Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Трамп и Путин су се договорили да се састану и разговарају:

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-elections/donald-trump-vladimir-putin-phonecall-us-russia-syria-a7417356.html

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

2 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Јаоооо, јадни хришћанчићи, неко им рекао да су фашисти. Буаааа, шмрц, шмрц!

Каква гомила слабића! Ја не видим никакву претњу за хришћане од стране левице, то је све потпуна параноидна измишљотина ликова који већ две хиљаде година негирају стварност. 

А чек, зар се оно није водила овдје расправа да се мора бити пристојан и узимати у обзир туђе сензибилитете? :D

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, Paradoksologija рече

Samo neka cacka tu i 100% sigurno dobijamo jos 4 godine Trampa 2020.

Prosto je fenomenalno kako levica sama sebi kopa jamu, lepota jedna :)

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Paradoksologija рече

One thing I noticed early on is that the community seems to be largely white.

Of course, you always look at things from a racial perspective because you're the real racist. :)

Подели на овим сајтовима

Досадили су више са тим својим "црно-белим" светом. Кад неко помене боју коже више га уопште не слушам шта даље прича, фала довиђења.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Досадили си више са тим својим "црно-белим" светом. Кад неко помене боју коже више га уопште не слушам шта даље прича, фала довиђења.

It's because you're white!

Подели на овим сајтовима

Није ми уопште јасно како се white males радују што су поново преузели контролу кад Трамп уопште није бео, него наранџаст. 

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Grizzly Adams рече

Досадили су више са тим својим "црно-белим" светом. Кад неко помене боју коже више га уопште не слушам шта даље прича, фала довиђења.

Ili to Zvone ili da bas odemo u kontranapad. Kod mene to zavisi od raspolozenja :)

Svidja mi se ovaj rezime cenjenog g. Spikera sa TR, a buduci da se radi o javnom postu siguran sam da nece zameriti na citatu ovde:

Цитат

A kako je, na taj način, baš "rasizam", raširen do proporcija gde gubi svaki smisao, i u suštini postaje samo od svakog suvislog sadržaja ispražnjena etiketa za protivnike neokomunističko-ljudskopravaškog konsenzusa, gnjilog iznutra i sve histeričnijeg i paničnijeg, ali još uvek nesrazmerno moćnijeg od ma kakve konkurencije, uz svoju mlađu braću "mizoginiju" i "homofobiju" postao jedan od glavnih barjaka i batina tog odurnog sistema, ja jako volim baš tamo da čačkam i uvrćem kamom :)))

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече

Шта је проблем? Џон Оливер је комедијаш, не треба ваљда да буде политички коректан да не би увредио осећања неке тамо групе?! Стварно се свашта данас може прочитати. Драги хришћани, ево вам горке истине овога света: људи исмевају једни други. Људи исмевају вас. Get over it!

index.jpg

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...