Jump to content

Препоручена порука

Важно да је Војвода ушао у скупштину, додуше као трећи човек. Народ ће се опет мало културно просветлити јер ће скупштина бити гледанија од неморалних ријалити програма. :)

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ignjatije рече

Важно да је Војвода ушао у скупштину, додуше као трећи човек. Народ ће се опет мало културно просветлити јер ће скупштина бити гледанија од неморалних ријалити програма. :)

Рече Шеки јуче да ће да унесе пристојност у Скупштину. :)

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Ignjatije рече

"BLIC SAZNAJE! Vjerica Radeta snimljena sa Radulovićem u skupštinskom restoranu!"

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Плутон рече

Рече Шеки јуче да ће да унесе пристојност у Скупштину. :)

Офкорс. Редно би било и у складу са годинама. Када би Бог дао да донесе разум овом народу и одвучега од ЕУропске пропасти ка истоку сунчаноме. Нема се још много времена за чекање. Ако се буде понашао нормалније имаће шансе за далеко боље резултате на следећим изборима у будућности.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ignjatije рече

Офкорс. Редно би било и у складу са годинама. Када би Бог дао да донесе разум овом народу и одвучега од ЕУропске пропасти ка истоку сунчаноме. Нема се још много времена за чекање. Ако се буде понашао нормалније имаће шансе за далеко боље резултате на следећим изборима у будућности.

Брате, лик је у кампањи политичке противнике звао лудаци, морони, лопови, хохштаплери, будале, и шта све не. Причао о "ослобађању српских земаља" и о томе како ће од Руса да добије неколико батерија С - 500. НАслове књига нећемо ни да коментаришемо :))

Јел ти стварно делује да се променио? :)))

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, RYLAH рече

Брате, лик је у кампањи политичке противнике звао лудаци, морони, лопови, хохштаплери, будале, и шта све не. Причао о "ослобађању српских земаља" и о томе како ће од Руса да добије неколико батерија С - 500. НАслове књига нећемо ни да коментаришемо :))

Видећемо. Вук је мењао и длаку и ћуд. Ваљда његов први несуђени кум промени барем длаку. Време ће показати. У сваком случају скупштина ће бити једно интересантније место, са шансом да народ чује и озбиљније ствари друге стране.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, RYLAH рече

Na konferenciji za novinare, Seselj iako je izgledao pokislo nije izgledao glupo. Kad hoce on moze da prica normalno, ili makar kad ga uhvati neki momenat, kad izadje van neke normale. Recimo Ceda crta je galamio kako je skandal da se pominje da Madjari imaju u vojvodini preko 30% glasova, dok je Seselj rezonovao da je to zato sto je mali uzorak u pocetku prebrojavan gdje su Madjari vecina, pa onda Ceda kako su pokradeni, Seselj kako je to volja naroda koji je ocjenio koliko oni vrijede. Seselj je veliki neiskoristen potencijal, medjutim, s druge strane s tim ludackim recnikom, sovinstickom i ratno huskackom retorikom pretvara se u neupotrebljivog pajaca. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Šešeljeva verbalna inteligencija najbolje - i najbezazlenije - bila bi upotrebljena kada bi se dao u stand-up komediju. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Justin Waters рече

Seselj je veliki neiskoristen potencijal, medjutim, s druge strane s tim ludackim recnikom, sovinstickom i ratno huskackom retorikom pretvara se u neupotrebljivog pajaca. 

Претвара се?! Он је био манијак од кад ја знам за себе (што није дуг период, а и у пубертету ме није интересовало ама баш ништа у вези политике, ал' сам опет, још тада, сконтала ово :D ).

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

30 minutes ago, Paradoksologija рече

Šešeljeva verbalna inteligencija najbolje - i najbezazlenije - bila bi upotrebljena kada bi se dao u stand-up komediju. 

Мени неке ствари које говори нису уопште смешне (а да би нешто било смешно, мора да ми буде интелигентно), него једноставно поремећене и изопачене.

Да не спомињем "Обрадовао сам се када сам чуо да је Ђинђић убијен, ја и Николић смо славили" и сл... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...