Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Neša_ рече

Svakoj lepoj ženi je lako da nađe muškarca ili muža.

Daj covece okreni se oko sebe, koliko lepih devojaka samo i nesnadjeno. 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Neša_ рече

Svakoj lepoj ženi je lako da nađe muškarca ili muža. Samo je pitanje koliko vremena će se zadržati sa njim.

Ajde ti malo skrati jezičinu.

Подели на овим сајтовима

ljudi, ko je Nesa, i sta mu se desava? jel ovo stvarno Tvrtko?

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Никола Поповић рече

vecita trka, ko je gori u ovom veku ili nesnadjeniji - muskarci ili zene. Nemam pojma, samo znam da svi pucaju na visoko. 

Fake neki period, peglani instagram, preterano insistiranje na sreći...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Никола Поповић рече

ljudi, ko je Nesa, i sta mu se desava? jel ovo stvarno Tvrtko?

Ma da bre :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Fake neki period, peglani instagram, preterano insistiranje na sreći...

priznacu da sam se par puta smorio kada sam se tako upoznao sa nekom devojkom preko neta. Ovamo neke fotke boli glava, holivudski osmesi, a fina preko poruka... Ne razumem zasto to neko toliko potencira. Ispadam onda i ja kreten koji samo trazi fizicku lepotu, a nisam takav. Ali brate! Stavi sebe kakva/kakav jesi, kad-tad ljudi ce te videti. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Ma da bre :smeh1:.

ccc... Tvrtko, Tvrtko... stari je to lisac.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Od svih sa kojima sam se ovde "upoznavao", samo jedna se nije folirala.

I šta sa njom? Ni ona ti ne valja?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Никола Поповић рече

ccc... Tvrtko, Tvrtko... stari je to lisac.

A mi budale pa se ložimo :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Никола Поповић рече

priznacu da sam se par puta smorio kada sam se tako upoznao sa nekom devojkom preko neta. Ovamo neke fotke boli glava, holivudski osmesi, a fina preko poruka... Ne razumem zasto to neko toliko potencira. Ispadam onda i ja kreten koji samo trazi fizicku lepotu, a nisam takav. Ali brate! Stavi sebe kakva/kakav jesi, kad-tad ljudi ce te videti. 

Pa je l toliko bila grdna uživo ili samo prevelika razlika?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Natasa. рече

Pa je l toliko bila grdna uživo ili samo prevelika razlika?

pa nije, nego prosto drugacija. i niza. i onako malo prosta. ma poslednji put sam to uradio! 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Neša_ рече

Ona je sasvim O.K., ali ima svoje kriterijume. Kao i svako žensko.

Žene su te, koje biraju.

A ti nemaš kriterijume, daj šta daš :smeh1:?

Kako ti ona komšinica?

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Никола Поповић рече

pa nije, nego prosto drugacija. i niza. i onako malo prosta. ma poslednji put sam to uradio! 

Pa to, prevelika razlika u odnosu na instagram. Što poslednji? Koliko samo ovde ima sklopljenih parova i brakova. Samo nemoj instagram da gledaš, to je sve peglano, peglane face, peglan život...veze nema sa stvarnošću.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Samo nemoj instagram da gledaš, to je sve peglano, peglane face, peglan život...veze nema sa stvarnošću.

amin sestro! :D 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Neša_ рече

Imam kriterijume: da ne konzumira duvan, alkohol, drogu, da nije tetovirana, da nema kuglice na licu, pupku i gde ih već sve ne stavljaju, da nije folirantkinja, da ne provocira svakog muškarca koji joj se svidi, da nije materijalista...

Malo li je :smeh1:

Reklo bi se da si težak za saradnju :smeh1:.

High maintenance Tvrtko :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...