Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 часа, RYLAH рече

За све ученике на теми:

Иако је одмах свима било очигледно да је налог МАГА био Младен, пустили смо га мало да пише, да бисмо видели да ли се у међувремену можда променило нешто у његовом писању. Када смо видели да није, банован је, јер не бисмо да и ми и цео форум опет пролази кроз све што је у међувремену пролазио.

Након тога је, сасвим очигледно, дошао са новим налогом, који је доживео исту судбину, с тим што су сада и поруке избрисане. И то ће се десити са сваким новим налогом који буде правио, јер колико год да смо толерантни, он стално крши и минимум форумских правила и форумског бонтона.

На вама је да се поставите према сваком новом имену под којим се региструје, али имајте на уму да ће бити банован а поруке обрисане чим буде примећен, те калкулишите колико вам се исплати да дајте опширне одговоре.

Nije bio takav kad je prvi out dosao na forum... ne znam sta mu se u medjuvremenu desilo  :))

• Волим 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 4 часа, RYLAH рече

За све ученике на теми:

Иако је одмах свима било очигледно да је налог МАГА био Младен, пустили смо га мало да пише, да бисмо видели да ли се у међувремену можда променило нешто у његовом писању. Када смо видели да није, банован је, јер не бисмо да и ми и цео форум опет пролази кроз све што је у међувремену пролазио.

Након тога је, сасвим очигледно, дошао са новим налогом, који је доживео исту судбину, с тим што су сада и поруке избрисане. И то ће се десити са сваким новим налогом који буде правио, јер колико год да смо толерантни, он стално крши и минимум форумских правила и форумског бонтона.

На вама је да се поставите према сваком новом имену под којим се региструје, али имајте на уму да ће бити банован а поруке обрисане чим буде примећен, те калкулишите колико вам се исплати да дајте опширне одговоре.

Rile ma jasno, uvijek isti pristup temama, ja ne znam ko njega više ne može provaliti:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

uvijek isti pristup temama

исто као и сви остали на форуму... свако има свој приступ... по чему се ти и ја разликујемо?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, АлександраВ рече

исто као и сви остали на форуму... свако има свој приступ... по чему се ти и ја разликујемо?

Nije njegov pristup sad bio loš, nego je banovan i dolazi sa novim nalogom da bi se raspravljao, pa u tome ne vidim svrhu.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ronald рече

Nije njegov pristup sad bio loš, nego je banovan i dolazi sa novim nalogom da bi se raspravljao, pa u tome ne vidim svrhu.

Али Роналде, прочитај поново објашњење.

пре 4 часа, RYLAH рече

Иако је одмах свима било очигледно да је налог МАГА био Младен, пустили смо га мало да пише, да бисмо видели да ли се у међувремену можда променило нешто у његовом писању. Када смо видели да није, банован је

Ово је против свих могућих правила и веома је ружно.

А што се тиче "расправљања" па зар не служе томе ХОТ теме... или сам ја погрешно разумела форсирање попаљујућих тема на форуму?

Подели на овим сајтовима

A što je uopšte banovan?Šta ima veze ako se raspravlja?To i jeste svrha foruma valjda.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, АлександраВ рече

Али Роналде, прочитај поново објашњење.

Ово је против свих могућих правила и веома је ружно.

А што се тиче "расправљања" па зар не служе томе ХОТ теме... или сам ја погрешно разумела форсирање попаљујућих тема на форуму?

Generalno ja sam sa Mladenom imao fin odnos, ali Djomla se sam loše ponio prema Administratorima,  ranije ih je psovao na PP, mislim( ali nisam siguran) da je čak i prijetio preko PP, i dobro je da ga uopste tolerišu. Možda je i prema njemu nekad bilo malo brzopletih odluka, ali i on je napravio dosta loših poteza i mogao bi bar popricati kao covjek sa administracijom i nakon toga početi da piše na forumu pod imenom, nema potrebe da pravi lažne naloge kako bi branio Trampa jer je i ranije koristio svoje ime i prezime.

Meni ni jedna tema nije neka hot, pogotovo oko Trampa, da bih bio agresivan i nametao svoje stavove i gledao to kao nekakvu borbu. Jedna tema je ovde na forumu obično ona na koju sam posebno osetljiv, ali oko tog pitanja postoji koncenzus na forumu.

Подели на овим сајтовима

Није овде у питању особа са именом и презименом, Млађа, Роналд или Александра, него садржај образложења написаног црвеним словима, у којем се назире нешто што је изван правилника и може се подвести под лично, а у исто време је, по мом мишљењу, јако некоректно образложење и боље да га нисмо прочитали. Немам намеру да на теми о Трампу са тобом анализирам Млађин карактер и личност (а ни на једној другој теми), све што сам написала односи се управо на оно што сам написала, ни мање, ни више.

Толико о томе, можда и ја сада овим писањем улазим у зону кршења форумског бонтона, не знам, нисам прочитала садржај бонтона.

Подели на овим сајтовима

Око њега је све одавно речено.

Никоме се не брани да има своје мишљење, али је забрањено да скаче на ддруге, своје мишљење безобразно намеће, стално вређа и провоцира људе и да генералмо буде изузетно агресиван, нетрпељив и напоран саговорник. Гледали смо да ли му се приступ у међувремену променио, и на жалост није.

А сад, ако није фрка, да се вратимо на тему, да не би расправа о Младену затворила још једну у низу тема.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...