Jump to content

Препоручена порука

Шаровић је у оној емисији пред изборе мртав 'ладан причао о ОСЛОБОЂАВАЊУ КРАЈИНЕ. О људи моји...  :))

9 minutes ago, Juan рече

Оно са Тадићем се десило у америчкој амбасади. Сомборац је амерички човек...

Хуан је мексички човек!

Подели на овим сајтовима

15 minutes ago, RYLAH рече

Не знам како је сад тамо, ал у моје време ток је стварно био прозападни натоовски демокрацки нато факултет. А колко знам и професоре тамо, сви су углавном у том фазону.

Откуд сад та промена?

Pa i sad je uglavnom, nego sam ovo rekao za studente da ima nacionalista, ali uglavnom dominiraju prozapadnjaci. Sto se tice profesora, ima par njih 4-5 koji su nacionalisti sto se mog smera tice. 

Подели на овим сајтовима

13:03, 25.04.2016.

Niška Gradska izborna komisija ćuti o rezultatima

Autor S. J. Izvor Južne vesti | NIŠ
GIK
Ne zna se ni jesu li prebrojani glasovi; foto: B. J.

Dok rezultati izbornih komisija iz Prokuplja, Vranja i Pirota uveliko stižu, a rezultate parlamentarnih izbora saopštava i Republička izborna komisija, iz niške Gradske izborne komisije nikakvih rezultata, niti informacija o nepravilnostima, nema ni dan posle zatvaranja birališta.

Ova komisija nije održala nijednu konferenciju za novinare niti je, posle podataka o izlaznosti do juče u 18 sati, dala bilo kakve informacije.

Niški novinari, koji su prinuđeni da se za informacije o ishodu glasanja oslanjaju na podatke stranačkih izbornih štabova, kažu da je ovo presedan.

Niš je uvek kasnio za drugim gradovima, pa i za Republičkom izbornom komisijom, uvek je bio sporiji, ali smo do sada mogli da saznamo makar elementarne informacije. Ovo je ćutnja posle izbora - kaže dopisnica "Danasa" iz Niša Zorica Miladinović.

Jedina informacija koja je iz Gradske izborne komisije stigla do niških novinara jeste da je u toku njihova sednica, ali nema procena ni o tome kada će biti završena.

Odlučivanje iza zatvorenih vrata uvek budi sumnju da se nešto sakriva i da nije regularno. Nedostatak transparentnosti je nedostatak demokratičnosti. Nerazumljivo je zašto GIK ne saopštava bilo kakav rezultat - kaže Miladinovićeva.

Inače, prvi čovek niškog SNS-a Zoran Perišić je na konferenciji za novinare svoje stranke rekao da će GIK rezultate izbora verovatno saopštiti kasno po podne. 

Dok čekamo rezultate Gradske izborne komisije, uvid u preliminarne rezultate glasanja u Nišu možete steći na osnovu podataka izbornih štabova Levice Srbije, SPS-a, DS-a, SDS-a i Dveri koji su objavljeni na "Južnim vestima".  

Подели на овим сајтовима

Trebalo je i ja da odem u kladionicu. Sve sam isto predvidela - sem za cenzus DJB, ali tu se ne bih za pare kladila, mnogo mi i ova promena profilke :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Paradoksologija рече

Trebalo je i ja da odem u kladionicu. Sve sam isto predvidela - sem za cenzus DJB, ali tu se ne bih za pare kladila, mnogo mi i ova promena profilke :D

Треба искористити привилегију познавања једног од најинформисанијих људи у земљи. ;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...