Jump to content

Internet-upoznavanje srodne duse

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Muramasa рече

A kako bi bilo da malo poradi na tom fizičkom izgledu? Valjda je normalno da neko ne želi da bude sa skrndeljom.

Ne budi plitak, i taj skrndelj ima dušu :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 минута, Muramasa рече

Ja bih možda i ušao u takvu kombinaciju, ali je problem što mene privlači kada je devojka suprugicasta, ali to nije moguće u tom tipu veze.

Da li si ti suprugicast?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 12/20/2016 at 6:53, Neša_ рече

Dok sa druge strane, neko ko je iskren i dobar, često je pogodna meta za laž, obmanu, omalovažavanje, ruganje, ili u najmanju ruku ignorisanje, ako nije dopadljivog fizičkog izgleda.

Није мета зато што није допадљивог физичког изгледа, него зато што је потчињен идејама ("добар, искрен човек"). :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Muramasa рече

Samo devojka može da bude suprugicasta. To znači da je kao suprugica.

Mozes li da navedes primer iz medija neke devojke koja je po tim tvojim kriterijumima suprugicasta?Bas me zanima sta to znaci i kako to izgleda.

• Волим 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Muramasa рече

Samo devojka može da bude suprugicasta. To znači da je kao suprugica.

Šta ti nudiš zauzvrat?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Muramasa рече

Dobro pitanje.
Ne bih mogao da se zaletim da kažem da nudim ljubav, jer nisam siguran kako to izgleda, ali bih odmah mogao da kažem da nudim poštovanje, stabilnost, finansijsku i drugu sigurnost za porodicu.

Nemam neku visinu (između 175 i 180), ali gledam da izgradim moćno telo, tako da tu dobijem dopadljivi fizički izgled, ali kao sporedni efekat praktične i realne snage, ne samo radi izgleda.

To je vrlo suprugičasto sa tvoje strane :D.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Muramasa рече

Trenutno ne mogu da se setim ni jedne.

Za početak, suprugicasta devojka je verna i dovoljno normalna da ne vara i da ne toleriše prevaru. Sad je zanimljivo pitanje kako fizički izgleda. Nije ni mršava, a ni debela, nego malo zaobljena, kao Kate Winslet u Titaniku, sa bući-bući obraščićima. Naročito je poželjno da ima lepe ruke.

Ocekivala sam nesto mnogo zahtevnije. Sa ovim karakteristikama mozes minimum 50 devojaka da imas istovremeno. Samo da one ne znaju jer takve devojke to ne tolerisu :D

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Muramasa рече

Nemam neku visinu (između 175 i 180), ali gledam da izgradim moćno telo, tako da tu dobijem dopadljivi fizički izgled, ali kao sporedni efekat praktične i realne snage, ne samo radi izgleda.

Sav si od kalkulacije i kompenzacije...ajme!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

Ja ti predviđam divnu starost, sa mačkom u krilu, i viklerom u kosi... naravno mačka i vikler će ti biti jedino društvo.
Sretni čovječe, malo nedostaje da ti zavidim.

Имаће нас... и косу. Није лоше. :)

пре 1 минут, Muramasa рече

Ne planiram starost. Za mene je idealan životni vek do 35 ili 40 godina.

У сваком случају чека те изненађење кад умреш. ;)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Ne planiram starost. Za mene je idealan životni vek do 35 ili 40 godina, a to bi mi omogućila karijera koju ću sigurno birati ako ne budem imao porodicu.

:)), au, po tebi bi trebalo polako da pripremam sa'ranu, a neki su već pomrli :)).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...