Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Neša_ рече

Kad malo bolje pogledaš, tu i nema ništa posebno i neprirodno. Naročito za stvarne vernice.

Kod stvarne vernice ako je ono baš po PS onda jedno pola godine nema ni keksa.:DMada dobro 100 ljudi 100 ćudi.Ko voli nek izvoli.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 51 минута, Neša_ рече

Kod većine je to samo fora za javnost.

Nisi mi rekao za starosnu granicu kod žena, o, dubokoumni čoveče :ani_biggrin:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Neša_ рече

A šta hoćeš da kažeš? Da se privlačnost između muškarca i žene zasniva na nekim komplikovanim mehanizmima?

Ništa tu nema komplikovano. Samo žene od toga prave senzaciju, često preuveličavajući detalje.

Nemam potrebe da postavljam bilo kakve granice, jer njih postavljaju žene, ali često ne tamo gde treba, pa kad rode dete i ostanu same, onda im kriv ceo muški rod.

Tvrtko, pitanje je vrlo jasno. Muškarci su ti koji najčešće postavljaju starosnu granicu u korist mlađih žena. Znaš o čemu pričam, nemoj da se vadiš i praviš se lud. Ti si muškarac koji je prešao tridesetu. Koja ti je starosna granica za ženu? Sigurno nećeš biti sa bakom od 80 godina. Batali me romantike i odgovori na pitanje, dubokoumni čoveče.

Подели на овим сајтовима

Samo da vam kažem, zanimljivo je što zajedno imamo priliku da se ,,domunđavamo'' - s komentarima. Ali najbolje je da koristimo prilike da privatno razgovaramo sa nekom osobom, makar putem čatova ili privatnih poruka.

Ubrzo zatim, ako je sve kako dolikuje po osećaju svakog od nas, treba se dogovoriti za što skoriji sastanak. Ako može - ,,dalje'' - može, ako nešto ne može - ne može, ali zato ovaj forum služi.

A za ovu gornju poruku, tu se stvari podrazumevaju, makar u maloj normali, racionalno. Ako su muškarci slobodni posle 33. godine, onda je razumljivo da potraže zrelu ženu već od 18 godina.

Sveštenik za venčanje pita za godine i gleda razliku, pa je do 15 godina normalna razlika, a sve preko toga mora da uputi na blagoslov lokalnog episkopa. Verovatno ima nekakvo rešenje i za razliku kada je starija žena, možda može biti isto.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Nale, ne nasedaj na trolcinu

giphy.gif

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Bez obzira na lične uvrede, na taj nivo komunikacije koji ti forsiraš, neću da se spuštam. Takođe neću komentarisati ni tvoja nagađanja. 

Jaaaoooo jadan mali Tvrtko :)).

Plitak si bre kao tacna trolčino jedna, ovde si došao da nam prosipaš vrednosne sisteme.

Znaš šta žene mrze...doduše kad provale? Mizerne tetke u telu muškarca. Pa ti kukaj nesrećo jedna.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Danijela рече

Nale, ne nasedaj na trolcinu

giphy.gif

Ma nemam ja ništa protiv kvalitetnog trola, provaljen je on odavno. Ali ovo prosipanje je da odeš u wc. Tetka jedna obična.

Подели на овим сајтовима

Ок, људи (и модератори) хајде да мало спустимо лопту на земљу.

Сви добро познајемо и Твртка и Нату, али када би занемарили имена и узели само написано (црно на бијело), одн. да је такве ријечи хипотетички форумаш А упути хипотетичком форумашу Б (гдје А није омиљени а Б дежурни омражени члан), било би разлога за опомену.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Istina al ova situacija izmedju hipotetickog forumasa A i hipotetickog forumasa B je egal.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, 3006 рече

Не бих рекао да су егал. Једно су ставови, макар и накарадни, а друго директно обраћање, да не кажем вређање.

Mislim da se nisam obraćala vama.

A ovaj je obična pasivno agresivna tetka. I šta on ne vređa? Samo to radi na kvarno.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Goku рече

Ок, људи (и модератори) хајде да мало спустимо лопту на земљу.

Сви добро познајемо и Твртка и Нату, али када би занемарили имена и узели само написано (црно на бијело), одн. да је такве ријечи хипотетички форумаш А упути хипотетичком форумашу Б (гдје А није омиљени а Б дежурни омражени члан), било би разлога за опомену.

E jadan je taj ako mu treba odbrana. Podseća me na one ljigave likove koji izazivaju na kvarno, pa kad ih čačneš onda jadni oni.

Tetka je eufemizam za...

Подели на овим сајтовима

Quod licet Iovi, non licet bovi.  - очигледно вриједи на форуму. (да се мало правим паметан латинском цитатима)

Правда за Млађонија!

Идемо даље. Опростите сви на off-u.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Goku рече

Quod licet Iovi, non licet bovi.  - очигледно вриједи на форуму. (да се мало правим паметан латинском цитатима)

Правда за Млађонија!

Идемо даље. Опростите сви на off-u.

E ovo je uvreda, nemoj da se vređamo, jadna ja, muškarci me napadaju. Branite me, udružili se protiv mene jadne. Vi muški samo napadate...e tako zvuči Tvrtko.

Mladen neka je zdravo i daleko.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...