Jump to content

Препоручена порука

У изборном штабу ЛДП-а после вести да прелазе цензус, новинарима подељени џоинти...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

И ево је прича о крађи. Крећу и протести изгледа јер имају између 7 и 11 посто...

Куповина гласова, уцене радника у јавном сектору, улазак са попуњеним листићима (заокружена СНС наравно) и сл. су ствари о којима нема полемике, оне су се десиле, постоје снимци, фотографије и други докази.

Подели на овим сајтовима

CeSID: SNS 49,7%, cenzus za DSS-Dveri i DJB /VIDEO/

Koalicija oko SNS je dobila 49,7 odsto glasova, a u parlament će ući još liste oko SPS, SRS, DS, DSS-Dveri i Dosta je bilo navode rezultati CeSID.

Koalicija oko SNS je dobila 49,7 odsto glasova, a u parlament će ući još liste oko SPS, SRS, DS, DSS-Dveri i Dosta je bilo navode rezultati CeSID.

IZVOR: B92, TANJUG, RSE NEDELJA, 24.04.2016. | 10:15 -> 22:57

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Prema osmom preseku rezultata vanrednih parlamentarnih izbora, lista koju predvodi Aleksandar Vučić nema većinsku podršku, njihovi doskorašnji koalicioni partneri iz SPS i JS 11,6, koalicija stranaka oko Demokratske stranke 5,9, a van parlamenta će ostati koalicija LDP, SDS i LSV sa 4,9. U Skupštinu će SRS - 7,7 odsto i DSS-Dveri sa 5,1 odsto.

Prvi put od večeras, CeSID je naveo da je i pokret Dosta je bilo iznad cenzusa, na tačno pet odsto podrške. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ђоле Пролеће рече

Знам то, прошли пут су 4 листе прешле цензус + мањине. (не знам како се рачунају мањине)

Ovog puta će izgleda ipak cenzus preći možda čak 7 stranaka, tako da i veći procenat nosi manje mandata.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Ovog puta će izgleda ipak cenzus preći možda čak 7 stranaka, tako da i veći procenat nosi manje mandata.

Парадоксално :D

Подели на овим сајтовима

Радуловић: Ово са ЦЕСИД-овим објављивањем резултата је замајавање грађана. Прешли смо цензус, а СНС није прешао 40 одсто. Ово је почетак распада СНС-а

Радуловић: Доста је било освојио је између 7 и 11 одсто

Радуловић: Вучић је центар корупције у Србији. Нећемо имати већину у парламенту, али пратићемо његов рад

Опширније: http://rs.sputniknews.com/srbija/20160424/1105119845/srbija-izbori-biralista.html#ixzz46mUWcCQf 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плутон рече

Куповина гласова, уцене радника у јавном сектору, улазак са попуњеним листићима (заокружена СНС наравно) и сл. су ствари о којима нема полемике, оне су се десиле, постоје снимци, фотографије и други докази.

Не зајебавај, леба ти. Лик пенио кко је ДЈБ на изборима освојио између 7 и 11 посто, али их покрали Цесид и Вучић. Толико лоше податке сигурно нема. Значи да се спрема за протесте унапред јер је сконтао отприлике да за мало неће да пређе цензус.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, GeniusAtWork рече

мени нико није тражио личну карту пре гласања. Мало ми то чудно...

Мики Манојловић уместо личне карте на гласање донео авион..пише Њуз. :smeh1:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, GeniusAtWork рече

Гласао сам за Радула! У тренутку док сам заокруживао број 17, кишни облаци се одједном разиђоше и сунце обасја целу просторију...кроз отворен прозор улете врабац, слете на гласачку кутију за парламент и поче предивно цвркутати...

:sunce::sunce::sunce::sunce::sunce::sunce::sunce::sunce::sunce::sunce:

Nego sta bi, kad se glasa za stranku koja maltene samo tvituje. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...