Jump to content

Препоручена порука

8 minutes ago, Плутон рече

Да се извине ваљда неће, има 2 метра па може лако да му пукне нешто, да се извини можда, не знам.

ima dva metra, al ima i gliste

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, RYLAH рече

@Плутон Неодговорне изјаве, посебно у овој атмосфери. Смејали су се својевремено Томи и Вућићу због џакова, а сад ево већ три листе спремају своје приче о џаковима. Да подсетим, сви су имали своје контролоре свуда и крађа гласова није била могућа.

А стиже 70.000 - 80.000 гласова које тек треба пребројати, где те листе имају мало гласова...

Svi razocarali. Ja ocekivao pricu o centrima moci. :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Aquilius Cratus рече

Svi razocarali. Ja ocekivao pricu o centrima moci. :D

И ХААРП-у којим утичу на опредељење бирача! :))

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, RYLAH рече

@Плутон Неодговорне изјаве, посебно у овој атмосфери. Смејали су се својевремено Томи и Вућићу због џакова, а сад ево већ три листе спремају своје приче о џаковима. Да подсетим, сви су имали своје контролоре свуда и крађа гласова није била могућа.

А стиже 70.000 - 80.000 гласова које тек треба пребројати, где те листе имају мало гласова...

Прошла је поноћ - јел , можда, ти знаш резултате ванредних парламентарних избора у Србији ?

Подели на овим сајтовима

Према последњим прелиминарним подацима Цесида објављеним око поноћи СНС је освојио 49,6 одсто гласова на ванредним парламентарним изборима. Следе СПС са 11,5, СРС са 7,9 одсто, ДС са 5,8 одсто, Доста је било са 5,4 одсто, ДСС и Двери 5,1 и СДС-ЛСВ-ЛДП са 4,9.

Опширније: http://rs.sputniknews.com/srbija/20160424/1105119845/srbija-izbori-biralista.html#ixzz46mixgrQS

Подели на овим сајтовима

CRTA (rezultati): SNS na granici 50%

Autor: mondo.rs

Na osnovu 96% obrađenog uzorka, CRTA je predstavila ovakve procene rezultata vanrednih parlamentarnih izbora.

25.04.2016. | 00:03
A- A A+
glasanje, izbori,Foto: Tanjug/ Jaroslav pap

CRTA (Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost) daje prilično dobre procene preliminarnih rezultata vanrednih parlamentarnih izbora koji su u nedelju održani u Srbiji.

Evo kakva je procena ove nevladine organizacije, na osnovu 96% obrađenog uzorka:

SNS 48,59%

SPS 11%

SRS 7,86%

DS 6,09%

DJB 5,81%

DSS-Dveri 5,09%

SDS-LDP-LSV (Jovanović-Tadić-Čanak) 5,05%

Nevažećih listića 3,2%

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плутон рече

Просто не верујем да неки форумаши чак ни не остављају могућност да је СНС покрао гласове!

Ја се питам да ли је за ове четири године (или колико већ) било једне једине ствари коју они нису покрали, лажирали и обесмилили - лажне дипломе, фантомски пројекти и уговори, фалсификоване личне карте, онај сраман извештај о хеликоптеру, министар здравља убица...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...