Jump to content

Препоручена порука

1 hour ago, Плутон рече

Брука и срамота и све што уз то иде!

А ајд, макар је написао одличну књигу из Наслиједног права, за разлику од Антићеве. Ал' ово је већ идиотизам, матере ми.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Плутон рече

Изјава председника РИК-а све говори.

:unbelieveble: Jbt...( prastajte ) cime li ih ucenjuje. Pa ovo je stvarno neverovatno. Sve ih treba....ne znam sta ih treba, ali ih treba, pod hitno!

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Adelaida рече

:unbelieveble: Jbt...( prastajte ) cime li ih ucenjuje. Pa ovo je stvarno neverovatno. Sve ih treba....ne znam sta ih treba, ali ih treba, pod hitno!

НЕ уцјењује. Ђурђевић је у СНС-у.

Подели на овим сајтовима

Gradska izborna komisija u Nišu saopštila rezultate

25/04/2016 | Politika

jelena preCednicaGradska izborna komisija u Nisu objavila je rezultate glasanja na lokalnim izborima, skoro 24 sata od zatvaranja birališta. Na izborima je glasalo 54.95% Nišlija.  SNS-u je pripalo 39,1 % glasova, odnosno 30 od 61 odborničkog mesta u Skupštini Grada. Socijalistička partija Srbije za 11,55 % glasova dobila je 8 mandata, koalicija „Niš, moj grad“ 10, 81 % glasova i 8 mandata, Pokret „Dosta je bilo“ 8,05 % glasova i 6 mandata, a Srpska radikalna stranka 5 mandata za 7,21 % glasova. Cenzus je prešla i koalicija Dveri – DSS koja je za 5,16 % glasova dobila 3 odbornička mesta, a 1 mandat pripao je Ruskoj stranci koja je osvojila 1,51 % glasova. Kako je objašnjeno u Gradskoj izbornoj komisiji, rezultati su kasnili jer su kasno pristizali sa biračkih mesta. Prema rečima predsednice Gradske izborne komisije Jelene Žarić Kovačević prvi su počeli da pristižu tek sinoć oko 22:30. Zbog nepravilnosti na 20 od 174 birackih mesta biće ponovljeno glasanje, uglavnom zbog viška listića u glasačkim kutijama

Линк

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...