Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 часа, RYLAH рече

Добро је брате, не претерујмо :))) 

Од хиљаду транспарената где се позива на смрт Америкама, паљења америчке заставе које је готово ствар бонтона на скуповима по арапском и персијском свету, свакаквих увредљивих транспарената за америчке политичаре, сигурно ће да се нађу и два транспарента ове врсте, ал тешко да је то преовлађујуће мишљење у Техерану :))) 

Овакво черипиковање ником не помаже. Заправо, исто је ко кад ови алт рајт десничари праве "статистике" где изаберу педесет муџахедина и на основу њих креирају неко шатро јавно мњење у муслиманском свету.

Nisam ja ni hteo da pokazem kolko je super u teheranu nego kolko je glupo kad stavove baziras na čeripikovanju... od ovih ostalih me ne cudi, al me auror mnogo razocarava.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, bambika рече

Ovo mi ne deluje kao original.

Посебно ова доле, где сви носе транспаренте са сликом Хомеинија а само овај брка носи транспарент на енглеском и то окренут окренут савршено паралелно са објективом камере. Прилично сумњиво.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Ћириличар рече

Ћиру за прецедника!  :uraaaaaa:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Ћиру за прецедника!  :uraaaaaa:

АЈ ВИЛ МЕЈК СЕРБЈА ГРЕЈТ АГЕН!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

АЈ ВИЛ МЕЈК СЕРБЈА ГРЕЈТ АГЕН!

Е неће нам вала опет неки дођош бити преЦедник! Таман смо лепо кренули с Томом Шумадинцем. Србија Србијанцима!!!1

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Juanito рече

Е неће нам вала опет неки дођош бити преЦедник! Таман смо лепо кренули с Томом Шумадинцем. Србија Србијанцима!!!1

Сви смо ми Ерцеговци!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Овакво черипиковање ником не помаже. Заправо, исто је ко кад ови алт рајт десничари праве "статистике" где изаберу педесет муџахедина и на основу њих креирају неко шатро јавно мњење у муслиманском свету.

Čak je i gore od toga... uzmu istraživanje u kojima je na svako pitanje većina iznela normalan stav, ali prenesu samo mišljenje manjine i onda na osnovu njega grade stav o celini - umesto "61% ispitanih muslimana se ne slaže sa tim da je nasilje protiv onih koji uvrede Muhameda i Kuran ponekad opravdano", izvuku "29% ispitanih musllimana smatra da je nasilje protiv onih koji uvrede Muhameda i Kuran opravdano".

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ћириличар рече

Такође је симптоматично да су највећи антиисламисти исто они из хомогених средина, јер не морају пазити шта причају о муслиманима, јер их ни нема у њиховој непосредној околини.

To je i moje zapažanje.

Najveći otklon prema muslimanima videla sam u manjim mestima u srcu Šumadije, kod ljudi koji jednog jedinog muslimana bilo koje etničke pripadnosti u životu nisu videli. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ћириличар рече

Да, ви сте "untermensch" :nene:

Trebao si mu odgovoriti, ali jeste Crnogorci:D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Trebao si mu odgovoriti, ali jeste Crnogorci:D

И они су унтерменш.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Ћириличар рече

И они су унтерменш.

Ne oni su superiorni jer nisu Srbi, hahahahahahhah:D

Untermensch (German pronunciation: [ˈʔʊntɐˌmɛnʃ], underman, sub-man, subhuman; plural: Untermenschen) is a term that became infamous when the Nazis used it to describe "inferior people" often referred to as "the masses from the East", that is Jews, Roma, and Slavs (mainly ethnic Poles, Serbs, and later also Russians)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...