Juanito Написано Октобар 19, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 2 minutes ago, Grizzly Adams рече не кажем "повредио си ми осећања Под хитно да престанеш да се плашиш и да поново почнеш да слушаш Балашевића. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 2 minutes ago, Grizzly Adams рече Не смета ми уопште. Ја сам први феминиста кад се треба борити за људска права. Смета ми само што се неке ствари дефинишу нејасно и прави забуна. Ја атеистима и суботарима не кажем "повредио си ми осећања" него конкретно, објективно - иди провери, прочитај ту и ту, ево шта каже Библија, ево шта каже историја. Исто и са државопоклоницима. A ko ovde, leba ti, argumentuje ma šta sa "povredio si mi osećanja"? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Управо сада, Paradoksologija рече A ko ovde, leba ti, argumentuje ma šta sa "povredio si mi osećanja"? Па је л` треба да цитирам сад свих 800 порука типа "мааааммааааа! Пера ми реко да имам клемпаве ушииии...!" ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 1 minute ago, Paradoksologija рече A ko ovde, leba ti, argumentuje ma šta sa "povredio si mi osećanja"? Можда се ово односи на Роналда, пошто је он помињао повређивање осећања. Иначе је наш Рони брутално рационалан, а истовремено превише нежан према другима, то могу да посведочим. Чак се и са мном расправљао око тога да не треба некога називати глупим или тсл. Ја реко' "кад је неко џибер ја му то и рекнем", а он ме убеђивао да мање тако поступам у будућности. Права је душа, јако обазрив човек. Paradoksologija and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Ma lepo je reći da nije lepo da se povrede tuđa osećanja... ali to nije isto što i koristiti 'povredio si mi osećanja' kao argument. Ja ne videh da to iko ovde uradi. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Супер онда, што се насиља у породици и сл. тиче ту се слажемо 100%. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 For the record: meni niko nikad nije povredio osećanja ni na ovom forumu ni u stvarnom životu kad su u pitanju muško-ženski odnosi i položaj žena u društvu, niti sam ičim 'triggered' - to mi rekoše da je mantra trećetalasnog feminizma. Ja bih racionalno i realno da pričamo o tome šta je najbolje za svakog pojedinca i svako društvo u budućnosti i zbog čega nas iracionalna ograničenja sve ograničavaju. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 41 minutes ago, Avocado рече To mu je već objašnjeno na jednoj drugoj temi... ali džabe kad ga istina ne interesuje ni najmanje... ovo će da ignoriše i sutra će opet da vrti istu mantru o silovanjima u Švedskoj... Буди Бог са нама... Јел ти разумеш да је чињеница да је број силовања у Шведској скочио за 1472% у претходних 40 година? И да то није зато што су урачунали да је силовање када колега каже на послу колегиници "Како сте лепи данас" (неке феминисткиње кажу и да је ово облик силовања иначе)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 34 minutes ago, Paradoksologija рече A ko ovde, leba ti, argumentuje ma šta sa "povredio si mi osećanja"? У Шведској (=Западна престоница силовања) се људи хапсе и осуђују за 'повреду осећања', тако да је прилично далеко од неког laughing matter... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Управо сада, Paradoksologija рече For the record: meni niko nikad nije povredio osećanja ni na ovom forumu ni u stvarnom životu kad su u pitanju muško-ženski odnosi i položaj žena u društvu, niti sam ičim 'triggered' - to mi rekoše da je mantra trećetalasnog feminizma. Ja bih racionalno i realno da pričamo o tome šta je najbolje za svakog pojedinca i svako društvo u budućnosti i zbog čega nas iracionalna ograničenja sve ograničavaju. Па ја покушавам да у томе помогнем. Ево један савет, можда није паметан, ал је добронамеран: Значи, кад је у питању насиље или неправда, ту не треба тражити "наметнуте друштвене обрасце" или "ирационална ограничења". Компликујеш га без потребе што отежава да се проблем реши. Насиље је - насиље. То је недозвољено. Тачка. Хоћу да кажем, не треба губити време па тражити некакве "индиректне узроке". Нити се тако решавају "друштвени проблеми". Насилници разумеју само један језик - пендрек. А то је опет - д`извинеш - типично