Jump to content

Препоручена порука

3 minutes ago, Manolis рече

Tuga je ta što SPS zauvek nismo oterali na deponiju istorije. DSu mogu da zahvale što su ih povampirili i vratili u život. Sada DSovci se raduju kao mala deca zbog prelaska celzijusa a ovi više nego duplo jači od ovih. O tempora, o mores!

Биће прилике, много брже него што се очекује. :)

Подели на овим сајтовима

Треба имати у виду и да незанемерљиви део симпатизера ДЈБ није гласао за Радула јер су мислили да неће прећи цензус и да је то „бачен“ глас.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плутон рече

Последњи пут је РИК ово радио 2000. тако да уопште немамо разлога да сумњамо у изборну крађу. :)

А шта раде ваши чланови у РИК? Јел могуће да сте у РИК ставили толике телетабисе да их неко краде на сопствене очи?

И како би у оваквом изборном систему неко могао да манипулише резултатима избора, којом техником? Значи, не неправилностима пре или на дан избора, овде причамо о пребројавању гласова. Како је то могуће у оваквом систему, има ли нека шема или је све и даље на "мајке ми, краду ме!" ?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Opozicija na sastanku u DS-u zbog regularnosti izbora

Opozicija na sastanku u DS-u zbog regularnosti izboraIzvor: N1

Demokratska stranka pozvala je sve stranke demokratskog opredeljenja na hitni sastanak, kako bi se sačuvao svaki glas koji su građani danas dali listama za koje su glasali.

“Skandalozno je što Republička izborna komisija i četiri sata nakon izbora ‎odbija da saopšti rezultat današnjeg glasanja koje je obeleženo brojnim nepravilnostima, kupovinom glasova, malverzacijama, pritiscima i ucenama birača”, saopšteno je iz DS-a.

Dodaju da je to neuobičajeno‎ ponašanje RIK-a predstavlja očiglednu manipulaciju podacima koje to telo treba da iznese, imajući u vidu da se čak tri liste bore za cenzus.

“Niko nema pravo da manipuliše glasovima, niko nema pravo da zloupotrebljava institucije ove države i niko nema pravo da na taj način najgrublje ugrožava demokratiju”, navodi se u saopštenju demokrata.

Odmah nakon poziva usledio je sastanak kojem prisustvuju LDP, DSS i Dosta je bilo.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

А шта раде ваши чланови у РИК? Јел могуће да сте у РИК ставили толике телетабисе да их неко краде на сопствене очи?

И како би у оваквом изборном систему неко могао да манипулише резултатима избора, којом техником? Значи, не неправилностима пре или на дан избора, овде причамо о пребројавању гласова. Како је то могуће у оваквом систему, има ли нека шема или је све и даље на "мајке ми, краду ме!" ?

Постоје покушаји манипулација од стране неких чланова РИК-а. Биће поднете пријаве, из више странака (да не буде да опет само ови из ДЈБ нешто сад ту муте и да су сви против њих... :) ).

Наравно, остаје и могућност да они лажу и да је Вучић у праву, све је могуће. :)

Подели на овим сајтовима

Ово подсећа на онај чувени џак што су га Вучић и Тома вуцарали са собом и кукали како су покрадени!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Плутон рече

Постоје покушаји манипулација од стране неких чланова РИК-а. Биће поднете пријаве, из више странака (да не буде да опет само ови из ДЈБ нешто сад ту муте и да су сви против њих... :) ).

Наравно, остаје и могућност да они лажу и да је Вучић у праву, све је могуће. :)

Нема потребе да разгвоарамо на тај начин. Ако не знаш начин да се гласови украду у оваквом систему, где је сваки корак надгледан, као што га не знам ни ја, можеш да кажеш да не знаш. Што не значи да не постоји, ал не могу неком да верујем на "мајке ми", док ми не каже на који начин би неко могао да украде гласове.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Људи, не чудите се много, СНС је легло лопова и плагијатора! Што рече Хуан, нема шта нису фалсификовали.

То су људи који су одговорног за смрт 7 људи дигли у небеса и 2 сата му рецитовали хвалоспеве на седници Скупштине, а притом оптужили мртве пилоте да су били пијани. Изборна крађа је ситница. У СНС-у су људи који су деведесетих учествовали у пребијањима и убиствима новинара. И данас туку људе из СЗБПК, Центра за владавину права итд.

Понављам, изборна крађа је за њих ситница.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...