Jump to content

Препоручена порука

1 minute ago, Ignjatije рече

Вучић Величанствени.

Како је он могао побиједити, ако није добар за Србију (барем сам такав дојам стекла читајући на фб разне коментаре и све оне силне вицеве на његов рачун)?

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Биљана рече

Како је он могао побиједити, ако није добар за Србију (барем сам такав дојам стекла читајући на фб разне коментаре и све оне силне вицеве на његов рачун)?

Biljo pa ne glasaju u Srbiji ljudi koji su potkovani ekonomskim i politickim znanjem vec oni koji su zadnjih sedamdeset godina konstantno opijeni populizmom i demagogijom. Mada i ponuda je toliko losa da realno i nemaju za koga boljeg glasati.

Подели на овим сајтовима

20 minutes ago, Биљана рече

Ovaj narod voli vođe. Imamo ove što su zapamtili Tita i ove koji su opijeni slušanjem mita o istom(a nisu bili rođeni u to vreme). E, sad, pojavio se Titin pionir, stasao za vođu, pa može li ko bolje zameniti malog Jožu? 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Жељко рече

Ovakav i treba ovom narodu, u vr' glave neki što je držao pečenjaru. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

То је тек мистерија нашег народа. У глобалу он и није победио ако се узме укупан број пунолетних грађана који нису изашли на изборе плус гласови за друге странке.

Да је наш народ наиван, нећу рећи глуп пошто то није, лаковеран, подводљив, и незамисливо кратког памћења, јесте.

Довољно је да повећа плате пензије које је лично смањио, доведе Кинезе мало, похапси оне које по правилу после пушта, да пензију раније него што треба и то "случајно" пред изборе, испалти нека заостала примања, отвори нека радна места у страним фирмама где држава из буџета индиректно плаћа раднике преко тих привтника дајући им по 10 000 евра за сваког запосленог.... закрпи неку рупу на путу, крене да обећава боље сутра...... и ТО ЈЕ ТО, народ се опет намагарчи по ко зна који пут.

После опет кука, па пред изборе исто.... и тако у круг, у зачаран круг. Нека пате бре кад су толике овце. Зар је могуће да сто пута народ упадне на исту замку? Па намерно не бих гласао за владајуће баш због предизборне кампање и идиотских увлачења које је провидно као ваздух. Што то све не раде када није предизборни период? Што тада не повећавају примања, крпе улице, хапсе криминалце, обилазе грађане и деле поклоне....? Зашто не сво време него баш пред изборе?

Па мајка му стара ко не види у томе најгнусније лицемерје и похлепу за фотељом него их још гласа и не заслужује да живи боље, и нема право после са кука. Гласајте опет народе, можда баш после ти исти буду бољи, та добили сте ипак нешто, од овија други нема ни хемиска, а ови ипак дали нешто. Нема везе што ће вам послњ узму хиљаду пута више, заборавићемо на то када опет добијемо упаљач.

Сачувај Боже!

Подели на овим сајтовима

Glasao sam za DJB, i doneo im nekoliko glasova. Glasovi su za "promenu", iako nemam vere da bi i oni nesto menjali, posto su se pred izbore ponasali kao i oni koje kritikuju (politikantski, neodgovorno...). Ali ipak sam im dao glas, i sansu da pokazu sta znaju.

Rezultati glasanja su ocekivani, sa ovakvim kampanjama, gde se nista novo ne nudi. SNS radi isto sto i DS kada je bila na vlasti. Mozda su cak i bolji od DS-a. A vecina ljudi glasa za SNS da sacuva svoje pozicije (radna mesta), ili da dodju do posla. Naravno, dosta ljudi glasa i za 1000 din.

DJB je ponudio nesto novo i dobio neverovatnu podrsku. Sami su izasli na izbore, dok su svi ostali koji ce uci na parlament u koalicijama.

Ali predizborna bruka DJB i dalje ne bledi, i njihov sramni (i bespotrebni) napadi na opoziciju. Probleme su imali zbog trvenja (svadja) u vlastitim redovima i gresaka oko predaje izbornih lista. A oni su optuzili opoziciju da ih rusi, sto je DNO.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Биљана рече

Једино логично решење је да су директно покрали гласове Радуловићу. За Радуловића нема ко није гласао. А статуси са фејсбука су најбоља потврда. Зар неко може сумњати у фејсбук статусе?

Тако се дође до закључка да су напредњаци уписивали себи резултат ДЈБ-а а ДЈБ-у свој резултат на бирачким местима. Проблем је у томе што су ДЈБ и остале странке поставили за чланове бирачких одбора неписмене људе па су чланови тих истих одбора из редова СНС-а без икаквог труда њих "превели жедне преко воде".

Подели на овим сајтовима

Da sam glasao na osnovu ovdasnjih (ZRU) DJB aktivista, nikada ne bih glasao za njih.

Gledajuci kampanju: DJB == DS, DS == SNS -> DJB == SNS.

Upravo na osnovu poslednje kampanje, da je rezultat bio obrnut, da je DJB osvojio 48%, a SNS 6%, mislim da se nista ne bi promenilo.

DJB - samo vas gledamo!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...