Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ови још дискутабилишу...... Овде једино Ајла може помоћи ........да баци који фотос....... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 moramo sejo mila, mi penzioneri da naucimo nesto od ovih mladjih i skolovanijih i pametnijih pravoslavnih hriscana, koji bas sve znaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ови још дискутабилишу...... Овде једино Ајла може помоћи ........да баци који фотос....... Može i Lapis al ona skromna. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ево ја зовем на пиће све са теме...........преко пута Храма има један супер, кафе бар " Клиника " па оно када ти је превише догмата и цитата, право из цркве свратиш у " Клинику " Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Да употпунимо, љубав рађа одговорност, зато је владика Николај један од највећих критичара Српског народа. Ma kakav kriticar , molim Vas Dejane , Vladika Nikolaj je s v e t a c . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ево ја зовем на пиће све са теме...........преко пута Храма има један супер, кафе бар " Клиника " па оно када ти је превише догмата и цитата, право из цркве свратиш у " Клинику " Hm, to zvuči dosta čudno, kakva je kuhnja tamo? https://goo.gl/QM923X Ahahahaha, to su nekakvi mladenci romski iz Češke, nadabovali scenke iz raznih filmova čeških i ostalih: Fantozzija itd. na romskom jeziku, urnebes. https://goo.gl/IJQ1H9 Vole najviš Fantozzija, ahahahaha: https://goo.gl/idumSV A ovo bude valjda opet taj bar "Klinika": https://goo.gl/lXh8oS Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Hm, to zvuči dosta čudno, kakva je kuhnja tamo? https://goo.gl/QM923X Kao na svim klinikama.........no nebitno.....bitna je casica razgovora koja leci............ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ево ја зовем на пиће све са теме...........преко пута Храма има један супер, кафе бар " Клиника " па оно када ти је превише догмата и цитата, право из цркве свратиш у " Клинику " Ka d? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ka d? Sačekaj da se prijave ovi glavni sa teme ............Zoran, Velizar i Dejan.........za ostale ćemo lako...... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Sačekaj da se prijave ovi glavni sa teme ............Zoran, Velizar i Dejan.........za ostale ćemo lako...... Da organizujemo jedan svežruovski sabor i da se izda saopštenje na sve pomesne Crkve pa ko ne prihvati da se proglasi za jeretika. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Величам га и ја, али сам као Хришћанин свестан злоупотреба уколико се он погрешно тумачи и користи и постане морализам dobro brate ali zasto ti uvijek na pomen morala pominjes moralizam, stavr je jako prosta, Hristos nam je dao primjere, ako njemu nije bio bitan moral, onda sta bi mi bili veci od njega u tome, ja kad cujem za termin moral onda mi moralizam nije ni na kraj pameti, te ljude i ne razmatram, moralizam sam po sebi je kontradiktoran jer krsi sam sebe, moralna osoba i ne moze biti moralista Рапсоди, feeble and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 А што бих пио са Зораном и Дејаном? Уопште ми нису интересантни као друштво за пиће. (Мислим, кад је тема већ спамована, нека буде спам до краја). А што не би................Како ти нису интересантни , када си толико времена изгубио са њима..........и они са тобом........ Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ma kakav kriticar , molim Vas Dejane , Vladika Nikolaj je s v e t a c . Kako odgovori sveti patrijarh Pavle na pitanje kada će ovde biti bolje: " Kada ovde budu živeli neki bolji ljudi". Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 dobro brate ali zasto ti uvijek na pomen morala pominjes moralizam, stavr je jako prosta, Hristos nam je dao primjere, ako njemu nije bio bitan moral, onda sta bi mi bili veci od njega u tome, ja kad cujem za termin moral onda mi moralizam nije ni na kraj pameti, te ljude i ne razmatram, moralizam sam po sebi je kontradiktoran jer krsi sam sebe, moralna osoba i ne moze biti moralista Zato što su zloupotrebe velike i postoji takva potreba. Hristos je došao da stvara dobre ljude, moral je neusiljena posledica toga. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 А што бих пио са Зораном и Дејаном? Уопште ми нису интересантни као друштво за пиће. (Мислим, кад је тема већ спамована, нека буде спам до краја). Sada ćemo početi da kukamo kao ovi iz katakombe, a je li to ta ljubav koju propovedaš Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука