Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, Milan Nikolic рече

Sveštenik za venčanje pita za godine i gleda razliku, pa je do 15 godina normalna razlika, a sve preko toga mora da uputi na blagoslov lokalnog episkopa. Verovatno ima nekakvo rešenje i za razliku kada je starija žena, možda može biti isto

Ovo prvi put čujem i mislim da je čista glupost.Šta ima sveštenik ili episkop da se pita kolika je razlika?Ako je njoj i njemu ta razlika ne smeta po čemu on pozvan da odlučuje da li je ta razlika normalna ili ne?:vrtiglavu:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Kratos рече

Ovo prvi put čujem i mislim da je čista glupost.Šta ima sveštenik ili episkop da se pita kolika je razlika?Ako je njoj i njemu ta razlika ne smeta po čemu on pozvan da odlučuje da li je ta razlika normalna ili ne?:vrtiglavu:

Pravilo Crkve je +/- 15 godina. Za drugo od toga pita se direktno episkop za misljenje i blagoslov.

I naravno da mora da se pita, ljudima svasta moze da ne smeta, pa opet mnogo od toga bude lose, a ne retko i vrlo bolesno. Znas na sta mislim.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Muramasa рече

Ja mislim da su žene u stanju da osete patetiku i kuknjavu kod muškarca i da ih takvi karakteri automatski odbijaju. Sve i da nisi golja i da si dobar da te na leba maže, ako zakukavaš i patetišeš, nemaš šanse kod nje.

Mene je to odbilo od devojke, a devojkama se donekle patetika i može tolerisati.

Ma da, zato sam ga i nazvala kukavnom tetkom, za bolje i nije. Kuka kuka i posle ga žene mrze. PU!

Mada ustvari samo troluje, ali toliko loše da je to fuj.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Kratos рече

3.jpg

Nakaradno

Подели на овим сајтовима

@Goku

Prebačena poruka...

пре 50 минута, Goku рече

Ма добро, да сада не испадне да се ви правдате мени, надам се да сте схватили зашто сам писао.

Тек сада су ми се учиниле оправданим жалбе неких чланова на двоструке аршине.

Небитно, боље да нисам ништа ни писао, оде Твртко на хлађење због мене а Наташа ће ме вјероватно "замрзити" (ако већ није). Тако да се извињавам свима.

Ако може једно конкретно питање : ко је Терминатор, сајт администратор? Неки постојећи/стари форумаш са новим профилом? (не очекујем конкретно име и презиме, разумије се :) )

Naravno da te neću zamrzeti.

Evo ovako...taj Muramasa konstantno proziva Jessy i Nenada, da li se neko ljuti-ne. On to radi sa merom. Koliko puta mi je Kordun rekao da sam žena traktor, je l se ljutim? Naravno da ne, to je činjenica, otvoreno rečeno, fer plej. Kordun nema takta ponekad, ali nema podmukle pasivne agresije plus što ima sjajan smisao za humor. Umemo svi da budemo opaki na jeziku, ali nema podmuklosti i niskih prozivki.

Što se Tvrtka tiče, prvo lik je trol...ALI, napravio je alterego jedne obične pasivno agresivne kukavne tetke koja čačka, čačka, dobije po nosu i onda kuka, kuka i ne prestaje da igra po mozgu. ... Izigrava bogzna kakve vrednosne sisteme, koje ne može da uzvrati, a kad ga pitaš otvoreno za neke standarde, onda "neće da se spušta na taj nivo komunikacije"...pa znaš šta......Ja nemam tu žensku bolećivost i potrebu da prigrlim ceo svet. Ako ovako pasivno agresivno proziva žene, briga me i za njegov težak život, briga me što ne može da nađe devojku i za njegove frustracije.

Измењено од RYLAH
Нема потребе за овим.
Подели на овим сајтовима

Ма све у реду Нато, не требаш се ти мени правдати, извини што си ми ти конкретно била повод.

