Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Вероватно је лош превод, ал врхунски звучи, скроз религијски, пророки, месијански, библијски. :smeh1:

Цитат

Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp poručio je da će se "sve dobro rešiti između SAD i Rusije" i da će, kada "dođe vreme" svi doći k sebi i zavladaće dugotrajan mir.

Izvor

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 7 часа, Аурор рече

On će da bude predsednik jedan mandat.

Ma brate, sve mi se nesto cini da je mandat postao predugacak. Vremena se promenila, sve se ubrzalo. Danas azuran politicar za jedan mandat moze da napravi stetu drustvu koje oni prethodni nisu uspevali ni za dva. 

Evo mi vec ispitujemo trziste za demonstracije u Otavi na leto. Proslo pola mandata a lik nas odra'o k'o da je tu deceniju pa se ljudi polako organizuju da spasu sto se spasit' moze.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, florenntina рече

Evo mi vec ispitujemo trziste za demonstracije u Otavi na leto. Proslo pola mandata a lik nas odra'o k'o da je tu deceniju pa se ljudi polako organizuju da spasu sto se spasit' moze.

Има ли шансе онај О`Лири да победи? :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Има ли шансе онај О`Лири да победи? :)

Ne znam ali deluje kao da mu je za sada prepreka neznanje francuskog jezika zbog onih frankoljubaca u Kvebeku.

A i ovi veseli milenijalci se pozaljubljivali u "cool" Selfija pa ne znaju gde udaraju...

Videcemo, ali moramo se boriti pa kako bude :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, florenntina рече

A i ovi veseli milenijalci se pozaljubljivali u "cool" Selfija pa ne znaju gde udaraju...

Ал кад видим како доживљавају оргазам, да простите, на оне очигледно намештене представе у којима прича напамет научено о квантним компјутерима... Бљуц. :)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, florenntina рече

Мени тај дечко, д` извинете, делује по мало глупаво... Нисам га слушао нешто много и не намеравам, али овако по изразу лица и ставу делује као да није баш бистар.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Trump pogazi sve zivo sto je govorio. Ostaje samo jos da se odrekne meksickog zida. Bombardovanje se nastavlja, bacili su neku bombcinu na Afganistan.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Колико сам видео из медија одприлике - убија све у кругу од два километра, после тога до неколико километара уништава слух, ломи прозоре итд.

Веома "прецизна" направа, нема шансе да страда неко недужан... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...