Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Кад се бирају по интелекту, интересима или каквој сличној сродности, то са душом мало везе има.

Кад најпре Бога траже, верујем да имају најупућенијег "проводаџију" :) 

Реално можда ми Хришћани највише фантазирамо али биће да је то последица загледаности у Небо :)

Подели на овим сајтовима

Ја нашао једну.  

Нека вам је са срећом!

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

A šta ako ti namerno namesti kuravu?

pa ima svega pa i sveštenika sa više brakova, 
ipak mislim da nije ništa stvar garancije nego stvar vere.
Šta bude biće i kakvi smo tako ćemo i "pregurati"...
Подели на овим сајтовима

Da bas tako upoznavanje srodne duse preko interneta, sta mislite o tome dal je moguce?

Ja koliko vidim internet je pun prevara od strane svih koji se predstavljaju kao da su od zlata i najvece dobrice

a u stvari su prevara i cinizam. Hajde malo da pojasnimo sustinu srodne duse i upoznavanja....

P.S Nemam nista protiv kada bih nasao srodnu dusu po pitanju dobrote na internetu. Ako bi bilo sudjeno, voleo bih da upoznam jednu svoju a da je pravoslavna, slobodno moze da mi se javi u privatnoj poruci....

Могуће је. Само треба пуно среће , а и мало храбрости.

Има тога што си написао, али ниуком случају не можеш да изведеш неки генерални закључак. Иза сваког писања стоји човек са свим својим манама и врлинама ( осим ако није бот. Па ваљда нисмо такве среће да набасамо баш на њега "мајка му стара) :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ne govorim o tome, nego da izmoli devojku od Boga i ovaj mu uvali nevernu i promiskuitetnu.

Чу, ували . Поклоњеном коњу се не гледа у зубе. То је врхунац безобразлука . Ако мислиш да можеш боље, иди па тражи сам . 

Подели на овим сајтовима

Manji je bezobrazluk nego da se žena poredi sa konjem.

Замисли ти неком напишеш програм, скроз за џабе,  добра основа , само да се мало надогради и персонализује . И онда , замисли да тај неко иде около и прича: " Мурамаса ми увалио лош програм, ништа не ваља, захебо ме тотално " а добио га без динара. И што је још најгоре, програм добар, само је овај тип лењ и мрзи га да се потруди да научи да га користи, очекује да му све ти завршиш . 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

дакле почели смо са сродним душама

а сад некако учимо о томе да човек личне жеље неопрезно изговара у тренутку такозваног надахнућа

и то ставрно као неки програм, ово наше време програмерско

а што се тиче Љубави

она блага у срце дође

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ima jedna istinita prica, napisacu je ovde, a ako sam promasila temu, onda brisite, premestajte, kako hocete...

Naime, jednoj devojci sam toplo preporucila ovaj forum i ona je obitavala ovde, mada nije pravila nalog. Citala je tu sta se pise i ''zapalo joj je za oko'' pisanje jednog decka. Sve se to njoj svidelo itd. Onda je pokusala da ga nadje na FB (a gde bi pa drugo), posto se on ovde predstavljao svojim imenom i prezimenom. Medjutim, nije znala kako izgleda, jer nije dao ucesce na temi ''Slike forumasa'', pa je tako poslala zahtev za prijateljstvo nekom tamo decku, koji se tako isto zove i preziva. Odmah su utvrdili da on nije taj famozni Super Mario sa ovog foruma, ali su nastavili da se dopisuju...

I sada su vereni.

:)

Taj nas forumas, naravno, pojma nema da je on bio put do ovog braka ili mozda propustena prilika. :)

EDIT: Hajde, reci cu, radi se o Srdjanu Sijakinjicu. :)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Mislim da nije problem toliko pitanje internet upoznavanja (pre ili kasnije izađu karte na videlo), nego više pitanje srodne duše, ko je za nas ta srodna duša, šta ona za nas predstavlja? Mišljenja sam da je to ta osoba koju smo mi zavoleli, ne neka suđena i zacrtana u zvezdama ili nekim knjigama. Slažem se, Bog sigurno zna ko je za nas dobar, ali valjda stoji nešto i do nas...

Vidim pominju ljudi internet kao mesto puno laži i prevare... Pa ni svet nije ništa drugačiji. Ali ima i lepog i dobrog. Istina, ja se nešto ne ubih baš od traženja (sad mislim na upoznavanje :D ), ali lep može da bude ovaj život, i dobar, ako umemo, il bar hoćemo da umemo...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...