Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 10.4.2016 at 1:22 PM, Срђан Шијакињић said:

Него, ја сам прилично сигуран да не постоји други Срђан Шијакињић, макар не на Фејсу, јеси сигурна да није рецимо Срђан Шијаковић?

Onda si to ti... :D

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 6.4.2016. at 9:43 AM, Goku said:

Дакле реалност, није увијек лако али јесте увијек лијепо. Примјера ради, јутрос ме  из******* (ријеч је мало проста за форум) кад сам кренуо из куће на посао, љут ко паприка... али једва чекам да је пољубим кад дођем кући :) Њу, такву, не ону "идеалну" коју сам замишљао и чекао.

јер...

20503_10151326190905155_267572793_n.jpg

Подели на овим сајтовима

On 4/10/2016 at 8:30 AM, drvce said:

A, je l treba da ta dusa ima i pratece (dobro=socno) telo, ili ti bilo koja, freefloating dusa odgovara, neovisno od polnosti koju naseljava?

haha kakvo pratece dobro telo? Bitno da je ona razmuna, dobrog srca, izgled danas i nije toliko bitan....

Подели на овим сајтовима

Novac i zena? Pa i nisu bas sve takve, samo se tesko nalaze :)

Ja lako mogu da crncim i dan i noc nedelju ili dve, da bi zaradio puno novca. Ali nije to, to kada izadjes da bi se proveo i imao pored sebe zensko dok je novcanik ili dzep pun. Sta ce se desiti sutra dan kada sav novac ostane tamo gde ste izveli zensko, ponovo jovo na novo hahaha. Takva decija razbacanja sam davno jos pre 15 godina prosao, ali sad vreme je da se zivi razumnije....

Svi smo mi to nekad prosli, nekima je to ostalo usadjeno u zivot.

Подели на овим сајтовима

On 4/5/2016 at 18:01, Џуманџи рече

какво капирање без размењивања речи???

Сад видим да је тачно, данас сам морао да размјеним мали милион ријечи да би ме "сродна душа" разумјела. Не зато што је глупа или споро конта, али постоје и такви тренуци када се не може све рећи ни са мало ријечи, а камоли без њих! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

"Сродна душо" јави се!! - еЕе хеј, има ли кога у овој густој, хладној и мрачној шуми? Ох ево иду неке чупаве животиње. Биће баш ... Мњац, мњац!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Помаже Бог,

Инжењер по занимању, 43 године стар, живим у Београду, нормалан у сваком погледу.
Тражим озбиљну девојку за брак. Нисам се женио, немам деце.
Православље је за мене начин живота а не форма и обичај.
Ако има заинтересованих девојака за упознавање јавите се.

Свако добро.

Подели на овим сајтовима

Знам једну Марију и Једног Пеђу који су се недавно упознали баш на овом сајту и планирају венчање за Петровдан, тј. за непуне 2 недеље. Он се баш сад за викенд спрема да је проси код њених и има малу трему. Она је једна дивна и вредна душица а он је скроман момак. Побожни су и нису из истог града и нису баш ни млади. Па ето, ускоро се спремају да заједно понесу заједнички крст брака до своје личне Голготе, путем васкрсења њихове будуће мале породичне заједнице. 

Овим путем бих хтео да дам подстрек свима онима од нас овде који гаје међусобне симпатије, да не оклевају већ да покушају у искреној намери да склопе брак на ЖРУ, јер ово је дивно место, управо баш за то. Такође бих издвојио ове дивне људе које сам овде упознао а који редовно пишу на разним темама. Скоро сви су на сајту Поука, православни и већи део их је ожењених и срећно удатих, и сигуран сам да ће вам управо они и највише помоћи. То су изузетно миле и драге особе, начитане и изузетно духовно потковане које разборито пишу, и могу слободно рећи, чине један осредњи Интернет град - Поуке.орг са око 18.000 чланова. Е па, ето,  да вас ободрим још једном, и да вас подстакнем, да вашу срећу потражите баш овде у нашој највећој православној интернет заједници. Није успео само ко није пробао. И ономе се није отворило ко није ни покуцао. А дало се није само ономе ко није ни питао. Па ето, читајући на ову тему, нашло се доста постова православних чланова који су брак склопили на овом сајту, то јест, који су се овде и упознали. Можда вам је баш то гаранција, да ћете наћи побожну и православну особу којој можете веровати и на коју се можете ослонити у животу. А све остало препустите Богу, то је и онако његова брига. Е па још једном да вам пожелим срећу и да се помолим за вас. И слава Богу за све.

Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, PredragVId рече

Знам једну Марију

`начи Рапса се зове Марија :)))

Подели на овим сајтовима

@PredragVId Čestitam od srca, i nek vam je sretno i blagosloveno. Zaista, mnogi su brakovi sklopljeni ovde, mnoga doživotna prijateljstva rođena. Vrijedno je ovo mjesto. 

Подели на овим сајтовима

@PredragVId @Рапсоди

Честитам вам људи од срца, пази кад сам прва провалила да има нешто међу вама..е сад ми је  још драже, живи и здрави били! :pucpuc2::smil443643319dc3d:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, PredragVId рече

У бре Милане препаде ме са том елисом.

Дијана хвала ти.

Ne priznajem dok Rapsa ne "lajkminuje" :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...