ок да мигранит дивљају.

Али ако муп не ради свој посао како ћемо се заштитити? Да пустим да ми нападне дете и жену и кажем јао мигранитићи...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

А шта ти мислиш о томе када мигранти избоду човека на зеленом венцу? И кад упадну у кућу, и када нападну децу, или упадну у цркву и пљачкају а држава не реагује или реагује као да је разбије прозор на физичком.

Шта ти предлажеш друше комесару за исис?

Hahahah.

Gledaj kako ni jedan ni drugi nemate m**a da mi odgovorite na prosto pitanje :D:D :D

Samo da znate, vas imeprator Tramp bi mi odgovorio iz prve. A vi kao pripadnici njegove crkve valjda treba da stremite da budete isti ko on? :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Драшко рече

nije ok

inace (opet je ovo sve offtopic) sinoc se vracah iz MLadenovca kolima za BG i samo u jednom trenu vidis kolonu koja u mraku hoda ivicom puta

Pre svega nije bezbedno za te ljude (da ne idem u to ko su, sta su)

MUP ili ko vec od tih organa, mora da krene da radi posao

Hvala Drasko. Ovo bi bio i moj odgovor na isto pitanje. 

A sad USA izbori (posto ova dvojica nece smeti da napisu sta stvarno misle ni za milion godina... "hrabri" desnicari)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Hahahah.

Gledaj kako ni jedan ni drugi nemate m**a da mi odgovorite na prosto pitanje :D:D :D

Samo da znate, vas imeprator Tramp bi mi odgovorio iz prve. A vi kao pripadnici njegove crkve valjda treba da stremite da budete isti ko on? :D

Оно што ти не разумеш да ја не навијам за трампа нити сам левијатан, нити расиста нити све то што ти умишљаш.

Ти си коцкаст човек и ту помоћи нема.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

А шта ти мислиш о томе када мигранти избоду човека на зеленом венцу? И кад упадну у кућу, и када нападну децу, или упадну у цркву и пљачкају а држава не реагује или реагује као да је разбије прозор на физичком.

Шта ти предлажеш друше комесару за исис?

Знаш ли ти колико њега брига за то што мигранти боду људе на зеленом венцу, упадају људима у кућу, силују жене.. битно је пљувати по ултрадесничарима и бранити левичарске трибалистичке нарације...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Оно што ти не разумеш да ја не навијам за трампа нити сам левијатан, нити расиста нити све то што ти умишљаш.

Jasno.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Ти си коцкаст човек и ту помоћи нема.

Буквално још једна одлика левичарске нарације.. свако је "неко ко воли императора трампа" ко се не слаже са њиме и не воли џо бајдена.

Ево за мене је писао како имам трампову слику у кући, да је држим као икону.. ја буквално редовно лајкујем мимое на либертаријанским страницама где се исмева трамп за одређене ствари.. 

Само нисам идиот, знам да видим крупну слику и кој е ту бољи...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Јанко рече

138 000 i ni jedan za nekoga drugog?!?

Au...

@Avocado, @Juanito

Kolika je verovatnoća da dobijete toliki broj glasova aNIKO DRUGI NIJEDAN?!?

Da li je moguće da poštom glasaju SAMO I ISKLJUČIVO demokrate?!?

@cloudking

Ја не да нисам ни лево ни десно већ сам потпуно ван целе приче.

Ипак бих волео одговор, а прескочили сте ово питање (осим fsa)...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Ево за мене је писао како имам трампову слику у кући

Ја имам Шешељеву и Вукову још док се нису разишли. И Легијину 12:smeha:

Таки смо ти ми ултраденичари!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Јанко рече

138 000 i ni jedan za nekoga drugog?!?

Au...

@Avocado, @Juanito

Kolika je verovatnoća da dobijete toliki broj glasova aNIKO DRUGI NIJEDAN?!?

Da li je moguće da poštom glasaju SAMO I ISKLJUČIVO demokrate?!?

To je izuzetno malo verovatno... gotovo nemoguće... samo što pričamo o update-u na novinskom sajtu... ne znam da li update istovremeno menja glasove obojice ili jednog pa drugog...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Знаш ли ти колико њега брига за то што мигранти боду људе на зеленом венцу, упадају људима у кућу, силују жене.. битно је пљувати по ултрадесничарима и бранити левичарске трибалистичке нарације...

Eno, ne mogu da pociste mrtva tela iz cele srbije. Krv tece u potpicma niz desnicarke ulice... razumem ja sve... prosto covek mmora da se odbrani dok delovi tela plove savom i kace se za nasipe... ekoloska katastrofa if you willl...

Sta sve desnicar nece da izmili samo da opravda svoje zivotinjeske nagone i kukavicluk. Jbt, ima li nesto od cega se ne plasite? Migranit ce vas poklju, pederi ce vas pretvore u pedere i ce vas iz**bu, ateisti ce vam uniste zapae crkve, feministikinje ce vam ubiju porodicu, levicari ce vas porobe.... jbt, kolko je strasno ziveti u svetu kad si desnicar.
Gde god pogledas- prpa!

Dobro... Tramp je izgleda izgubio, ovo je bilo o cekivano. Proci ce za godinu dve, samo vam treba period da se priviknete. Tu smo da olaksamo... :suncanje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...