Jump to content

Препоручена порука

Sa svog biračkog mesta prenosim vest: videla dve penzionerke koje dugo i ozbiljno razmišljaju šta da zaokruže.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Sa svog biračkog mesta prenosim vest: videla dve penzionerke koje dugo i ozbiljno razmišljaju šta da zaokruže.

Хвала на јављању, надамо се да су на крају заокружиле најбољи број, број 17.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

nisi valjda za nekog muskarca glasala pored sandre

Prvo, žena se zove Sanda i čak jeste među osobama koje smatram manje opasnim i nerazumnim među domaćim političkim kreaturama.

Drugo, glasam za program, ne za osobu, uvek.

Treće, ako je žena na čelu stranke ne znači da će automatski da zastupa politike koje su zaista po mom mišljenju najbolje za najveći broj žena.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Prvo, žena se zove Sanda i čak jeste među osobama koje smatram manje opasnim i nerazumnim među domaćim političkim kreaturama.

Drugo, glasam za program, ne za osobu, uvek.

Treće, ako je žena na čelu stranke ne znači da će automatski da zastupa politike koje su zaista po mom mišljenju najbolje za najveći broj žena.

ja se zezao, sta si ozbiljna

Подели на овим сајтовима

Moja majka, inace apstinent na izborima, danas, nakon nekih vesti o neregularnostima na pojedinim birackim mestima, pljunula u televizor i otisla da glasa.:unbelieveble:

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Adelaida рече

Moja majka, inace apstinent na izborima, danas, nakon nekih vesti o neregularnostima na pojedinim birackim mestima, pljunula u televizor i otisla da glasa.:unbelieveble:

Јел' узвикнула можда „Доста је било!“ пре одласка? :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...