Jump to content

Препоручена порука

Управо сада, Juan рече

Нисам баш сигуран да Шешељ као Шешељ има значајну подршку међу младима, али сам прилично сигуран да један дооообар део клинаца има поприлично екстремно десничарске ставове...

Има, други је, иза Радула. :)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Juan рече

Нема шта, будућност је заиста светла...

Јесте, гледај у будућност. Свима који иоле разумеју политичку ситуацију у Србији је јасно да ће Радуловић ускоро бити премијер.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, Paradoksologija рече

Plutone, nadam se da si zadovoljan. Stavila sam sliku koju si mi odredio za profilku: 

Било би лепо да се угледаш на Снежу и да часно поднесеш пораз и помогнеш нам да срушимо стереотипе о лицемерју феминисткиња. :)

Изволи аватар који може лепше да се „исече“. :)

radulovic-za-godinu-dana-rezultati-refor

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Плутон рече

Јесте, гледај у будућност. Свима који иоле разумеју политичку ситуацију у Србији је јасно да ће Радуловић ускоро бити премијер.

”Радуловић ће бити премијер за две, највише две и по године”

”Израђена макета Радуловића премијера”

”Радуловић лидер на Балкану”

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juan рече

”Радуловић ће бити премијер за две, највише две и по године”

”Израђена макета Радуловића премијера”

”Радуловић лидер на Балкану”

Највероватније за мање од две, мада још немам довољно података да бих изнео директну „прогнозу“. :)

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, florenntina рече

Gde nam je Pluton? Otisao izgleda da spava pa da kasnije bude lep pred kamerama kada bude delio nove avatare :D

Ту сам, ево уживо на ЖРУ ТВ, Парадоксологија управо мења аватар. :)

Подели на овим сајтовима

Искрено ми је било жао када сам јуче видео злурадост након првих резултата.

Сутра, када будемо имали пристојну здравствену и социјалну заштиту, ви ћете и даље да пљујете тог Радуловића, али неко ће захваљујући томе остати у земљи, неко ће се излечити, неко неће морати на улицу јер је изгубио посао... Да само то уради, биће превише након 26 година под неокомунистичким странкама. А урадиће много више.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...