Jump to content

Препоручена порука

@cloudking Нико не прича о томе, нити то доводи у питање. Овде се појавују ликови који кажу да су избори покрадени у смислу да су резултати пребројанух гласова фалсификовани и њима смањени освојени проценти, а то је озбиљан криминал и веома тешка оптужба, посебно кад је без икаквих доказа.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Нико не прича о томе, нити то доводи у питање. Овде се појавују ликови који кажу да су избори покрадени у смислу да су резултати пребројанух гласова фалсификовани и њима смањени освојени проценти, а то је озбиљан криминал и веома тешка оптужба, посебно кад је без икаквих доказа.

Не бих да ти кварим забаву, али Радуловић је реко да Вучић одлаже објављивање резултата замајавајући људе преко ЦеСИД-а и да не зна шта спрема и да ће појачати контролу.

И не би било ништа чудно да проба да фалсификује коначне резултате. Фалсификовали су све живо, фалсификоваће и то ако му буде потребно.

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, RYLAH рече

Prema procenama CRTA.rs na osnovu 62% uzorka koalicija oko SNS je dobila 52,95% glasova, SPS i JS 12,14, SRS 7,48, DS 5,82, DSS-Dveri 4,78, SDS-LDP-LSV 4,9 i Dosta je bilo 3,98.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, RYLAH рече

@cloudking Нико не прича о томе, нити то доводи у питање. Овде се појавују ликови који кажу да су избори покрадени у смислу да су резултати пребројанух гласова фалсификовани и њима смањени освојени проценти, а то је озбиљан криминал и веома тешка оптужба, посебно кад је без икаквих доказа.

To ne znam... ali ono sto jeste sigurno je da je brojanje islo na takav nacin da prvi rezlutati brze bolje bombasticno objave pobedu SNS-a. Posle tih objava mnogi su se iskljucili iz pracenja rezultata. 

Simpatizeri SNS-a su bili u fazonu "e to je to, icepili smoih... sad mogu na sapvanje" a protivnici su bili u fazonu "e to je to, pakujem se i odlazim na severni pol zauvek"

A gledaj u narednim satima sta ce da se desava sa rejtingom SNS-a cije su prve objave bile da je osvojio 53%. A Nis jos nije izbrojan... mislim da nije ni beograd...

Mozes ti da kazes da je to nebitno i da ce sutrasnji konacni rezultati da budu definistivni ali ne zaboravi da je prvi utisak jako vazan... Ja sam se takodje upecao na tu objavu o 53%... psovao sam i narod i ddrzavu... a evo vec sad su pali na 49,3% i idu nadole

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Принц Александар Карађорђевић објавио да је гласао за Доста је било републике а сада мало монархија!

Подели на овим сајтовима

22.45 – СНС-у скоро половина на Чукарици

Први прелиминарни резултати на основу 35% обрађених гласачких листића на општини Чукарица:

СНС 46,2

ДС 10,1

СПС-ЈС 8,1

СРС 8,6

ДСС-Двери 9,6

Саша Радуловић 8,1

22.42 – Демократе за сада чувају Стари град

На основу 40% обрађених гласачких листића, Демократска странка води са 30,9 одсто гласова.

СНС 24,9

ДС 30,9

ДССДвери 6,7

СРС 5,0

СПС-ЈС 5,2

Тадић-Чеда 5,4

Саша Радуловић 14,2

22.40 – СНС преузима Савски венац?

Према првим прелиминарним резултатима на основу 50% обрађених гласачких листића, на општини Савски венац, на којој су до сада владале демократе, води Српска напредна странка са чак 11% предности:

Резултати на основу 50% обрађених гласова:

СНС 31,6

ДС-ЛДП 20,7

СПС 8,0

СРС 6,6

Двери-ДСС 5,8

Саша Радуловић 17,9

Изгласајмо народ 3,4

22.38 – Напредњаци воде и у Раковици

Први прелиминарни резултати на основу 50% обрађених гласачких листића:

СНС 45,6

ДС, Тадић, ЛДП, Борко 11,7

СПС-ЈС 9,8

СРС 8,7

Двери-ДСС 6,3

Саша Радуловић 11,1

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Плутон рече

Не бих да ти кварим забаву, али Радуловић је реко да Вучић одлаже објављивање резултата замајавајући људе преко ЦеСИД-а и да не зна шта спрема и да ће појачати контролу.

И не би било ништа чудно да проба да фалсификује коначне резултате. Фалсификовали су све живо, фалсификоваће и то ако му буде потребно.

Изгледа да смо гледали две рсзличите представе. Ја сам гледао човека који каже да је освојио "између 7 и 11 посто", а да је СНС освојио око 40 посто.

Шта ће ДЈБ да ради ако РИК не прогласи те резултате? Хоће ли Радуловић да се извине?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

Изгледа да смо гледали две рсзличите представе. Ја сам гледао човека који каже да је освојио "између 7 и 11 посто", а да је СНС освојио око 40 посто.

Реко је и то, сачекајмо коначне резултате из РИК-а. :)

Управо сада, RYLAH рече

Шта ће ДЈБ да ради ако РИК не прогласи те резултате? Хоће ли Радуловић да се извине?

Да се извине ваљда неће, има 2 метра па може лако да му пукне нешто, да се извини можда, не знам. :)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Плутон рече

ачекајмо коначне резултате из РИК-а.

RIK riknuo.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

у Раковици

Саша Радуловић 11,1

Савски венац

Саша Радуловић 17,9

Чукарици

Саша Радуловић 8,1

Стари град

Саша Радуловић 14,2

Подели на овим сајтовима

@Плутон Неодговорне изјаве, посебно у овој атмосфери. Смејали су се својевремено Томи и Вућићу због џакова, а сад ево већ три листе спремају своје приче о џаковима. Да подсетим, сви су имали своје контролоре свуда и крађа гласова није била могућа.

А стиже 70.000 - 80.000 гласова које тек треба пребројати, где те листе имају мало гласова...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...