Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Odslušah predavanje koje je na Oxfordu održao čovek koji je napisao (ghostwriter) 'The art of the deal'.

Bukvalno je sat vremena pričao sve najgore moguće o Trampu - da je narcisističan, nenormalan, sociopata, seksualni predator, pa onda nekoliko "Lord help us", pa da nikada ne može da prizna da je pogrešio, da je rasista, mizoginista, antisemita (?? Ovo je novo...) i da će skoro pa da zatre ljudsku civilizaciju otprilike. 

I najgore od svega - jednom ga je video i rekao: 'Oh, not you again...'.  Hitler! :)

Sve u svemu, VERY LOW ENERGY.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 8 часа, Аурор рече

Većina građana država EU se zalaže za zabranu imigracije iz većinski muslimanskih zemalja.

http://www.nbcnews.com/storyline/europes-border-crisis/majority-leading-eu-nations-support-trump-style-travel-ban-poll-n718271

E ako vecina kaze onda... :D

Ja ću među tom većinom ipak da da budem ovaj lik:

635715148908241472-german.jpg

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, cloudking рече

E ako vecina kaze onda... :D

Ja ću među tom većinom ipak da da budem ovaj lik:

635715148908241472-german.jpg

Тај твој лик не би био ту присутан да није део већине.

Не знам што се сви ложе на ову фотографију, кад ко зна из ког разлога тај човек није подигао руку.

Чим је ту, њихов је.

А, ако није, шта тражи ту?

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Juanito рече

Али јадни Босанци увек... 12:smeha:

Прича нама професор у средњој своје доживљаје из Словеније. Каже како их је у обилазак неког замка водио Словенац који дође до једног зида и мртво 'ладно рече:"Овдје се један ваш бацио са зида." и настави даље, као да ништа није било.

Но добро, оће то када им је пола популације босанског поријекла :ani_biggrin: #ударничке бригаде

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Аурор рече

Ne znam, brate, crna situacija... :)

Ма све је то од глобалног загријавања. Куд ће ти бољи доказ :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Paradoksologija рече

The Data That Turned the World Upside Down

Izuzetno zanimljiv članak, ne samo za ovu temu.

Možete se ulogovati sa FB i saznati kako vas profiliše na osnovu lajkova.

Иди бре, сад сам сат времена изгубио на ове тестове :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

Иди бре, сад сам сат времена изгубио на ове тестове :D

Ja sam se samo ulogovala preko fejsa i ubacila tekst koji sam pisala. Svašta su mi potrefili (Openness i liberalnost preko 92%), nešto nisu, ali su totalno omašili pol - ubeđeni su da sam muško [fail!] jer 'lajkujem' seriju Seinfeld, trilogiju The Godfather, i bend Black Sabbath, i kobajagi mi je taki stil pisanja (98%) - jer sam ubacila akademski rad, valjda.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

Ja sam se samo ulogovala preko fejsa i ubacila tekst koji sam pisala. Svašta su mi potrefili (Openness i liberalnost preko 92%), nešto nisu, ali su totalno omašili pol - ubeđeni su da sam muško [fail!] jer 'lajkujem' seriju Seinfeld, trilogiju The Godfather, i bend Black Sabbath, i kobajagi mi je taki stil pisanja (98%) - jer sam ubacila akademski rad, valjda.

Мени не могу да одраде тест са лајковима јер на Фејсбуку само лајкујем странице са мимовима :smeh1: "Немамо довољно података".

Али ови други тестови кажу - отвореност ( либералност ) 66%, самосвијест ( conscientiousness ) 88%, екстраверзија 21%, лакоћа слагања са другима ( agreeableness ) 28% и неуритицизам 60%. Дап, интровертни самосвјесни нервозни нерд... Хура.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ћириличар рече

самосвијест ( conscientiousness ) 88%

To bi bila pre savesnost, koliko si štreber :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, todor рече

Тај твој лик не би био ту присутан да није део већине.

Не знам што се сви ложе на ову фотографију, кад ко зна из ког разлога тај човек није подигао руку.

Чим је ту, њихов је.

А, ако није, шта тражи ту?

Vi naciJonalisti ste svetski prvaci u disciplini mašenja poJente dok vas ista udara po sred čela :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

You are ze! 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Juanito рече

You are ze! 

Mjok, po stilu pisanja skroz muško (sad delić iz disertacije daje rezultat 99% muško uz komentar "People who use language of this kind tend to be the epitome of masculinity!")

Nači, da mi se obraćaš sa he/him, ništa to genderqueer, ščuo?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Paradoksologija рече

Mjok, po stilu pisanja skroz muško (sad delić iz disertacije daje rezultat 99% muško uz komentar "People who use language of this kind tend to be the epitome of masculinity!")

Nači, da mi se obraćaš sa he/him, ništa to genderqueer, ščuo?

Ој дели-Парадоксо, црнијех бркова,

ослободи нас патријархалних окова!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...