Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Natasa. рече

Ih, njoj ne možeš da priđeš, budi realan :smeh1:. Žena u Srbiji koja je starija od tebe 15+ godina.

Mada ne treba se opterećivati mišljenjem crkve kad je venčanje u pitanju. Sve pre samog čina je čista birokratija i novac. Šta kao reći će da ne može. Naravno da neće.

Ma kaki ne mogu,skoro sam čitao neki intervju pominje nekog drvoseču sa nekog pravoslavnog foruma....:cheesy3::)):ani_biggrin::0205_whistling:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Kratos рече

Ma kaki ne mogu,skoro sam čitao neki intervju pominje nekog drvoseču sa nekog pravoslavnog foruma....:cheesy3::)):ani_biggrin::0205_whistling:

Žene vole oficire :D

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Natasa. рече

Pa kad gledaš peglani instagram. Dobro de, to je bilo samo jednom, daj šansu i drugima :).

Cuti gde jednom... Zato sam i face ugasio. Od sada prvo se gledamo. U oci duboko. A onda se donosi odluka kako i sta :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

On 01/07/2016 at 16:19, Данче* рече

@PredragVId @Рапсоди

Честитам вам људи од срца, пази кад сам прва провалила да има нешто међу вама..е сад ми је  још драже, живи и здрави били! :pucpuc2::smil443643319dc3d:

:mahmah:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Ja nisam neko ko može i treba da meri nečiju pobožnost, ni licemerje, ali ono što mene navodi da nekoga proglasim za prepodobnog je količina blagočestive patetike koja se vidi u pisanju.

Imaju one fraze "ah", "oh", "avaj" i one floskule tipa "Ah kako smo zahladneli", "Oh, srca su nam skamenjena...".

Не кривим те брате, само објашњавам шта је заправо тај израз. И сами монаси се грозе тих ствари о којима ти овде причаш, и они се такође смеју таквим појавама. А они који су заиста носили ту титулу су били све само не такви којима се тај епитет данас качи као пежоративан.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Не кривим те брате, само објашњавам шта је заправо тај израз. И сами монаси се грозе тих ствари о којима ти овде причаш, и они се такође смеју таквим појавама. А они који су заиста носили ту титулу су били све само не такви којима се тај епитет данас качи као пежоративан.

Verovatno hoće da stignu taj stadijum pobožnosti na brzinu, pa deluju nakaradno...ili samo 'oće da se udaju i briga ih za pobožnost u suštini:)).

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Никола Поповић рече

Cuti gde jednom... Zato sam i face ugasio. Od sada prvo se gledamo. U oci duboko. A onda se donosi odluka kako i sta :D

Teško je danas omladini da se nađu, sve se pegla i previše insistira na sreći. Sve mora da bude lepo, svi su srećni, svaki dan je pobeda, fazon Jelene Đoković...ko bre tako stvarno živi.

Подели на овим сајтовима

ja već neko vreme razmišljam da predložim ženi da počnemo da se muvamo preko interneta. Da osvežimo malo bračni život.

Kao ja njoj napišem."ćao, lepasi."

Ona:" Mrsh !"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Teško je danas omladini da se nađu, sve se pegla i previše insistira na sreći. Sve mora da bude lepo, svi su srećni, svaki dan je pobeda, fazon Jelene Đoković...ko bre tako stvarno živi.

Ма што кажу стари - бучи нам глава! Полазим од себе често. Нема ту неког рецепта или дозволиш или ти се деси. А јес' лепше кад се деси, нема шта :)

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

https://www.youtube.com/watch?v=ndsa07I2EwA

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

ja već neko vreme razmišljam da predložim ženi da počnemo da se muvamo preko interneta. Da osvežimo malo bračni život.

Kao ja njoj napišem."ćao, lepasi."

Ona:" Mrsh !"

Па онда размените по коју фотку.. Чисто да зачините мало ;)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Никола Поповић рече

Па онда размените по коју фотку.. Чисто да зачините мало ;)

Da, samo ja ne bih slao svoju fotku ...sto i od nje ocekujem.

To je moja fantazija. :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

DaDa

Da, samo ja ne bih slao svoju fotku ...sto i od nje ocekujem.

To je moja fantazija. :D

Ош да се дописујеш са мном?

Добићеш фотке прелепе манекенке са којом се дописујеш, и слике свих локација, монденских летовалишта и џет сет журки које редовно посећујем.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, RYLAH рече

Ma naravno, i bogati plaču, ali je lakše plakati u Ferariju. 

Pričala mi sestra da je letos postojala neka popularna fotografija na instagramu, devojka na labudu u bazenu (labud kao ležaljka naravno hahahaha). Neke njene dve gimnazijske drugarice odu na more i rešile devojke da naprave fotku. Odu u neki ekskluzivni hotel, nekako prođu kao posluga, slikale se u tom bazenu u čuvenoj pozi i otišle odande u svoj smeštaj. Eto, to je slika instagrama - fake, peglano, svi srećni i sve lepo.

Подели на овим сајтовима

neon-mirror-messages-here-not-there-cami

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...