Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 26 минута, Justin Waters рече

Jel oni nemaju neko centralno tijelo koje službeno objavljuje podatke?

CNN, Foxnews, ABC, CNBC svi imaju svoje verzije uživo podataka. Na CNN i FOX-u stoji isti broj glasova za Trampa i Bajdena recimo za Nevadu, ali na FOXu da je obrađeno 67%, na ABC 86%. Mnogo kontradiktorno. 

Nemaju... praktično nemaju jedne izbore za predsednika na nivou države, već 50 izbora u 50 federalnih jedinica na kojima građani biraju elektore koji će izabrati predsednika federacije... samim tim nema nikakvog centralizovanog tela, sve je na lokalu i čak imaju drugačija izborna pravila zavisno od lokalnih propisa...

(koliko znam a nisam baš ekspert za njihov izborni sistem)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Avocado рече

Nemaju... praktično nemaju jedne izbore za predsednika na nivou države, već 50 izbora u 50 federalnih jedinica na kojima građani biraju elektore koji će izabrati predsednika federacije... samim tim nema nikakvog centralizovanog tela, sve je na lokalu i čak imaju drugačija izborna pravila zavisno od lokalnih propisa...

To kontam, ali mislio sam da imaju neko centralno tijelo kome se dostavljaju podaci koji su obrađeni i gotovi, bez obzira što je sistem kao da se izbori održavaju u svakoj državi posebno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Justin Waters рече

To kontam, ali mislio sam da imaju neko centralno tijelo kome se dostavljaju podaci koji su obrađeni i gotovi, bez obzira što je sistem kao da se izbori održavaju u svakoj državi posebno. 

Ma jok, to bi bio komunizam... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Јанко рече

И?

Прогнозе?

@Avocado, @Juanito, @haveaniceday,

остали?

Ode mu Micigen... swing state

image.png

haveaniceday je verovatno u nekom digitalnom odboru za nezvisno brojanje glasova, necemo ga vidjati ovih dana puno

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, cloudking рече

Ode mu Micigen... swing state

image.png

haveaniceday je verovatno u nekom digitalnom odboru za nezvisno brojanje glasova, necemo ga vidjati ovih dana puno

Ма јок ево ту сам, спавао сам дуго гледао сам синоћ. Мичиген још увек није отишао али постоје велике шансе да пређе на било коју страну. 

Што се бројања гласова тиче демократе краду више него милошевић.... мислим појави се 250 000 гласова из чиста мира сви за бајдена и сви "маил ин" (гласано преко поште)

Него оно што вас треба да брине јесте ако победи бајден како ће америка опет кренути у интевенционизам и сакаћење држава по свету па ће трампа од блата да правите.  Мени битно да ми је савест чиста.... 

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, fsa рече

Izgleda da Tramp više nema nikakve šanse da ovo dobije

Чупаво је јако... нека је бог у помоћи свету ако биден победи. У прве две године прогнозирам агресију на нову државу.  

Американци ће бити мало сиромашнији и то је то. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

(koliko znam a nisam baš ekspert za njihov izborni sistem)

da, tako je mislim i ja. 

Npr teksas je do 50 % glasova bio plav ko nebo, a posle je postao crven, jer su prvih 50 % glasova brojali u velikim gradovima. 

U michiganu se pojavilo "mail in" glasovi (glasovi postom) valjda 250 000 svi za bajedan.. (sto smrdi na kuvanje al ajd) 

Подели на овим сајтовима

Лолчина значи, буквално од једно испливавају гласови "поштом" и сви су чудом за бајдена.. прво су синоћ прекинули бројање у државама које су критичне а владају демократе.. и сад од једном из ведра неба, АХА ЕВО КОВЕРТИ За БАЈЕДАН СУ image.png.53da1ee244ecc283e491a53e0747371f.png

Подели на овим сајтовима

koja mentalna bolest sunce ti... 
image.png.014d57fe112401e07bd790b179654bc1.pngimage.png.500fc0f1be785f932805dd2fcf1692e9.png

image.png.d402e66a075eb166fe69c16b6507754e.png

image.png.aa60940658813450501a3e922ff6ab39.png

Bukvalno citam ove demokrate i sve su mi drazi republikanci.. ovakvih bolesti kod njih ima mnogo manje. :D

Msm meni je zanimljivo da gledam liberale kako placu upravo jer su ovako nenormalni... ljudi se ponasaju kao da je tramp bukvalno hitler. :D

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, haveaniceday рече

U michiganu se pojavilo "mail in" glasovi (glasovi postom) valjda 250 000 svi za bajedan.. (sto smrdi na kuvanje al ajd) 

U Mičigenu je najviše neprebrojanih glasova ostalo u Detroitu ( 24% ) gde Tramp inače veoma loše stoji. Ako uporediš moj prethodni post i trenutno stanje videćeš da je sa samo 6% dodatno prebrojanih  glasova u Detroitu Bajden uvećao prednost za 20802 glasa 

14.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...