женски приступ. Ви све оћете да пронађете "нешто дубље", "нешто иза", некакав "ирационалан разлог" па закомпликујете једноставне ствари. Насилнику не може да се објасни "теорија наметнутих родних улога", њему се изађе на црту и разбије нос. Мушки су ти експерти за "диловање" са насиљем јер нам је то друга природа. Бар већини, Хуан је изузетак... Да поновим - за насиље и неправду немој да измишљаш "теорије" па да решаваш некакве "замишљене проблеме". Насиље и неправда решавају се само батином. Аурор, Ћириличар and Снежана је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 9 minutes ago, Grizzly Adams рече Супер онда, што се насиља у породици и сл. тиче ту се слажемо 100%. Ne znam kome govoriš, ali ako si za to da se u Srbiji nasilje u porodici po zakonu (koji je dobar) procesuira, nasuprot uvreženim idejama i praksama (da ne kažem stereotipima, jer to kanda zvuči 'štreberski'), onda rock on. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Жена која је отишла да сними документарац о сексуалном злостављању међу мигрантима је била силована такође. http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/woman-raped-knifepoint-working-sex-9069535?0p19G=c Woman raped at knifepoint while working on sex abuse documentary by gang of UK-bound migrants in Calais Jungle' 12:12, 18 OCT 2016 UPDATED 12:55, 18 OCT 2016 BY PETER ALLEN , JOHN SHAMMAS The victim was forced to the ground and attacked as the two other attackers held down her male colleague PA A view of the jungle migrant camp in Calais, France A woman working on a sex abuse documentary in the Calais Jungle refugee camp has been raped by armed UK-bound migrants at knifepoint. The attack took place at around 2.30am this morning with the victim, who cannot be named for legal reasons, acting as an interpreter to a male reporter. The crew were set upon however, and she was bundled to the ground and attacked as the two other assailants restrained her colleague. Police in Boulogne-sur-Mer confirmed that three UK-bound Afghans were responsible for the vicious assault. No arrests have been made, and police officers are hunting three suspects. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 3 minutes ago, Grizzly Adams рече Мушки су ти експерти за "диловање" са насиљем јер нам је то друга природа. Бар већини, Хуан је изузетак... Да поновим - за насиље и неправду немој да измишљаш "теорије" па да решаваш некакве "замишљене проблеме". Насиље и неправда решавају се само батином. Ne znam za Huana, ali sam ja dosta tuča imala u osnovnoj školi, i u mnogima sam pobedila - ali ovo nije stvar proste sile. Istraživanja pokazuju da je jedina stvar koja nasilnike pouzdano odvaja od drugih muškaraca - verovanje u ideju da žena mora da sluša muškarca i da ako ga partnerka ne sluša on nije 'pravi' muškarac. Sve druge stvari su nebitne promenljive, jedino oovvo važi za većinu: verovanje da moram da budem pravi muškarac, a to nisam ako me moja ženska ne sluša. Šta bismo postigli kad bismo objasnili dečacima da nemaju pravi na to da ih ženska osoba u njihovom životu sluša niti da išta realno znači biti 'PRAVI MUŠKARAC'? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 Ма то су идиоти, њима не можеш ништа да објасниш. Ви би феминисти ту требало да се борите за то да ми нормални можемо да будемо наоружани и да имамо права да бранимо ближње од неправде када је видимо, а не да због тога још будемо осуђени. А феминисти се углавном боре за супротно од тога чиме помажу насилницима. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 19, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2016 21 minutes ago, Господин Дареалис рече Буди Бог са нама... Јел ти разумеш да је чињеница да је број силовања у Шведској скочио за 1472% у претходних 40 година? И да то није зато што су урачунали да је силовање када колега каже на послу колегиници "Како сте лепи данас" (неке феминисткиње кажу и да је ово облик силовања иначе)? Krenuo sam da ti pišem ali ne vredi... nema ni potrebe... već sam ti jednom napisao i Genius ti je ovde sad napisao (sve što ti je napisao su takođe činjenice)... ti jednostavno ne želiš da shvatiš... žao mi je što si postao takav... leči se... Juanito and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука