Jump to content

Препоручена порука

1 minute ago, RYLAH рече

Како? Не знам колико ти је познат изборни процес, сваки корак мора да буде оверен од стране свих чланова изборне комисије, коју чине представници свих листа које учествују. Како прођу све те овере? Или подмите све чланове, из свих странака или ови спремају протесте ако им резултати не буду по вољи.

Зато ДЈБ предлаже реформу - да се уведе професионално тело и транспарентност. :) Шта сад тачно СНС ради, рекох да не знам, чини ми се да само одлажу тј. да се спремају за нешто.

Управо сада, RYLAH рече

Али нису само кадрови СНС тамо, св време су у просторији РИК чланови из свих листа за изборе. Та логика би значила да и чланови ових листа учествују у крађи сопствених листа. Сем ако их чланови СНС нису избацили или искључили, што је опет невероватно, јер би се за тако нешто сазнало у року од два минута.

А јављај, интересује нас све :)

Тренутно могу само да ти кажем да СНС кадрови у РИК-у максимално одлажу објављивање резултата, а зашто - још не знам.

Подели на овим сајтовима

Одо ја полако, другари, судбина ме на пут шаље.

Ко до сад није прешо цензус, желим му да пређе, ко је прешо, нека га задржи.

Ајд, па се гледамо кад видимо колко су нас покрали... :)))

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, RYLAH рече

Изгледа да смо гледали две рсзличите представе. Ја сам гледао човека који каже да је освојио "између 7 и 11 посто", а да је СНС освојио око 40 посто.

Шта ће ДЈБ да ради ако РИК не прогласи те резултате? Хоће ли Радуловић да се извине?

Ево, 43% обрађених, Радуле на преко 7%, очекује да му се извиниш. :)

Cg2QN8IWYAAlHKP.jpg

Подели на овим сајтовима

Плутоне, честитам на цензусу. Надам се да ћеш сарађивати са СРС (Шешељом).

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

2014. је РИК имао преко 70% обрађених гласова у време у којем 2016. није имао 30%, а конференција за новинаре је била одложена 2 сата.

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Milan Nikolic рече

Плутоне, честитам на цензусу. Надам се да ћеш сарађивати са СРС (Шешљом).

Захваљујем. :)

Сарадња са Војводом није опција осим у екстремним, врло екстремним случајевима. Војвода не воли транспарентност и доношење закона о пореклу имовине, не знам зашто. :)

Подели на овим сајтовима

Плутоне, кад се мењају аватари? ;)

Обзиром на тренутну тенденцију (од 2,8% до 5,8% и то континуирани пораст) ни 7% није далеко. Само, не бих волео да изађе на 7 из 2 разлога:

1. Почео бих истински да сумњам у @Плутона и Радула да су страни и добро обавештени плаћеници у перфектно режираној представи.

2.Најискреније, мишљења @RYLAH и @Жељко ("ЦЕСИД не греши") би од тог момента за мене престала да имају било какву релевантну вредност.

Не могу да верујем самом себи да почињем да навијам да ДЈБ нема преко 5,5% само због моје антропофилије... :(

П.С. Стварно смо шизофрена средина. И дефинитивно лицемеран и неискрен народ. Знам од пре избора (а све се надам да се варам) да ће СНС имати око 50% а не знам НИ ЈЕДНОГ човека (осим Декија) да је искрено рекао да ће гласати за њих. Јел' се стварно сваки други човек око мене (па нека је и сваки четврти јер је толико 50% од 50% изашлих) ћутећки нада у тајно обећано радно место?

Нисам паметан (ни био нити ћу бити)...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Јанко рече

П.С. Стварно смо шизофрена средина. И дефинитивно лицемеран и неискрен народ. Знам од пре избора (а све се надам да се варам) да ће СНС имати око 50% а не знам НИ ЈЕДНОГ човека (осим Декија) да је искрено рекао да ће гласати за њих. Јел' се стварно сваки други човек око мене (па нека је и сваки четврти јер је толико 50% од 50% изашлих) ћутећки нада у тајно обећано радно место?

Нисам паметан (ни био нити ћу бити)...

To je stvarno interesantno zapazanje, ne znam ni ja nikoga ko je glasao za SNS tako da nikada nisam imala prilike da pitam i pokusam da razumem ZASTO.

Ako ti je lakse, i za mene je odgovor na to misteriozno pitanje apsolutna nepoznanica. Hocu reci, nisi jedini zbunjen :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...