Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, АлександраВ рече

ок, могу и ја тупсон некада да испаднем :stadaradim:

Ma ja volim take fore Alex

:)))

Takav sam, šta mogu

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Драшко рече

Takav sam, šta mogu

Па и ми тебе таквог волемо, па макар и тупсони испали, барем ја :smeh1::mahmah:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

ИЛИ СЕ УПОЗНАЈТЕ ИЛИ НЕМОЈТЕ ДА СЕ СВАЂАТЕ ОВДЕ :)

Pa nece da se upoznaju i vezu brakom. Samo mrse kucinu, prosipaju svoj cemer i jad. Lepo neko rece da takve mracne ljude niko ne zeli u svom okruzenju pa makar imali i zdravlje i lepotu i pare.

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Danijela рече

Pa nece da se upoznaju i vezu brakom. Samo mrse kucinu, prosipaju svoj cemer i jad. Lepo neko rece da takve mracne ljude niko ne zeli u svom okruzenju pa makar imali i zdravlje i lepotu i pare.

Замисли само колико је због таквог става, људи напустило Цркву. Јадна Црква, и јадни Бракови.

Да изузмемо оне који не знају шта ће све са парама, па налазе ''решење'' и опстају као ''заједница''. А Црква нема везе са тим, него чиста трговина, далеко, далеко, далеко од ,,заједнице''.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Neša_ рече

Podseća na moju komšinicu.

Samo što moja komšinica nema takvo lanče. I mlađa je prilično.

Svako selo ima svoju Malenu :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Neša_ рече

Neki 'oćemo, a neki nećete. 

Za ovo poslednje grešiš.

Što se tiče zdravlja, znam za slučaj da su devojke spopadale momka za koga su znale da ima sidu i da je bio sa veoma velikim brojem žena. Naravno, on je bio bogat, lep i zgodan.

Samo ti sve i najbolje znas.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Neša_ рече

Što se tiče zdravlja, znam za slučaj da su devojke spopadale momka za koga su znale da ima sidu i da je bio sa veoma velikim brojem žena. Naravno, on je bio bogat, lep i zgodan.

Ovo mi djeluje suludo. 
Znam da postoje žene koje ne prezaju od ničega, zarad materijalne sigurnosti, ali mislim da ova tvrdnja zvuči labavo, jer i one takve vode računa o svom životu. Ma kako bile karakterno loše, nisu lude, jer ovo što si naveo je ravno suicidu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Ayla рече

Presrijećeš li je biciklom ili sjekirom?

Pogledom :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Muramasa рече

Ja bih hteo, ali hoću normalnu devojku, a ovde su u opticaju samo hodajuće svetiteljke.

Obrati pažnju malo i na ove hodajuće veštice,valkire poput Ajle...:D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Dok je biciklom, ili sjekirom ne udariš, neće te primijetiti, Kratose.
Malena je Malena. :)

Ništa bez sikirčeta onda :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kratos рече

Obrati pažnju malo i na ove hodajuće veštice,valkire poput Ajle...:D

Hoćeš ti jedan spell, vidim ja. Ne ljuti vješticu.

Управо сада, Kratos рече

Ništa bez sikirčeta onda :D

...i pusti bradu, djelovaćeš zrelije i mudrije. Ovako slaba vajda i sa sjekirom.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Hoćeš ti jedan spell, vidim ja. Ne ljuti vješticu.

...i pusti bradu, djelovaćeš zrelije i mudrije. Ovako slaba vajda i sa sjekirom.

Oćeš i ti sikirče vidim ja.:D

Bradu ne puštam upravo je znam da privlači te demonske žene,sledbenice Lilit.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...