Jump to content

Препоручена порука

Миљана из Парова је данас јавно рекла да више неће да пије седативе које јој преписују јер сумња да јој то преписују намерно, да би је умртвили пред финале, а да сви остали буду весели, и сад више не пије седативе.

А ми се овде залуђујемо глупостима...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, RYLAH рече

Нема потребе да разгвоарамо на тај начин. Ако не знаш начин да се гласови украду у оваквом систему, где је сваки корак надгледан, као што га не знам ни ја, можеш да кажеш да не знаш. Што не значи да не постоји, ал не могу неком да верујем на "мајке ми", док ми не каже на који начин би неко могао да украде гласове.

Не очекујем да верујеш, ја засад знам толико колико ти кажем, да је било покушаја да се манипулише и да ће бити поднете пријаве.

Ти веруј коме год желиш.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плутон рече

Не очекујем да верујеш, ја засад знам толико колико ти кажем, да је било покушаја да се манипулише и да ће бити поднете пријаве.

Ти веруј коме год желиш.

Не верујем никоме брате, јер ваљда знаш како их све заједно гледам :)

Ал ме стварно интересује да неко конкретно каже како се то у оваквом систему краду гласови. Значи, не бугарски воз, не шећер и уље, не обећања радних места, него како се краду гласови из провидне кутије на очиглед свих чланова свих изборних комисија?

И не мора да значи да не постоји начин, само ја не могу да смислим ниједан начин у постојећем систему. Више ми личи да преписују од Македонаца, да ово раде превентиве ради. А да сви уђу у парламент, одмах ће да забораве на све крађе и своје преварене бираче.

Иста прича ко ономад са џаковима, само су сад улоге обрнуте.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, RYLAH рече

Миљана из Парова је данас јавно рекла да више неће да пије седативе које јој преписују јер сумња да јој то преписују намерно, да би је умртвили пред финале, а да сви остали буду весели, и сад више не пије седативе.

А ми се овде залуђујемо глупостима...

Погледо сам Парове. Ми смо овде будале, дефинитивно, сви до једног. 

Није Марић будала уопште, само је несхваћени геније.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, RYLAH рече

А да сви уђу у парламент, одмах ће да забораве на све крађе и своје преварене бираче.

Чим су формирали владу Вучић и Тома изгубише џак. А покрадени избори посташе поштени...

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ромејац рече

Поноћ већ је прошла,

време да се спије...

Плутон још је буууудааааан

Крађу да откриииииијеееееее...

Подели на овим сајтовима

16 minutes ago, RYLAH рече

Не верујем никоме брате, јер ваљда знаш како их све заједно гледам :)

Ал ме стварно интересује да неко конкретно каже како се то у оваквом систему краду гласови. Значи, не бугарски воз, не шећер и уље, не обећања радних места, него како се краду гласови из провидне кутије на очиглед свих чланова свих изборних комисија?

И не мора да значи да не постоји начин, само ја не могу да смислим ниједан начин у постојећем систему. Више ми личи да преписују од Македонаца, да ово раде превентиве ради. А да сви уђу у парламент, одмах ће да забораве на све крађе и своје преварене бираче.

Има више начина - фалсификати записника, уноса, додавање листића... То није ништа немогуће, дешавало се и код нас и у другим државама и нема потребе за неким нарочитим чуђењем. Дакле, то је могуће и то се већ догађало. А изборна воља грађана је већ озбиљно доведена у питање крађама које си сам споменуо, тако да је излишно говорити о томе да ли је СНС покрао изборе, једина питања су колико је та крађа масовна и којим се све методама то легло мафијаша и плагијатора користило. Рекох, смрт седморо људи им није никакав проблем па им неће бити ни изборна воља живих (а и многих мртвих, верујем).

Шта конкретно раде тренутно СНС кадрови у РИК-у, не знам, јављаћу како будем добијао информације. :)

Подели на овим сајтовима

ja vise mislim da ima kupljenih glasova, za hiljadu dve, obecanja, uslovljavanja za posao i tsl...

nego pluto ja moram spavati, jel smo presli konacno cenzus da lepo pajkim?

od nas tri glasa, za isplatu cemo,se,dogovoriti :)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Јелена011 рече

ja vise mislim da ima kupljenih glasova, za hiljadu dve, obecanja, uslovljavanja za posao i tsl...

nego pluto ja moram spavati, jel smo presli konacno cenzus da lepo pajkim?

od nas tri glasa, za isplatu cemo,se,dogovoriti :)))

Прешли, још одавно. :)

Лаку ноћ и миран сан желим, па сутра правац Скупштина! :)))

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Плутон рече

Има више начина - фалсификати записника, уноса, додавање листића...

Како? Не знам колико ти је познат изборни процес, сваки корак мора да буде оверен од стране свих чланова изборне комисије, коју чине представници свих листа које учествују. Како прођу све те овере? Или подмите све чланове, из свих странака или ови спремају протесте ако им резултати не буду по вољи.

Шта конкретно раде тренутно СНС кадрови у РИК-у, не знам, јављаћу како будем добијао информације.

Али нису само кадрови СНС тамо, св време су у просторији РИК чланови из свих листа за изборе. Та логика би значила да и чланови ових листа учествују у крађи сопствених листа. Сем ако их чланови СНС нису избацили или искључили, што је опет невероватно, јер би се за тако нешто сазнало у року од два минута.

А јављај, интересује нас све :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...