Jump to content

Помозимо опстанак и развој највећег православног сајта у Србији - Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

Колико знам, јуче је један члан уплатио 10 јура...

Хвала.

:)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Драги пријатељи и чланови,

желела бих да вас обавестим да смо овај месец успешно ~ОДБРОЈАЛИ~

(јуче је двоје чланова уплатило, један 5000,-, а други 1000,-)

ХВАЛА СВИМА!

Ново

~ ОДБРОЈАВАЊЕ~ 

може да почне

А.М.

Подели на овим сајтовима

Priznanica.gif

Ако неко жели да помогне преко paypala, то може учинити на мејл  [email protected]

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

ДРАГИ НАШИ ЧЛАНОВИ

~ НОВО ОДБРОЈАВАЊЕ ~

ПОЧИЊЕЕЕ

САД!

:naklon:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Него, а да се ми мало мање расправљамо и гложимо, о вјери, политици, сексу, па и о форуму - па да се мало лијепо дружимо, а прије свега да размислимо како ћемо трошкове одржавања платити овај мјесец; и сви заједно да се потрудимо да конструктивно допринесемо квалитету форума.

Значи, 10 уредника спрам 100-тињак активних чланова, наша одговорност математички је ипак само једна десетина. Већина чини форум, то су форумаши. Ми свој дио посла обављамо. Ми сваки дан форсирамо душекорисне теме (Џеси, Гага, Данче, Снежа, штанцују их). И озбиљне теме (моје су већина такве и ријетко која је 'успјела'). Колико имају прегледа? врло мало. Одговора? још мање. До кога је то? Па извинићете, до форумаша. Колико пута само уредници причају на некој озбиљној или душекорисној теми, док се групица форумаша не активира на истој. Ја сам покренула тему у току Великог поста о љепоти великопосних богослужења. НИЈЕДНОГ поста осим мојих нема, а позивала сам и активирала тај разговор више пута. Форумаши нису имали ништа да кажу на тему свог доживљаја љепоте тих богослужења. 

https://pouke.org/forum/topic/42639-свјетлост-христовa-просвећује-све-љепотa-великопосних-богослужењa/

Елем, непопуларна тема опстанка сајта је опет, и стално ту.. уз вриједни рад свих нас, и уредника и активних чланова, опет, ту цркавицу ћемоо морати да напабирчимо да не оде све у воду.

Подели на овим сајтовима

ИМАМО  САМО 4  ДАНА.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
On 17.3.2016. at 12:14, Милан Ракић рече

Као и сваког месеца, како се приближи 20-ти дан, покреће се ова тема јер нажалост немамо сталног финансијера и засигурно смо међу ретким форумима овакве провенијенције, величине и популарности, а да морамо сваки месец да тражимо од наших чланова новчани прилог како би имали да платимо наш сервер.

gallery_18864_249_12234.png

Да не дужим више, ко је у могућности, новац може уплатити на овај,

Priznanica.gif

Инструкције за уплате из иностранства (за EUR, USD, CHF)

Intermediary:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano
Iltaly

Account with institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

Beneficiary customer:
IBAN RS35160533020070178824
IVAN CVETKOVIC
KRUSEVAC
37000 KRUSEVAC
SERBIA

или пак овако

2woexa8.jpg

Мејл на који се шаље новац преко PayPala је [email protected]

А од сада и преко Patreon.com

https://www.patreon.com/pouke

И опет се ближи тај 20-ти... :blush:

Подели на овим сајтовима

Iako smo priznati kao misionarski sajt, tj. dio smo Misionarskog odjeljenja  SPC,  https://pouke.org/forum/topic/37385-активности-мисионарског-одељења-спц-коме-припадају-и-поуке/?do=findComment&comment=1181484 , nemamo finansijsku podrsku od Crkve niti koga drugog ni za troskove odrzavanja sajta, pa svaki mjesec kamcimo novac od ljudi koji vole ovo mjesto, da bismo svi zajedno mogli i dalje na njemu da se druzimo.:drugarstvo: (Kao sada, jer, blizi se, blizi, dvadeseti... :0205_whistling:)

Подели на овим сајтовима

До сад сакупљено 2.500, обећано још 1.000.

Ајде још те две и по, мајка му стара, толко нас је овде, свако по колико може, све ће значити, да можемо после опет на миру да причамо о предбрачном сексу и политици, и да се хватамо за гуше како доликује поштеним људима, хришћанима, атеистима и осталима.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Само да вам кажем, да уопште није пријатно свако мало молити, кумити па у крајњем случају прибећи и уцени, али,  немој гуја да вас изеде па да за три дана буде..."Жао ми је што сте моји чланови и што нисте чланови форума "атеисти Србије" или нпр. "овај форум остављам сам себи"...

Људи, фали нам 3000 (три тисуће у динарима) ... Шта да вам кажем, знате шта нам је чинити

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
On 17.3.2016. at 12:14, Милан Ракић рече

Као и сваког месеца, како се приближи 20-ти дан, покреће се ова тема јер нажалост немамо сталног финансијера и засигурно смо међу ретким форумима овакве провенијенције, величине и популарности, а да морамо сваки месец да тражимо од наших чланова новчани прилог како би имали да платимо наш сервер.

gallery_18864_249_12234.png

Да не дужим више, ко је у могућности, новац може уплатити на овај,

Priznanica.png

Инструкције за уплате из иностранства (за EUR, USD, CHF)

Intermediary:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano
Iltaly

Account with institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

Beneficiary customer:
IBAN RS35160533020070178824
IVAN CVETKOVIC
KRUSEVAC
37000 KRUSEVAC
SERBIA

или пак овако

2woexa8.jpg

Мејл на који се шаље новац преко PayPala је [email protected]

https://www.pouke.org/forum/topic/17721-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%BF%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BA-%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B5%D0%B3-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2/page-11

https://www.pouke.org/forum/topic/42443-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%83%D0%BA%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%B0-paypal/#entry1416272

И ево опет тог 20-ог. 

Ако је неко у могућности... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...