Jump to content

Препоручена порука

Mladenovac: "Beli" odmah iza liste oko Vučića

Mladenovac -- Izborna lista “Beli – Samo jako – Luka Maksimović“ osvojila je 21,1 odsto glasova na lokalnim izborima u Mladenovcu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=25&nav_category=11&nav_id=1124048

Подели на овим сајтовима

Ono što sam ja načula jeste zanimljiva situacija: komisije iz izbornih jedinica poštalju izveštaj; RIK ga primi i neko iz RIK-a ga pošalje nazad na doradu (?); u tom trenutku prisutan je samo predsednik komisije izborne jedinice, ostali su otišli kućama; dotični 'doradi' izveštaj i vrati ga RIK-u. Tu bi se mogao naći prostor za manipulacije izbornim rezultatima, ako je ovo uopšte tačno, što ne tvrdim.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Plutone, nadam se da si zadovoljan. Stavila sam sliku koju si mi odredio za profilku: 

paradoksologija_min.jpg

Malkice sam je kropovala, doduše - bila je prevelika.

Nema problema, držaću je i duže od nedelju dana, ako treba :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Људи, почо нови Гејмотронз, а ви се и даље смарате око избора. Готово је, сви су ушли у парламент, сви су победили такорећи, ајде сад одгледајте нову епизоду па да коментаришемо да ли је Тирион заправо Таргеријен и зашто није.

Док нисам почо да вам избацујем спојлере.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Извињавам се што упадам у тему о којој баш и немам шта рећи, али ме заиста интересују ваша мишљења, јер и ми смо (са ове стране Дрине) у истој, тачније много горој ситуацији. Нпр. шта би се десило да је Вучић изгубио изборе!!? Тачније, шта би се десило са Вучића и његове странке!!? Ништа. Појео вук магарца. Он би се повукао (постао опозиција којој више нико не би вјеровао) и то је то. Шта би нова власт направила!? Исто ништа. Они би само говорили како је претходна власт довела земљу у колапс и наставили тамо гдје је стара власт стала (у крађи и обмањивању) и тако до судњег дана. 

Код нас власт све чини да на предстојећим изборима изгуби. Фино су се нахапали свега, увалили нас у проблеме, довели до руба егзистенције и сад би да оду. Ту је опозиција која је још гора од власти и која би све проблеме које имамо (уколико би освојила изборе) све пребацила на своје претходнике по изговором "то су вам направили они, а не ми".  власт? Власт би до краја свог живота уживала у "плодовима" своје владавине без трунке одговорности.

Зато не треба дозволити да такви оду са власти док не положе све рачуне и не одговарају за своја (не)дјела. Напротив, таквима треба продужити мандат па кад дође да више немаш куд онда као и у Румунији (случај Чаушеску). Наравно не баш тако, али одузети им све што имају и на доживотну робију без права помиловања. Онда би они који, који би дошли на власт после тога, дооооооооообро размислили шта раде. Ово јесте дивљачки начин, али са дивљацима се и не може другачије.

Једног дана тај Вучић неће бити власт, а то што је земља пропала (за вријеме његове власти), за то нико неће одговарати. Е, шипак. Хоћеш власт, ок, али сносићеш и последице ако не успијеш у свему ономе што си наобећавао. 

Зато, нека сте гласали за Вучића. За четири године (кад опет буду избори (ако су вам избори на сваке четири године)) ако не буде боље................"пријеки" суд. 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, Ђорђе Р рече

Mladenovac: "Beli" odmah iza liste oko Vučića

Mladenovac -- Izborna lista “Beli – Samo jako – Luka Maksimović“ osvojila je 21,1 odsto glasova na lokalnim izborima u Mladenovcu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=25&nav_category=11&nav_id=1124048

:navijanje:САМО ЈАКО!!!!!

АЈмо Бели!!!!

Ладно ће уђе у општину...јупиии!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, RYLAH рече

Људи, почо нови Гејмотронз, а ви се и даље смарате око избора. Готово је, сви су ушли у парламент, сви су победили такорећи, ајде сад одгледајте нову епизоду па да коментаришемо да ли је Тирион заправо Таргеријен и зашто није.

Док нисам почо да вам избацујем спојлере.

13077056_1730206223900526_71407567600646

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Драшко рече

САМО ЈАКО!!!!!

АЈмо Бели!!!!

Ладно ће уђе у општину...јупиии!

Samo jako!!!!! :smeh1: Carevi, 11 odbornika u opstini 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је то пука случајност....ја не верујем у случајности...

Наиме ради се о томе да на једној модернијој варијанти струјне  кутије, на једној бандери ,  огромним црвеним  словима пише  ОПАСНО ПО ЖИВОТ, стоје излепљене плакате ама свих  политичкiх странака, изузев ДВЕРИ....   :) 

Ко то није једино опасан по живот  серпског народа ......?:stadaradim:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Гости
21 minutes ago, Биљана рече

Зато не треба дозволити да такви оду са власти док не положе све рачуне и не одговарају за своја (не)дјела. Напротив, таквима треба продужити мандат па кад дође да више немаш куд онда као и у Румунији (случај Чаушеску). Наравно не баш тако, али одузети им све што имају и на доживотну робију без права помиловања. Онда би они који, који би дошли на власт после тога, дооооооооообро размислили шта раде. Ово јесте дивљачки начин, али са дивљацима се и не може другачије.

Moja pravda bi podrazumevala da se dokazani lopovi vešaju po banderama.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...