Зато сам и написао оно "Сви добро познајемо и Твртка и Наташу"; али опет стоји и оно да, када би се замемарила имена оно што је написано није у реду.
Барем ја мислим да није.

Опет, баш некако и нисам очекивао од тебе (баз обзира на темперамент :) ), јер си сама била на мети банованог форумаша кога споменух претходно.

Елем, да се извињавам и теби и Твртку и администрацији ћу још једном поновити, најискреније (а свако од вас набројаних нек' сам види шта му може стати под капу :) )

Па да се, ако немаш ништа против вратимо теми. 
Ето, нпр, како сте се ти и твој супруг упознали (наравно, ако не сматраш да је питање превише лично), ФБ или нешто друго? 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Goku рече

Ето, нпр, како сте се ти и твој супруг упознали (наравно, ако не сматраш да је питање превише лично), ФБ или нешто друго? 

Ovde. Izrazio je želju da mu identitet bude u tajnosti. Verovatno me se stidi :)).

Подели на овим сајтовима

Мени када би неко рекао да тролујем као тетка, ја бих био поласкан. Тетке умеју добро да закувају, је ли тако Мурамаса.? :D

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Natasa. рече

3.jpg

Nakaradno

Ti ko i pravoslavni džedaj Obi odmah extremne primere insinuiraš.:DJa sam više mislio na situaciju ono recimo on 45 ona 20,25 ili obratno neka kuguarka od 40 i kusir sa nekim od 25.Recimo ljudi se iskreno zavoleli,sve ono hrišćani.Šta onda radi episkop?Vrši procenu dal je ta ljubav prava pošto čim je tolika razlika mora da je lova u pitanju i brak iz interesa ili ne znam ni ja šta a ako je 15 godina razlike onda je to sigurno prava ljubav?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Н И Н Е рече

Мени када би неко рекао да тролујем као тетка, ја бих био поласкан. Тетке умеју добро да закувају, је ли тако Мурамаса.? :D

Polaskan kao muškarac, a ne da se vređaš kao neka tetka :)).

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Polaskan kao muškarac, a ne da se vređaš kao neka tetka :)).

Ја се вређам као тетка са Алцхајмером. :D

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Natasa. рече

Ovde.

Сјајно!!!

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Kratos рече

Ti ko i pravoslavni džedaj Obi odmah extremne primere insinuiraš.:DJa sam više mislio na situaciju ono recimo on 45 ona 20,25 ili obratno neka kuguarka od 40 i kusir sa nekim od 25.Recimo ljudi se iskreno zavoleli,sve ono hrišćani.Šta onda radi episkop?Vrši procenu dal je ta ljubav prava pošto čim je tolika razlika mora da je lova u pitanju i brak iz interesa ili ne znam ni ja šta a ako je 15 godina razlike onda je to sigurno prava ljubav?

Gledaj dugoročno. Klinka od 20 sa čičom od 40 nema šta da radi. Ok, malo će da joj pokaže kako život funkcioniše, malo će da putuju, dobiće neku krpicu...a kad poraste? Neće joj više biti potreban, učenica će da prevaziđe mentora i krenuti svojim putem.

Što se tiče kuguarke i klinca, ista situacija. Malo ga poduči, pokaže mu dobar sex sa iskusnom ženom, on poraste i krene da juri minimum svoje godište, ako ne i mlađe. Šta će joj to u životu? Biće ostavljena kisela matorka zbog mlađe. 

Prevelika razlika u godinama nekako ne biva na duže staze, naravno nije isključivo pravilo. Uglavnom je to mentorstvo pomešano sa ljubavlju ili interes. Zamisli sebe sa ženom starijom 15+ godina...može li ti ljubav biti izgovor?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Ne bih znao, nikada nisam trolovao iz te pozicije, a zakuvavao sam kao prepodobni i kao satanista.

Sad mi pade na pamet da nisam kao prepodobna tetka. :)

Ne pristaje ti, ne spuštaj se na taj nivo :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...