Jump to content

Све што сте хтели да знате о феминизму...

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Срам да буде све те жене које се тако добро организују да стигну да раде, изађу с другарицама, иду на тренинг, буду добре мајке и супруге...

Зато ја велим, тј. копирам Аквија - меметика. Немају наши људи неки већи трип од тога да жена зарађује*, али да много шетка... Хммм. :D

Едит: * јер пара никад доста, а битно је да се зна чија је она кућа 

Измењено од Џуманџи
заборавих поЈенту :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Muramasa рече

Zato što slepci ne umeju da izaberu suprugicastu ženu. Suprugicasta ume i da radi ono što voli (bilo da zarađuje ili kao hobi) i da se ponaša domaćinski.

Паметним мушкарцима импонује кад имају тако јаку жену поред себе, слабићи их се плаше.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Ни ја не могу да замислим Годиву као Домаћицу, разлика је очигледна...

Е ал Домаћицу мож да изедеш и кад је пост .

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Паметним мушкарцима импонује кад имају тако јаку жену поред себе, слабићи их се плаше.

Jaku domaćicu svakako koja poštuje onu našu svetu zapovest :))

Резултат слика за astal da blista bejbi

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, -Владимир- рече

Е ал Домаћицу мож да изедеш и кад је пост .

Не постим, па могу и годиву да изедем кад оћу. А мислим да су и ове годиве са 72% какаоа посне. :) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Kratos рече

Jaku domaćicu svakako koja poštuje onu našu svetu zapovest :))

Sede lav i bik za šankom i piju. Zazvoni lavu mobilni telefon. Javlja se lav kad ono njegova žena:
- Ajde kući iz te birtije, čekam te!
- Evo, draga, stižem odmah.
Plati lav račun, popije što mu ostalo u čaši i taman da krene kad ga bik upita:
- E, da mene tako žena zove kad sam u birtiji s prijateljima, ne bi to tako prošlo. Ja bih ostao u birtiji s društvom, a ne bih se pokupio kući!
A, na to će njemu lav:
- Razumem ja tebe, prijatelju, ali moja žena je lavica, a tvoja je krava!

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Muramasa рече

Ako je žena pametna i obrazovana i ako ima neko zanimanje koje je čini ispunjenom, zašto ne bi radila kada dete dovoljno odraste da može da ide u vrtić, ili kad krene u školu?

Može i pre toga ali da ne zapostavi domaćinstvo.Ja lično nemam ništa protiv,nek zarađuje i više od mene,još bolje za porodicu.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Lady Godiva рече

@Paradoksologija

Ово ко у оној песми где се уздижу буце тако што се мршавице називају кучкама? :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Sede lav i bik za šankom i piju. Zazvoni lavu mobilni telefon. Javlja se lav kad ono njegova žena:
- Ajde kući iz te birtije, čekam te!
- Evo, draga, stižem odmah.
Plati lav račun, popije što mu ostalo u čaši i taman da krene kad ga bik upita:
- E, da mene tako žena zove kad sam u birtiji s prijateljima, ne bi to tako prošlo. Ja bih ostao u birtiji s društvom, a ne bih se pokupio kući!
A, na to će njemu lav:

To samo u vicu,u stvarnosti lav ima mnogo ženki koje love za njega dok on sedi u ladu,zatim okruže plen i ne jedu dok on ne dođe,onda se prvo on zasiti pa tek onda one.I kod životinja se bre zna red.:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kratos рече

To samo u vicu,u stvarnosti lav ima mnogo ženki koje love za njega dok on sedi u ladu,zatim okruže plen i ne jedu dok on ne dođe,onda se prvo on zasiti pa tek onda one.I kod životinja se bre zna red.:))

Шут, ба, има и код њих феминисткиња...

evbb6p.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

@Paradoksologija

Ово ко у оној песми где се уздижу буце тако што се мршавице називају кучкама? :ani_biggrin:

Не, оно је дебилизам, а ово значи: „Можеш ти да се зезаш колко хоћеш, али да имаш код куће неку да ваља, рибао би и астал и столове и тражио још."

Подели на овим сајтовима

Не, оно је дебилизам, а ово значи: „Можеш ти да се зезаш колко хоћеш, али да имаш код куће неку да ваља, рибао би и астал и столове и тражио још."

Па и даље је уздизање једне жене понижавањем друге. Ниси пазила на часовима феминистике II, морам да ти уплатим приватне часове код Парадоксалне. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

U suštini, žena ja ta koja odlučuje, možda je žena pogrešila pa je odlučila da joj feministički pokret brani prava.

Zašto pogrešila? Zato što je meni nenormalno da se udaš ili si u vezi sa čovekom koji te ne gleda kao sebi potpuno ravnog iliti kao što bi Hristos rekao da si sa nekim koji ne oseća svim svojim srcem i dušom da ste JEDNO TELO.

E sad ako ste u vezi ili ste udate za takve muškarce baš sve, otkud vama ikakva ideja o nekom feminističkom pokretu koji će braniti vaša prava? A ako niste sve udate za takve muškarce, zašto onda ne apelujete na žene da ne čine zločin i ne žive sa muškarcima koji na bilo koji način diskriminišu ženu?

Dakle koliko vidimo feminističkom pokretu ne bi trebala biti preokupcija u edukovanju i menjanju muškaraca, nego u edukovanju žena i to na jedan vrlo prost način i bez ikakve filosofije.

Žena odredjuje ko je dobar muškarac za nju, muškarac nema snagu da sam stvori brak ili vezu. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...